Gambar Mia Sara Nasuha April 2011

Pada: Jumaat, 22 April 2011
Amboi-amboi makin bergaya melihat Mia Sara Nasuha ni. Semakin comel juga agaknya, biasalah dah semakin dewasa. Berita terbaru mengenai Mia adalah Mia kali ni akan berlakon dalam drama 'Berpaling Dari Jannahmu' dan digandingkan bersama pelakon, Ogy Ahmad Daud dan Nasir Bilal Khan. Memang sesuatu yang dinantikan oleh peminat-peminat Mia di luar sana. :) -Gambar Budiey

Mia Sara Nasuha

Mia Sara Nasuha

Mia Sara Nasuha

Mia Sara Nasua

Mia Sara Nasuha

Mia Sara Nasuha

Tag : , , ,

32 Komen

Tanpa Nama 22 April 2011 1:49 PTG

mak die xaja die pkai tdung ke?..aduhhaii..kan lawa klu pkai tdung..

Tanpa Nama 22 April 2011 1:55 PTG

aduhhh...geramnya la dak ni...comel..comel...

Tanpa Nama 22 April 2011 2:03 PTG

lg comeladik mya lepas ambut..

Tanpa Nama 22 April 2011 2:06 PTG

comelnyer.... tapi ape ape pun, gua yang pertamaxxx

Tanpa Nama 22 April 2011 2:18 PTG

semakin membesar dan cantikkk..

Tanpa Nama 22 April 2011 2:26 PTG

kecit2 pakai tutup elok sok beso tinggai jaket luor tu jer buat bergambo

Tanpa Nama 22 April 2011 2:46 PTG

comeynye mia...

Tanpa Nama 22 April 2011 2:51 PTG

dah besar nanti takut jadi mcam Tiz Zakiah lak.

Tanpa Nama 22 April 2011 3:33 PTG

comelnyer la..

Tanpa Nama 22 April 2011 4:18 PTG

nactural beauty...cantik. Minta2 le parents can guide her supaya tak ikut jejak langkah artis yg separuh ranum dan mcm boleh diratah2

Tanpa Nama 22 April 2011 4:57 PTG

comelnya...kic!!

Tanpa Nama 22 April 2011 5:02 PTG

sumpah comeyh~

Tanpa Nama 22 April 2011 5:10 PTG

budak ni muka baik dan suci. harap bile dah besar xseksi dan sengaja dapatkan publisiti murahan. akak doakan mia selalu ye. amin

Tanpa Nama 22 April 2011 5:13 PTG

nape dh x kiut mcm dolu2 ???????????????

Tanpa Nama 22 April 2011 6:07 PTG

comelsesgt3...

Tanpa Nama 22 April 2011 6:43 PTG

Ya Allah comelnya diaaaaa.... bile tgk dh mcm muka Lisa pun ade.. Luv Mia so much...

Tanpa Nama 22 April 2011 8:09 PTG

bayangkan die masuk sekolah nanti..agak2 die jadi orang ke x dh besa nnti??haha

Tanpa Nama 22 April 2011 11:16 PTG

comey lgi adik ak dri mia sara ni...adik ak lgi putih taw....huhu

Tanpa Nama 23 April 2011 1:09 PG

sokong anonymous yang no.6 tu. corak lah anak kecil tu dgn corak yg baik, semoga besar nanti cantiklah corak itu jika diajar dgn baik.

Tanpa Nama 23 April 2011 2:10 PG

cutela bdk mia ni...

Lovely Fea 23 April 2011 11:45 PG

kiutnya...Mia
cantik & bergaya..
jgn nanti ikut kakak2 artis yg seksi - seksa tu
bergaya sudah laa

otagai 24 April 2011 3:25 PG

Besar nnti mesti cun...

Tanpa Nama 24 April 2011 5:15 PTG

mmg comey sgt2.. innesen look

Tanpa Nama 25 April 2011 7:16 PG

#6,..berilh nasihat yg berguna. jika anda mempunyai anak, anak saudara atau sesiapa sje....begitukh caranya anda menegur dn menasihati mereka. fikir2knlh. cuma boleh lihat, kerana saya juga belum sempurna.

Tanpa Nama 25 April 2011 8:34 PG

#1...
mak die pon x pakai tudung...mcmane nak ajar anak???nak jd ketam ngajar anak berjalan??sdiri jln mengiring,nak ajar anak jalan ke depan...harus ke??

Tanpa Nama 25 April 2011 12:06 PTG

DAH BESAR NI KURENG KIUT LAK

comel 25 April 2011 12:08 PTG

Setuju ngan #25...
mak bapak teruk, anak lagilah...
kecik2 dah didik jadi artis..
kesian budak tu bila dah beasr nanti..
sabor je la...
hihihi...jgn marah...
anyway mia mmg comey seh...

----- akak comel -----

Tanpa Nama 25 April 2011 1:53 PTG

tomey!

Tanpa Nama 5 November 2012 4:03 PTG

mia ni kakak yang mia tanggok akak yang gula gula .... nama mia sara nasuha kan babai '

Tanpa Nama 5 November 2012 4:08 PTG

nama kakak ziana natasha kakak suka mia tau babai panggil akak ayu tau ...




Tanpa Nama 5 November 2012 4:09 PTG

akak ayu nak mia padai tau comel lah miapgo

Tanpa Nama 5 November 2012 8:22 PTG

mia ni nombol akak ziana 0100215828 cll tau mia babai,//////

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..