Home » , , , , , » Aaron Bengang Pengikut Komen Nasihat di Instagram

Aaron Bengang Pengikut Komen Nasihat di Instagram

Pada: Khamis, 18 Julai 2013
Dengar cerita Aaron Aziz berang baru-baru ini melalui laman sosial Instagramnya, sepertinya ini bukan pertama kali dia berang namun ada juga kes terdahulu Aaron naik hangin gara-gara komen pengikutnya yang Aaron tidak boleh terima.

Terbaru mengenai gambar anaknya. Memetik portal forum Cari, ceritanya bermula apabila pengikut Instagramnya itu memberikan komen seperti (lebih kurang) untuk mengajar anak dengan elok-elok, ajaran awal bermula dari rumah sebab ajaran dari rumah akan diingati bila dia besar nanti, dan lain2 lagi.

Komen seperti itu dikeluarkan apabila Aaron memuatnaik gambar anak-anak kesayangannya. Lah maka jadi lain pula, orang komen nasihat, sekali kena 'bedal' dengan Aaron. Dan ini diantara kata-kata Aaron..
aaron535aziz : bodoh betul eh manusia skrg
aaron535aziz : korang byk baik Lah bila mati nanti malaikat pun Akan soal korang apa niat korang tegur anak aku hari ni den lidah tak leh tipu kenalah. To me you org org mcm ni plain stupid, nak tunjuk baik n just want to have something 'right' to say in public. well anak anak aku aku yg tanggung jadi simpan nasihat bodoh yg tak munasabah korang semua tu kat dlm jamban.
aaron535aziz: bagus dpt aku block and delete 5 comment tu. yg tak kena delete my msg BUKAN dituju pada anda ok.
Ha kasarnya bahasa encik abang oi. Bulan puasa ni..

Tag : , , , , ,

Komen yang betul-betul negative/promosi dan seumpamanya akan dibanned terus untuk berkomen di sini. terima kasih