Adik Neelofa seksi bermandi manda!

Pada: Khamis, 4 September 2014
Siapa sangka aktiviti yang dimulakan sebagai kempen untuk kesedaran berkenaan penyakit Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS) kini telah menjadi viral di internet khususnya berkaitan Ice Bucket Challenge (Cabaran Baldi Ais).

Cabaran Baldi Ais ini dilakukan dengan menyiram kepala anda dengan sebaldi air berisi ais dan kemudiannya anda akan mencabar tiga nama rakan atau sesiapa sahaja untuk melakukan cabaran berkenaan.

Adik Neelofa, Ameera yang semakin dikenali ramai kerana wajahnya yang cantik sebentar tadi baru memuanat naik satu video Ice Bucket Challenge. Ameera dikatakan telah disahut oleh ramai orang untuk menyahut cabara Ice Bucket Challenge.


Akhirnya Ameera sudah pun menyahut cabaran tersebut dengan memakai seluar pendek yang agak seksi hingga menampakkan pehanya yang putih. Ramakan video tersebut telah pun dibantu oleh pembantu rumah Ameera sendiri untuk menyahut cabaran Ice Bucket Challenge. Selepas selesai, Ameera menamakan tiga orang kawannya yang dicabarnya untuk turut melakukan perkara sama. -medialah.com

Tag : , , , ,