Sharifah Amani dalam Majalah InTrend April 2011

Pada: Sabtu, 26 Mac 2011
Sesiapa yang dah beli majalah Intrend edisi April 2011, mesti rasa teruja seketika dengan cover depan majalah tue. Menampilkan pelakon comel dan manis, Sharifah Amanai sebagi pengias muka depan. Hush. Memang seksi pakaian yang dipekena Sharifah dalam cover tue. Menampakkan bahagian paha ke kaki. Mulus tak terkata kakinya, kata orang ramailah. Hehe. Setahu penulis, ini merupakan penampilan Sharifah pada 2011, jarang dapat informasi mengenainya beberapa bulan ni. Apa-apa pun teruskan usaha Sharifah dalam menjadi anak seni.

Tag : , , ,

38 Komen

Tanpa Nama 26 Mac 2011 11:38 PG

wow!!!!!!

Tanpa Nama 26 Mac 2011 12:49 PTG

seXc n seXsa!!..nape laa artis skang ni sgt seXc n seXsa ek?...malu laa...

Tanpa Nama 26 Mac 2011 12:51 PTG

mmg cantik peha anak dara Fatimah Abu Bakar ni..pasti mak ayah dia bangga..alhamdullah..hhhe

Tanpa Nama 26 Mac 2011 1:52 PTG

separa bogel dah aku nengokk...ngokk

Tanpa Nama 26 Mac 2011 2:08 PTG

die bangga ngan kecantikkan die..mak bpk pn bagga la..

indah 26 Mac 2011 3:01 PTG

Tak minat langsung aku dgn dia.klau blakon,over sgt.korang perasan tk?kalau dia blakon,msti ada part yg berpeloklah..naik blakang oranglah,kena dokonglah.weh menyampah aku.aku jarang tgk dianye acting.

Tanpa Nama 26 Mac 2011 3:28 PTG

Cantiknya tergoda aku.......

Tanpa Nama 26 Mac 2011 9:01 PTG

sokong komen no 6..
aku pon xsuka dia berlakon..
mmg over gila.

takutttt dosa... 26 Mac 2011 10:23 PTG

bersiaplah untuk azab di akhirat nanti...AURAT bukan unt dipertonton.....insaflah....amin..


takut dosa...

Tanpa Nama 26 Mac 2011 10:23 PTG

akupun menyampah tgk muka dia time berlakon dan time majlis anugerah....meluat...sbb perangai x malu dia...perangai dia membuatkan haram ayah dia masuk syurga

Tanpa Nama 26 Mac 2011 10:24 PTG

sharifah amani? siyes x lawa. sori.. ni komen ikhlas & jujur dari aku

Tanpa Nama 26 Mac 2011 11:19 PTG

dia mang da comel da..kalo xpakai cmni pown xper...n now shes HOT..euww....
-tulip-

Tanpa Nama 26 Mac 2011 11:33 PTG

Edeh, lawa eh!

Tanpa Nama 27 Mac 2011 4:51 PG

xphm ngn artis skg..p'lu ker dedah sane cni...malu laa...kite sbg ngare Islam..tnjukkn laa cth yg t'baek pd negara laen....bangsa laen...malu laa...nape krajaan xmik tndakan yg sewjr nyer ek?...hurmm..makin hri makin mlampau artis2 kite...

ratu cntek kaki 27 Mac 2011 6:42 PG

lawanyeeee kaki xdinafikn
itu yg nk tnjuk kn....

Tanpa Nama 27 Mac 2011 8:54 PG

#14,nak suroh kerajaan amik tindakan haper nye.kerajaan pon tak betol

Tanpa Nama 27 Mac 2011 10:15 PG

ini jawapan ibunya.......i m proud of you u are not to sexy ......itu kata ibunya sambil ketawa kah kah kah

Tanpa Nama 28 Mac 2011 8:39 PG

maaf semua jika komen sya ni keluar dari tajuk ye.
anda pernah tengok pic anak2 penyanyi aris ariwatan x? ...jika anda pernah tengok gambar anak2nya, Alahmdulillah..sejuk mata memandang walaupun bapa mereka penyanyi yg berjiwang sikit...
utk apa sarankan kerajaan ambil tindakan jika ada ahli keluarganya sendiri yg belum lagi betul.
harap2 isteri2 pemimpin kita ramai yg akan bertudung kelak.

