Aku pi rompak duit bapak kau ke -Chef Wan

Pada: Khamis, 16 Oktober 2014
Wah bukan main garang lagi Datuk Chef Wan ni kalau dah berkata-kata. Terbaru di laman sosial Instagram miliknya, dia telah membidas kepada pembenci-pembenci dirinya.

Perkataan 'go to gell with your opinion' mungkin tak sesedap kita mendengarkannya, tapi itu lah Chef Wan, seorang yang lantang berbicara.

Ini berikutan ada pengikutnya yang mendakwa Chef Wan sengaja menunjuk-nunjukkan kemewahan yang dimilikinya.


Namun ikut pemahaman sediada, Chef Wan bukan tunjukkan kekayaan dia pun, cuma nak promosi sebuah kedai makan di Chiang Mai untuk sesiapa yang pergi melancong. Kan Chef Wan Duta pelancongan Negara.


Tag : , , , , , ,

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..