Tag Nama Emma Maembong, Apa Kata Zizan?

Pada: Khamis, 4 Julai 2013
Kecoh dah kepoh apabila Zizan Razak dikatakan telah mengaitkan sekeping foto dilaman sosial Instagramnya dengan meletakkan 'tag' nama/profil Emma Maembong.

Sekaligus membawa spikulasi orang ramai adakah mereka ini sedang bercinta. Namun jawapan Emma pastinya mengakui yang dia dengan Zizan tiada apa-apa hubungan istimewa melainkan kawan biasa.

Zizan pula hanya seperti menyembunyikan sesuatu, ntah kenapa nama/profil Emma juga yang dia tag ketika berada di Paris minggu lalu, namun bila ditanya, ini jawapan dia..
“Jika benar kami bercinta, tiada sebab untuk saya menyembunyikannya. Hakikatnya tidak. Tindakan saya tag (melabel atau melekatkan) nama Emma di dalam Instagram saya adalah kerana dia begitu meminati Menara Eiffel. Jadi saya sekadar mahu berkongsi gambar dengannya, itu saja.

“Bagi saya, perkara ini sengaja digembar-gemburkan. Sebelum ini pun saya ada tag nama artis lain dalam akaun Instagram saya, tetapi kenapa perkara itu tidak dijadikan isu?” -Zizan Razak, BeritaHarian.
Memang jawapan yang cool, tapi apa salahnya mereka bercinta, Zizan juga nak tamatkan zaman bujangnya secepat mungkin, namun calonnya sepertinya kita masih belum mengetahui lagi..


Tag : , , , , , , , , , , ,