Nabila Huda Komen Isu Pengomen Gambar Seksi di Instagram

Pada: Rabu, 27 November 2013
Bila gambar seksi dimuat naik oleh selebriti, ramai lah berlumba-lumba untuk menasihati dan mengomen artis berkenaan. itu tindakan yang bagus oleh peminat.

Namun kadang kala cara mereka mengomen ada yang tak kena, kadang kala menghentam, membidas, memberikan komen yang negatif, dan sebagainya.

Memberikan nasihat tu agak-agaklah juga kan, bukan admin nak support Nabila ni, admin pon kadang kala rimas juga apabila ada pengomen di laman sosial fan page admin yang 'mengomen tahap bahlol', umpama masuk rumah orang, then cakap tuan rumah bodoh, ada sesiapa rasa dia gembira bila orang mengata sebegitu bila masuk rumah dia tak.

Dah lah berkunjung di rumah orang tapi suka suki mengomen tanpa mengira hati dan perasaan orang lain, jadi jawapannya yang tepat adalah 'block' sahaja.

Nabila Huda juga mempunyai memberikan komennya mengenai gambar seksinya di laman sosial. Ikutkan daripada komen Nabila, dia sebenarnya seorang yang memerhati komen-komen di laman sosialnya. Namun begitulah yang dialami Nabila, dia menerima pelbagai komen negatif dan mungkin kurang komen nasihat yang dia dapat apabila gambar seksinya dimuat naik sebab berlakon ikut trend zaman dahulu untuk filem terbarunya, memang tak dinafikan setiap zaman ada keseksiannya tersendiri melalui fesyen baju itu.

Jadi korang tu yang ada laman sosial, beri nasihat ok, tp dengan cara yang halus dan terbaik, jangan main hantam je untuk menyakiti hati dan perasan orang lain. :)
apa masalah kau ni??aku ni tengah shootong based on the true story.kau kalau nk memekak kt ig aki nk membebel tak tentu pasal,buat semak je baik kau unfollow.kalau baik sgt delete instagram kau.stop using any smart phone sbb buat tambah dosa je.nasib kau baik la aku tak block kau lagi sbb kesian org mcm kau ni mmg sejenis yg memerlukan contoh2 kehidupan org lain yg bahagia supaya kau tak la kolot sgt hidup dlm kelompok manusia yg berfikiran negative..hey a life kakak!

pls la jgn memekak kat instagram org.dah la semak,visit my IG tak habis2,ni nak pokpekpokpek ckp psl dosa la itu la ini la.macam bagus je semua bila berckp.dosa n pahala tu antara aku dan tuhan.korang tkde hak nk nilai apa2 or bg nasihat pun.aku share gambar belakang tabir saloma ni and it’s supposed to be P&C,so tolong la hargai.ni baik muda n tua mulut nk pokpek je.kite semua takkan tau dimana kite akn berada bila masa tu datang.so chill la everyone!

i dont need any teguran from anybody.u should appriciate all of my photos.awk ada dgn sy tak bila sy penat berkerja?time korang tgh berehat senang lenang goyang kaki kt rumah,sy pulak tgh bekerja keras buat yg terbaik utk tontonan anda semua.tapi apa yg korang buat,kecikkan hati sy.kejam sungguh manusia ni kan?sorry sy tak penah sentap because i know what im doin.sy sentiasa maafkan semua yg menyakitkan -Nabila

Tag : , , , , , , ,