MURAHSAJE COLLECTIONS -Style Ur Life

Pada: Jumaat, 27 Julai 2012
MURAHSAJE Collections adalah sebuah online shop dan butik hakiki yang menjual pelbagai jenis pakaian wanita atau remaja yang trendy, menarik dan cantik. Kami sudah beroperasi hampir dua tahun dalam perniagaan secara online ini. Kami mementingkan kepuasan pelanggan dan pastinya kami ingin memberikan yang terbaik buat pelanggan-pelanggan kami.

Sesuai dengan aliran zaman, kini remaja hari ini sangat mementingkan gaya dan fesyen yang menarik. Justeru itu, kami menampilkan fesyen-fesyen yang semakin mendapat tempat di hati anak gadis sekarang tetapi masih lagi menutup aurat.

Mungkin ada yang gemar berfesyen tetapi tidak tahu bagaimana atau tidak tahu dimana tempat untuk membeli kerana kekangan masa atau kesibukan kerja. Kini anda tidak perlu risau lagi kerana kami MurahSaje Collections menyediakan pelbagai pilihan untuk anda yang pasti nya koleksi-koleksi yang hangat dan popular pada masa sekarang.

Di MurahSaje Collection segalanya terdapat di sini. Jika anda mencari baju yang trendy, yang up to date dan murah di sinilah tempatnya.

Butik kami terletak di Mydin Meru, Ipoh bersebelahan My Nasi Kandar. Bagi mereka yang tinggal jauh atau inginkan keselesaan tanpa perlu membazir masa dan tenaga untuk ke butik kami,anda boleh membeli secara online. Pasti nya lagi mudah bukan?

Keistimewaan kami, MurahSaje Collection tidak mengenakan sebarang caj untuk penghantaran. Semua penghantaran adalah percuma untuk pelanggan di Semananjung Malaysia, Sabah dan Sarawak. Selain itu setiap minggu kami akan update kan stok baru.

Terdapat banyak lagi pilihan dan koleksi yang menarik.Jika anda seorang yang fashionholic jangan ketinggalan dapatkan koleksi kami. Jika anda berminat dengan koleksi kami atau ada sebarang pertanyaan, anda boleh cari kami di:
Alamat Butik: Lot GB 03, Bazar Lot, Mydin Meru Mall Ipoh (Beroperasi dari jam 10pg-10mlm)
Blog: www.murah-saje.blogspot.com
Fb: Murah Saje
Fan Page: Runcit Dan Borong Di MurahSaje
Email: murahsaje@yahoo.com

Tag : , , , , , , , , , ,