Rita Rudaini tidak puashati dengan Ayu Raudhah?

Pada: Jumaat, 13 Januari 2012
Isu diantara Rita Rudaini dan iparnya, Zaquan Adha memang menarik perhatian ramai, mengenai apa yang telah berlaku beberapa hari sebelum ini. Dan yang pasti kehadiran Ayu Raudhah sebagai isteri Zaquan tetap menerima tempiasnya. Dengarnya ini semua punca Rita kerana tidak puas hati terhadap Ayu. Kata orang benda kecil jerk pon nak perbesarkan, p lah berbincang dalam meja bulat, bermaaf-maafan, berdamai, jadilah keluarga yang bahagia, orang pon akan respek gak. hoho

Petikan dari Ayu di laman Gua : "Saya tak nak komen apa-apa. Mereka memang dah ada masalah sebelum saya masuk dalam keluarga itu lagi.

“Saya tahu tentang Twitter itu, tapi saya tak nak komen apa-apa. Bagi saya, sepatutnya perkara itu tak patut berlaku. Saya rasa lebih afdal jika hubungi mereka berdua saja kerana saya tak nak terlibat dengan hal ini.”

“Saya rasa benda ini terjadi sebab Rita tak puas hati dengan jawapan saya di sebuah program hiburan. Wartawan tersebut tanya macam mana hubungan saya dengan Rita. Dari situ kononnya Rita anggap saya dah tak ada cerita lain kot sebab nak bercerita pasal dia. Saya hanya menjawab apa yang ditanyakan oleh wartawan tersebut saja.”

“Saya tak tahu nak cakap apa sebab apapun, sudah tentu saya sebagai isteri akan berpihak pada suami saya. Mengenai isu itu, apa yang terjadi adalah dia pada waktu dulu, jadi saya tak kisah sebab saya kenal dia sekarang,”

Tag : , , , , , ,