Bienda akan melahirkan anak ke-2 pada.. (4 gambar hamil)

Pada: Khamis, 23 Oktober 2014
Memetik portal Bharian, Bienda dijadualkan akan melahirkan anak ke-2 pada 2 November hadapan iaitu minggu hadapan dengan kaedah normal. Kini usia kandungannya mencecah 9 bulan dengan harapan anak yang dikandungnya itu adalah seorang lelaki.
"Sewaktu melahirkan anak sulung (Lavienda Namiraz Kamarul Zariman), saya memilih untuk bersalin secara pembedahan. Jadi kali ini saya berhasrat untuk melahirkan anak secara normal pula. Orang cakap kalau lahir normal, senang nak jaga anak.

"Jantina anak pun saya tak tahu lagi. Bakal anak dalam perut ini sembunyikan diri. Tak tunjuk jantinanya. Doktor kata biasanya kalau jenis sembunyi jantinanya kebarangkalian ialah mendapat anak perempuan.

"Saya berharap dapat anak lelaki. Tapi tak kisahlah apa saja jantina anak nanti. Janji kesihatannya baik dan cukup sifat,"
Difahamkan lagi, Bienda juga kini seorang yang aktif dalam dunia perniagaan dimana dia menjual tudung sejak 6 tahun yang lalu dibawah naugan BL By BiendaLavienda dimana kedainya terletak di Busana, MedanMara.


Tag : , , , , , , ,