Gambar Josiah Hogan, pelakon baru kacak

Pada: Rabu, 6 April 2011
Nama pelakon baru ni, adalah Josiah Hogan. Josiah ni memang kerap kali muncul dalam pelbagai drama di Astro. Menjadi bualan hangat tak lama lagi, sebab orangnya macho dan kacak. Sepertinya ada campuran Latino+Arab muka Josiah. Dalam Astro tu dia pernah berlakon dalam Disapa Izrail. Kat Cerekarama pun ada juga tapi tak tahu tajuk yang mana satu yang penulis dapat tahu yang baru-baru ini. Lihat sahaja muka Josiah ni ada juga macam Iqram Dinzly dan ada juga macam Zac Efron. Wah mantop ni. Boleh mengalahkan dua artis hebat ni tak lama lagi. Nantikan.. Zass..

Tag : , , , ,

23 Komen

Tanpa Nama 6 April 2011 3:14 PTG

Hari Sabtu lepas ada berlakon dalam cerekarama. Muka dia ada....mcm kayu sikit tp boleh diasah lagi...

Tanpa Nama 6 April 2011 4:14 PTG

pic yg no-2 tu ade iras2 mcm iqram dinzly plak...

Tanpa Nama 6 April 2011 5:38 PTG

mcm mat bangla je ak tgk die ni...hahaha

Tanpa Nama 6 April 2011 6:14 PTG

josiah hogan? wahh mesti suku sakat hulk hogan ni hihihi..

Tanpa Nama 6 April 2011 7:23 PTG

pelakon lelaki pan-asian di malaysia susah nak maju.masyarakat kita mcm susah nak terima.x mcm pelakon wanita pan-asian kat msia yg meletop2.klu kat seberang mmg pelakon lelaki muka2 bgtu yg laku

Tanpa Nama 6 April 2011 8:36 PTG

kebnde yg hensem cmni...adoiiii....asal mke mix skt je hnsem....mcm bangla adela...

Tanpa Nama 6 April 2011 8:57 PTG

dia berlakon cerekarama minggu lepas tajuk IKTIKAD AHAD, jadi robert watak jahat

Tanpa Nama 6 April 2011 11:54 PTG

bdk kcik 2 cute la....ank dia ke?

Tanpa Nama 7 April 2011 12:24 PG

nape aku tgk mcm de rupe remy ishak..

Tanpa Nama 7 April 2011 7:51 PG

x hensem langsung... muke cm tue jee

Tanpa Nama 7 April 2011 8:28 PG

dia islam tau.. dok kat kelantan.. gagah perkasa.. tapi kena hati-hati takut jenis tahan pungkok.. org handsome skrg ni tak leh di percayai..kekadang di belakan kita, depa berebut jantan

Tanpa Nama 7 April 2011 10:20 PG

bole cakap melayu ker dia ni?, taknah tgk dia berlakon lgi.

Tanpa Nama 7 April 2011 1:03 PTG

Muka macam pak guard Nepal.

Tanpa Nama 7 April 2011 2:00 PTG

Harapkan muke je buat ape. Bukannye bole bagi makan anak bini. Kalau doktor ke, lawyer ke ok jugak.

Tanpa Nama 7 April 2011 4:18 PTG

Inilah rakyat malaysia, Tak boleh terima kelebihan orang lain , cari kelemahan orang.. ish2. cliche sangat..bila nak berubah ye ?

Tanpa Nama 7 April 2011 11:47 PTG

serius ar...cam muka mat bangla jer..xleh blah..sape la y ckp dia kacak tu mmg low test la..remy ishak pon sama...ntah pe la y hemson nyer dorg ni..ish3x

Wyna Nubies 8 April 2011 12:50 PTG

wahh!pernah tgk dia kat cekerama Oasis rasanya "Disapa Izrail"..dlm tu dy pakai kopiah..watak baik la..huhu~ muka cam org pakistan..ada pakej berlakon :) Gd Luck!

Tanpa Nama 8 April 2011 3:05 PTG

hensem celah mana taahh...cam busuk je aku tgk....lalaalaaaa

Tanpa Nama 9 April 2011 9:10 PTG

peh...dia ada band nama maddame....sludge metal weh,meleleh pekat likat!!

Tanpa Nama 11 April 2011 8:35 PG

ape la banyak komen yg x suke je...ade ke die mintak kat Allah yg die nak dilahirkan dgn muke mcm tu??yg korang dok kutuk ttg kejadian Allah tu kenapa??nak kutuk psl bakat ke,mutu lakonan ke ok la...

Tanpa Nama 11 April 2011 6:25 PTG

aku skolah dlu hari hari tengok muke die..
naik cemuih da tengok...
hahaha

Tanpa Nama 15 April 2011 6:19 PTG

:)

Tanpa Nama 15 April 2011 6:44 PTG

aku tau yang kutuk dia mcm bangla tu mesti ko jeles kan!!sbb muka ko lagi buruk dari dia eh???

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..