Shila Amzah Makan McD, Ramai Boikot

Pada: Selasa, 1 Januari 2013
Gambar di bawah adalah gambar Shila Amzah yang di yang postkan oleh Forum Cari yang sempat diambil gambar di Facebook milik Shila Hamzah ketika dia berada di tempat makanan segera MCD yang berada di Lapangan Terbang.

Gambar ini terdapat lebih banyak pengomen yang peka dengan pemboikotan produk Israel.  Difahamkan Shila baru selesai untuk konsert amal untuk Palestin. Klik untuk besarkan. Nak lagi, baca kat Facebook Shila



Tag : , , , , , ,

6 Komen

THE LEKAT LEKIT STORY 1 Januari 2013 2:50 PTG

semua nak tayang jadi bahan kutuk orang la.. Kesian shila tak abis2 kena hentam sebab kekurangan kebijaksanaan dalam nak buat sesuatu..

Yang Pedas >> KISAH KAWAN YANG TAK HINGIN AKU KENANG
Yang Pilu >> KERANA.. PEREMPUAN BODOH, JANTAN KEJAM & ANAK PUN MATI

Tanpa Nama 1 Januari 2013 3:55 PTG

Ape2 sme nawaitu ar hekeleh....asal xboikot fb skali???fb kemain korang melayan...abs klu da kebulur kt airport tu camne lak....mmg la sape xkesian kt gaza tu mmg sedih tgk.kehidupan dorg tp smua begantung atas niat memasing klu ko mkn mcd mmh nk support israel mmg hampeh la kn......

THE LEKAT LEKIT STORY 1 Januari 2013 10:06 PTG

Bg aku kalau shila amzah nak makan mekdi tu dia punya hal la.. tp dia tu public figure nak buat apa cuba pk guna Otak skit. Dia dah la skrg dgn hot dgn mcm2 kontroversi di samping kejayaan dia yg bertubi2 tu.. Time skrg isu boikot McD.. ko makan je la yg ko nak tayang gambar tu kenapa. kesian ko shila

nazlin 2 Januari 2013 8:52 PTG

Mcam la org kutuk2 tu xmkan mcd =.=

Tanpa Nama 3 Januari 2013 11:02 PTG

Byk benda yg ada kaitan dgn yahudi yg rakyat msia guna, tapi kenapa hanya McDonald saja yg diboikot....

Tanpa Nama 5 Januari 2013 2:30 PTG

Sedap mcd.... i like it... sodap...

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..