Tanpa Nama 28 Mac 2011 8:58 PG

Anak beranak dia ni, tutup kt atas bukak bawah. Tutup bawah bukak atas....huahuahua

Tanpa Nama 28 Mac 2011 10:20 PG

hari tu tunjuk yg atas...skrg tunjuk yg bawah...esok2 tunjuk lah yg tgh2 tu....masa tu cikgu fatimah nak komen apa2???

Tanpa Nama 28 Mac 2011 10:59 PG

k soh krajan?krajan pusat mmg x lh..krajaan yg ktnya pjuangkn islam,kt pntai timur pun lbh krg je.rmai gk dedah2 kt sna.so tggal spe?kite le de..xpyh krajaan pn xpe deh..aduhai..

Tanpa Nama 28 Mac 2011 12:10 PTG

asal ade pics artis je, nak komplen pakaian.. yg komen tu mcm la sembahyang cukup 5 waktu.. dah name pelakon, mcm2 watak dunie die kene bawak... lantak die la.. komen sal keje sudah.. hal die ngan tuhan xyah campur la.. haih! komen basi.. (dari pembace blog yg dah lali bace komen2 mcm ni)

Tanpa Nama 28 Mac 2011 12:54 PTG

#22, la.. ye ke lali?

Tanpa Nama 28 Mac 2011 1:18 PTG

she's look beautiful!

Tanpa Nama 28 Mac 2011 1:19 PTG

cute!

Tanpa Nama 28 Mac 2011 1:23 PTG

anon #22, memang laaaa...Orang melayu kan...dn org m'sia kan, kita ni hidup beragama dn bersopan santun...Jgn la wat malu negara kita ni oiiii!!!

Tanpa Nama 28 Mac 2011 8:18 PTG

dia hidung kmbang,,fatimah abu bakar over..berlakon sll krkmban je nyampah

Tanpa Nama 28 Mac 2011 9:11 PTG

Actually i dont care if Syarifah Amani nak seksi ke apa ke....tp kdg2 i heran la....Namanya je melayu tp Pakaian nauzubillah...siap belakon berkembab lagi..Mak pulak bertudung tp anak? Tak ke Fatimah tak reti nak tegur atau malu dgn pakaian anak? mmg lah dia artis kena ikut watak tp terlampau mendedah hingga berkemban tu..tak sesuai dgn adat melayu.... Tak malu ke tengok body anak jadi tontonan org ramai? Heran aku dgn mak tutup aurat tp anak bukak aurat... astagafirullah...aku bukan mengata tp teguran ikhlas je

Tanpa Nama 28 Mac 2011 10:12 PTG

korang jeles aper.....cantik bha si nani....thumb up.....love u nani...

Tanpa Nama 29 Mac 2011 12:00 PG

insaf lah sbb sekarang dunia dah akhir zaman, semua orang berebut2x untuk membuat amalan~

Tanpa Nama 29 Mac 2011 12:03 PG

Sorry to say, bukan melayu yang kene di takuti tetapi agama.. jadi perjuangkan lah agama kita bukan Melayu~ x de ape dengan melayu deee cuba fikir. Mati nnt tuhan akan tanya ke ape kamu buat sebagai seorang melayu??? hahahhaa lawak dow~ renung2x kan lah

Tanpa Nama 29 Mac 2011 12:05 PG

orang yang memuji dan menggalakkan seksi.. selagi dia rasa bangga dgn pujian tu.. sama2x lah masuk neraka.. sekian terima kasih

Tanpa Nama 29 Mac 2011 3:23 PG

yg nie dipuji org buat baik di caci huh gosip....

otai penang 29 Mac 2011 5:19 PG

apa kita dapat klau pakai seksi,xdpt apa pon..... BERTAUBAT LA

OTAI PENANG 29 Mac 2011 5:21 PG

Seksinye

Tanpa Nama 29 Mac 2011 8:56 PG

#22 mcm bgus sgt jerk....bla la lu.......f**k!!!!!

KORANG GERSANG 31 Mac 2011 4:04 PTG

AWEK MELAYU LEPAK KAT PAVI TU BELAMBAK PAKAI SHORTS KORANG SUKE PLAK TGK. PEGI TANGKAP LA, NASIHAT KE NGAN JABATAN AGAMA ISLAM

Tanpa Nama 4 April 2011 3:30 PG

idung kembang maa..

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..