Gambar Rosyam Nor dan keluarga bercuti

Pada: Selasa, 3 Mei 2011
{[["☆","★"]]}
Gambar Rosyam Nor di bawah ni gambar dia dan ahli keluarganya bercuti di luar negara. Negara mana tak tahu pula, sebab informer amik gambar ni melalui kawan dia yang berikan katanya. Jadi detail-detail mengenai gambar ni tak dapat nak di pastikan. Gambar ke-2 tu sahaja yang boleh bagi 'hint', Rosyam dengan 3 orang anak perempuannya. Apa-apa pun korang lihat dulu yer. :) Sweet Holiday~

Klik gambar untuk kasih beSor~

Tag : , , , , , ,

Komen yang betul-betul negative/promosi dan seumpamanya akan dibanned terus untuk berkomen di sini. terima kasih