Afiq: Hubungan Kami Ok Sahaja..

Pada: Rabu, 3 Julai 2013
Menurut laman Berita Harian semalam, hubungan Afiq Muiz dan ibunya Hasliza dikhabarkan sudah kembali baik, namun tidaklah sebaik maksima, hanya ditahap sederhana. Almaklumlah bulan Ramadan dah nak dekat. Tambahan lagi, Afiq yang dihubungi hanya tidak mahu mengomen lebih lanjut dan sekadar mengatakan 'ok' mengenai hubunga dengan ibu kandungnya.

Afiq enggan berkongsi apa-apa juga kisah pribadinya lagi kepada media/wartawan dan kemungkinan sudah 'insaf' dari memberitahu media untuk kali terakhir dan kini hanya fokus kepada kerjayanya yang masih diterima oleh segelintir produser.
"Tidak guna saya beriya-iya menegakkan kebenaran, kelak diri saya juga yang dipersalahkan. Lagi pun, kenyataan saya selama ini sering ditokok tambah dan seterusnya saya yang menjadi bahan fitnah. Jadi lebih baik saya tidak memberikan komen panjang lebar"

"Alhamdulillah, rezeki masih ada walaupun dengan apa yang berlaku selama ini. Saya percaya rezeki di tangan Allah dan bersyukur dengan kurniaan-Nya. Saya kini sibuk menjalani penggambaran drama Ratu Syuhada untuk RTM" -Afiq

Tag : , , , ,