Rahsia 40 hari mengubah hidup!

Pada: Ahad, 22 Januari 2012

Adakah anda pernah menghadiri seminar potensi diri, motivasi kekayaan, reiki, kuasa minda dan sebagainya?. Namun tiada kesan langsung terhadap diri anda. Baiklah, anda boleh baca terus hingga ke bawah laman web ini. Jangan tinggalkan satu ayat pun kerana akan akan menemui satu rahsia yang bakal mengubah hidup anda selamanya.

Bengkel ini bertujuan untuk membantu orang ramai yang menghadapi masalah kewangan, rumah tangga, persahabatan, perniagaan, kerjaya dan sebagainya. Kami tidak langsung mengajar anda teori minda semata-mata. Segala ilmu yang akan diijazahkan nanti adalah terbukti keberkesannaya dan 100% menggunakan kaedah kerohanian yang TIDAK melibatkan unsur-unsur jahat dan syirik seperti jin, syaitan, khadam dan sebagainya. Memperkenalkan kepada anda...
(Kerezekian, Energi, Pancaindera Ke-6, Kewibawaan)

Dijamin ini BUKAN kursus Kuasa Minda, Potensi Diri dan Reiki. Bengkel ini menggunakan amalan dan rahsia para ulama dan guru pondok pada zaman silam, dalam bahasa yang mudah bengkel ini adalah Perkongsian Ilmu Spritual.

Antara Modul Ilmu Yang Dikongsikan Ialah;

- MENARIK REZEKI 4 PENJURU ALAM
Akan didedahkan juga, rahsia menarik rezeki dari 4 penjuru alam. Sebagaimana amalan para ulama, dan guru pondok zaman silam. Semuanya bakal mengubah rezeki dalam hidup anda. Akan selalu datang rezeki yang tidak diduga kepada anda. Kejayaan perserta-peserta lepas telah membuktikan bahawa amalan ini sangat ampuh dan berkesan. InsyaAllah masalah sempit rezeki, kebocoran wang, putus duit, dan sebagainya akan dapat diselesaikan dengan izin Allah. Anda saksikan sendiri perubahan dalam rezeki anda!

- GETARAN FREKUENSI ILAHI (Energi)
Setelah anda melakukan Pengkatifan Daya Ghaib, dengan Tafakur Frekuensi Ilahi anda boleh melakukan pengesanan bagi mengetahui Ilmu seseorang, energi seseorang , energi rumah, mengambil frekuensi tempat-tempat yang mempunyai energi yang kuat, frekuensi kosmik, frekuensi seseorang dan lain-lain untuk keperluan sehari-hari dengan menggunakan kaedah GETARAN FREKUENSI ILAHI.

Hasil dari latihan yang anda lakukan secara istiqamah maka frekuensi yang ada dalam diri anda dapat melakukan pengesanan sehingga mencapai kebenaran 99% dan penarikan frekuensi hampir 100%. InsyaAllah

ILMU PANDANG TEMBUS (Pancaindera Ke-6)
Kemudahan mendapat isyarat batin dari Allah, Meninggikan kualiti antena, batin seseorang, Meninggikan kualiti tembus pengesanan, Memekakan batin terhadap isyarat Allah, Boleh menangkap getaran batin secara tepat. Ilmu ini ada banyak lagi kegunaan rahsia yang hanya akan dirasai oleh pengamalnya. Ada boleh mengesan orang hilang, mengesan barang hilang, melihat seseorang atau benda yang jauh dengan mata batin, melihat perkara-perkara yang telah lalu dan perkara yang tidak diketahui, serta anda akan mendapat mengetahui rahsia-rahsia yang tidak diketahui orang lain. Amalan ini 100% menggunakan Asmaul Husna, dijamin!

PENGASIHAN (Kewibawaan)
Daya Pengasihan adalah amat penting sekali bagi yang membuat bisnes atau sering berhubung dengan orang ramai atau juga untuk meraih simpati, kasih sayang dan kewibawaan dan lain-lain. Amalan yang akan diperturunkan adalah amat ampuh(berkesan), jadi tidak dibenarkan anda menggunakannya secara salah. Anda akan diajar cara untuk membuat minyak dan air pengasih dari ayat Quran yang tujuannya hanya untuk kebaikan

- Pengaktifan daya ghaib Asmaul Husna
- Meditasi Cenderawasih (sangat bagus!)
- Amalan kod 99 Asmaul Husna

LATIHAN TAFAKUR ISMU ZAT
AMALAN JALBUR REZEKI 1 (ilmu secara lisan)
AMALAN JALBUR REZEKI 2 (ilmu secara lisan)

Sekiranya anda ikhlas dan benar-benar beramal dengan kaedah yang diajarkan, maka terjadilah suatu hal yang luarbiasa, tiba-tiba aktif kuasanya, terserlah berbagai kemampuan yang luar biasa, meningkat kepekaannya, selalu memperoleh petunjuk, jalan keluar terbaik dari setiap permasalahannya, rezeki mengalir lancar, dalam beberapa waktu sahaja sudah mencapai keberhasilan dan kejayaan di jalan yang diredhai Allah.
RAHSIANYA AKAN ANDA TEMUI DI DALAM BENGKEL INI!

Antara Manfaat Selepas Mengikuti Bengkel Ini Ialah

AMALAN 100% TERBUKTI BERKESAN

Peluang yang bakal mengubah hidup anda selamanya.

KLIK SINI SERTA MERTA!!


Tag : , , , ,