Video Nora Danish Aksi Gwiyomi (Ori)

Pada: Khamis, 25 April 2013

Macam-macam kisah lah mengenai gerak dan juga nyayian lagu Gwiyomi ni. Fenomena ini menular dari orang biasa sehinggalah ke golongan selebriti. Nora Danish tidak ketinggalan untuk membuat aksi sedemikian.

Nora membuatnya dengan atas permintaan dari peminatnya melalui laman sosial. Sebelum ini, ada yang membuat video 'fake' dengan memakai nama Nora Danish untuk satu video Gwiyomi yang menyampah giler bila dilihatnya.

Yang itu admin dah lihat, tapi tak nak lampirkan, nak lampirkan yang original punya oleh Nora Danish dan juga ahli keluarganya. Enjoy!

Tag : , , , ,

Komen yang betul-betul negative/promosi dan seumpamanya akan dibanned terus untuk berkomen di sini. terima kasih