Zizan, Emma Bercumbuan dalam Kapal Terbang?

Pada: Isnin, 20 Januari 2014
Dengarnya pasangan 'kekasih', Zizan Razak dan Emma Maembong bercumbu-cumbuan di dalam kapal terbang. Berita ini memetik daripada portal Utusan baru-baru ini yang mendakwa mereka berbuat demikian.

Ada sumber yang menyatakan terlihat gelagat pasangan ini sedang bercumubuan ketika perjalanan ke Los Angeles, USA beberapa lama dahulu.
“Menurut teman Miss J itu, Zizan yang duduk bersebelahan Emma dalam kapal terbang tanpa segan silu bercumbuan. Tak kiralah, cium pipi juga salah satu aksi bercumbuan bukan?”

“Sekarang ini alasan apa lagi yang Zizan nak guna kalau banyak mata yang nampak perbuatan tu? Itulah, bila ditanya, mati-mati tak mengaku bercinta. Baik Zizan atau Emma, dua-dua pun sama tak nak mengaku — habis itu, cium-cium itu sebab sayang sebagai kawanlah?” -utusan
Kalau betul atau salah dakwaan diatas ni, memang selayaknya kedua-duanya tampil untuk memberikan sebarang penjelasan, kalau boleh percepatkan kahwin, rasanya Zizan dah cukup mampu dah untuk kahwin, sponsor kahwin pon tengah tunggu giliran..

Tag : , , , , , , , , ,