Ameng Spring 'online' Facebook di penjara?

Pada: Isnin, 25 April 2011
Tak tahu la pula kalau Ameng Spring dah masuk penjara selama 8 tahun yang dikuatkuasakan pada beberapa minggu yang lalu. Kalau dah agaknya memang tak dapat buat apa-apa dengan dunia luar. Yang menjadi peliknya disini, ada seorang kaki Facebook mendakwa tengah bersembang@chat dengan Ameng Spring baru-baru ni. Tak tahulah Ameng yang tengah bersembang@chat tue atau peminat fanatik dia yang 'create' untuk Ameng. Andaian lain juga mengatakan, penjara di Malaysia dah dinaik taraf dengan adanya Wifi@cybercafe?? maklumlah admin tak pernah masuk penjara, siapa-siapa banduan tue, cerita-cerita cikit. hehe.

Tag : , , , ,

13 Komen

@zReENy 25 April 2011 12:04 PTG

setahu aku mahkamah kt mesia ni mmg la ader wifi..kt dlm penjara tak tahu la plak...huhuuh

comel 25 April 2011 12:13 PTG

Betul ke?
kalo betul, I pun request jadi friend..
nak kutuk sikit dia ni..
dah la hisap dadah, masuk jel lagi..
pastu nak marah peminat pulak...
padan muka ko malaon...geram betul...
sabor je la..

----- akak comel -----

Tanpa Nama 25 April 2011 1:36 PTG

sah2 la ni menipu........gile ....

Tanpa Nama 25 April 2011 2:09 PTG

kome ni pon... nak caye biorla yg bebenor sket.. mane ade penjara ade wireless connection? tula.. sume nk harapkan gosip..
cer cite cer cite

Tanpa Nama 25 April 2011 2:38 PTG

bukn ameng 2...tpi klon die...x mungkin arr die ley on9 dlm jail... kne sebat 10x lak 2..x kn ley chat lgi kowt...

Tanpa Nama 25 April 2011 6:16 PTG

sapa2 kerja kat penjara tolong bagi confirm skit.nak tau jgk.tq

along 25 April 2011 7:39 PTG

bini dia yg online kot, pakai password dia...

Tanpa Nama 25 April 2011 8:22 PTG

kIto baKoR jEeeee...

Tanpa Nama 25 April 2011 9:15 PTG

Anak dia kottttt. bini dia keee yg tau password dia.

Tanpa Nama 25 April 2011 11:39 PTG

ape la korang ni..bagi la smangat membina skit...berat mata memandang, berat lg bahu memikul..sebelum komen, pk skit hati perasaan family die...hari ni hari die, esok2 ntah2 hari korang...

Tanpa Nama 26 April 2011 7:23 PG

aiii #10...dah die tau buat,tau la tanggung...nak bg semangat mende nye...

Tanpa Nama 26 April 2011 9:24 PG

Salam...
Dah namapun manusia pasti ada silap, memang silap dia salah perhitungan tapi silap diri kita ada kita nampak, sekurang-kuarangnya silap dia dah dihukum silap kita mengutuk mencaci dan menghina orang macam mana? Kita tak tahu kesusahan, kesulitan kekalutan yang dihadapi, mengapa kita sesama islam tidak membantu untuk menaikkan semangat sekurang-kurang membela nasib anak dia. Kita sendiri tak tahu kesudahan hidup kita, mungkin perkara begini akan terjadi pada adik, abang, anak, cucu atau sesiapa sahaja yang mempuanyai pertalian darah dengan kita. maka cukuplah mempersendakan orang kerana masa kita belum pasti

Tanpa Nama 26 April 2011 12:08 PTG

kompem xleh on9 dlm penjara.. banduan x diberi keistimeaan itu.. saye tau pasal saye dok kat kuarters penjara.. dan bapak saye kije ngan jab penjara..

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..