gambar Neelofa yang mengancam jiwa kalbu

Pada: Jumaat, 15 April 2011
Kenal Neelofa, ala yang menang Dewi Remaja 2010 tue, kini Neelofa merupakan artis yang sedang meningkat namanya. Banyak tawaran-tawaran yang diterima olehnya menjadi pengacara, berlakon, modeling dan yang terbaru melalui KRU. Wah bukan main banyak lagi lah. Mungkin sebab Neelofa ni cantik orangnya, bentuk badan pun ada pakej. Ya la, Neelofa, perjalanan masih jauh lagi, diharap Neelofa boleh menjaga hati peminat Neelofa jerk. Cayokk2.. -gambar RunWitMe | Budiey

Neelofa

Neelofa

Neelofa

Neelofa

Neelofa

Neelofa

Neelofa

Tag : , , , , , ,

35 Komen

Tanpa Nama 15 April 2011 2:08 PTG

FUH MANTAP!!! NEELOFA NI AKU DA TGK WITHOUT MAKEUP....MMG NATURAL BEAUTY WOOOOO!

Tanpa Nama 15 April 2011 2:09 PTG

berdarah hiduuuuuuung!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama 15 April 2011 2:38 PTG

YE...SKRG NI MMG MENGANCAM JIWA...SOK2 MENGANCAM NYAWA LAK...

Tanpa Nama 15 April 2011 2:39 PTG

memg cntik tp jgn la seksi2 sgt, tkut nnt xkmane dgn populariti yng ad skrg. sntiase bringt2 slalu. smoge trus success...

Jelita Lara 15 April 2011 2:53 PTG

Manisnya...bertuahnya badan ,))

Tanpa Nama 15 April 2011 3:00 PTG

barang baik!!!

Tanpa Nama 15 April 2011 4:05 PTG

ada iras erra fazira ngan linda onn lh dia nih..

(TT)

comel 15 April 2011 4:27 PTG

Bestnya ada body cenggitu..
besar, mantap, kenyal...hehe...
terbaik dari ladang...

----- akak comel -----

Tanpa Nama 15 April 2011 4:49 PTG

mantop..tip top...berdepot....kcik beso kcik beso aku tgk die nie laaa..

Tanpa Nama 15 April 2011 5:21 PTG

Lawa, mmg lawa la tapi ketiak.. eeeiiiiiuuuuu.. berlipat!! :-P

Tanpa Nama 15 April 2011 5:34 PTG

yup, mmg cantik, manis aje d pndang... anugerah Allah... ada gak nmpk iras2 sazzy falak...
eh sazzy falak dah deliver blum? xde pun gambar new born baby dia... sure comel giler...

Tanpa Nama 15 April 2011 5:38 PTG

cantik...
badan macam kecil tp bab kepala, muka nampak cam besar...

Tanpa Nama 15 April 2011 5:42 PTG

ketiak hitam huhuhu

Tanpa Nama 15 April 2011 6:00 PTG

pergh.... mate aku asik tertumpu kat tuttttt jer aisshhhh

Tanpa Nama 15 April 2011 7:13 PTG

mke cam bipasha basu, heroin bollywood 2... tp kn lebih mnis kalo pki tudung cam entry lam izyan yyg lpas... hurmmm

Tanpa Nama 15 April 2011 7:46 PTG

hangat mcm rozita che wan muaaahhhhhh

Tanpa Nama 15 April 2011 7:47 PTG

bumper dpn blkg baik punyaaaaaaaaaaaa

Tanpa Nama 15 April 2011 8:05 PTG

awek aku klau dress mcm ni lagi cun kot..haha

Tanpa Nama 16 April 2011 12:11 PG

PAT AKHIRAT NI SEMUA BERBILAI..PAKAI PUSH-UP BRA NAMPAK NAIK LAH GUNUNG TU,DR GELEBEH SEMUA BLEH JD TEGANG.CUBA KLAU TK PAKAI PUSH-UP BRA TU,NTAH2 PUN DAH JATUH..MUKA LAWA2 PUN KENTUT TTP BAU BUSUKKKKK!!!!

Tanpa Nama 16 April 2011 1:59 PG

xde la cantik mana pun..biasa2 je..
Ni nak tonjolkan bakat ke nk tonjol body?
Apela nk jadi. Apabila hilang sifat malu dalam diri beginilah jadinya.

Tanpa Nama 16 April 2011 6:34 PG

bakal mangsa perogol...bila kne rogol mula la nk menyalak...salahkan org lain...

Tanpa Nama 16 April 2011 6:55 PG

lentiiiiik.....

Tanpa Nama 16 April 2011 7:31 PG

nasi lemak cukup buat sarapan pagi,spare utk mkn tengahari & mkn malam

Tanpa Nama 16 April 2011 1:32 PTG

kalo dpt ni ishhh

Tanpa Nama 16 April 2011 10:31 PTG

kalo dpt nihh... perghhhh

Tanpa Nama 16 April 2011 10:41 PTG

Nak pinjam 1 malam boleh tak?

Tanpa Nama 17 April 2011 9:04 PG

dia ni kecik ketot ke. kepala lebeh besaq dari badan maa.

Tanpa Nama 17 April 2011 5:01 PTG

Em push up bra memang nampak naik bulat

Tanpa Nama 17 April 2011 7:36 PTG

badan dia mcm tk proportionate langsung.upper half besar,bottom half kecik je.bontot saje kasi lentik.klau tengok betul2 da mcm bapok kt sungei rd singapore..!!!tkdela mantap mana...akak aku kt umh tu ank da 4 tapi badan mak oi,kalah aku..38-25-38..amacam..tu baru barang baik..!!menjadi kebanggaan abg ipor aku..

Tanpa Nama 17 April 2011 9:24 PTG

tunggeng la banyok2.....ingat ko oghe tua getek.....

Tanpa Nama 18 April 2011 12:24 PTG

lawanyeeeeeeeeeeeeeee.... aku yg pmpn tgk pun suka.. muka mcm gabungan erra fazira dan fazura.. bertuah Allah kurniakan kelebihan. so jaga lah sebaik2 nya

Tanpa Nama 19 April 2011 8:38 PG

nape pinggang die lain mcm je...

Tanpa Nama 19 April 2011 10:03 PG

mantooppp... korang x baik.. die tutup ape... cume kain die je koyak skit...hahahaha

Tanpa Nama 19 April 2011 1:13 PTG

hari2 mau!!!

Tanpa Nama 7 November 2012 5:39 PTG

wow mengancam betol body lofa fuh...

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..