Shahir, Adira, Heliza dalam sebuah novel

Pada: Isnin, 28 Mac 2011
Novel ni bukanlah novel dalam bentuk cetakan dijual di kedai-kedai buku, tapi dalam bentuk 'novel online'. Penulis memang tak pernah baca novel, apatah lagi novel online. Mungkin dalam bentuk/format PDF. Apa-apa lah, asal boleh dibaca. Hehe. Sesiapa atau kepada kaki novel yang nak baca dengan lebih lanjut mengenai novel Dia Tidak Kecil Lagi, silalah ke alamat blog ni, shahirafc.blogspot.com cari kat bahagian "Cerpen DTKL" kalau tidak silap ada 30 Bab kesemuanya. Kata orang jalan ceritanya menarik, harap-harap boleh buat filem mengenainya. Gempaq gitue uall.. :)

Tag : , , , ,

16 Komen

Tanpa Nama 28 Mac 2011 12:52 PTG

Dia tidak kecil lagi. 'dia' tu sapa? yg laki ke yg pmpuan? hahahak

Tanpa Nama 28 Mac 2011 12:53 PTG

mcm lucah je tajuk novel ni ish3..

DTKL Fans 28 Mac 2011 1:38 PTG

novel nnt best sgt2..mengisahkan adik dan abng tiri telah jth cinta..pelbagai dugaan yg t'paksa diorg lalui utk bersama..penulis sgt pndai mengatur jalan cerita yg best2...^^

Qtee 28 Mac 2011 3:06 PTG

DTKL mmg novel on9 terbaek abad ini..walaupown cite ni da abiz..tapi kami sentiasa menunggu kalo2 ade lg smbungannye...=)

Qtee 28 Mac 2011 3:15 PTG

DTKL mmg novel on9 terbaek abad ini..cerita yg sering ditunggu2 oleh pembaca seperti saya pada setiap babnye..tp kini ceritanya telah tmat..hope ade smbungan lagi...=)

Tanpa Nama 28 Mac 2011 3:56 PTG

akak dh baca novel ni.. hampe aje. macam di reka-reka aje. tak natural beauty langsung. bf akak pun tak suka novel ni, dia kata drp baca novel ni baik dia baca akak..gitu!!!

Tanpa Nama 28 Mac 2011 4:00 PTG

Novel yang terhasil dari cetusan rasa penulis yang kreatif dalam menzahirkan imaginasi dan penceritaan yang penuh dengan gelodak emosi...syabas.

Fahiza 28 Mac 2011 4:28 PTG

DTKL memang terbaek :DDDD

shahira fans 28 Mac 2011 4:29 PTG

citer ni mmg best sgt2 ! rugi spe yg xbce . ia mngisahkn sepasang adik-beradik tiri (shahir&adira) yg mnyimpan perasaan cinta antara 1 sama lain tp byk dugaan dlm hubungan dorg smpailah dorg berkahwin (kawen lari) .. klau nk taw lebih lanjut , silelah bce ! anda pasti xkn mnyesal =)

Tanpa Nama 28 Mac 2011 6:17 PTG

bru selesai bce novel nih...mmg ketagih...sbb dpt tau novel ni mse hari sabtu hari tuh...then smlm bru brksempatan utk bce...dr smlm mmg x brgerak, dduk dpn lappy jek duk mengkhatamkan novel nih...penceritaan yg lain drpd yg lain & best!! tp klu nk lg best, smbil bce kna bygkan skali shahir, adira, heliza dll....mmg interesting! sbagai salah seorg kaki novel, novel ni mmg antara novl on9 yg superb!! :)))

Tanpa Nama 28 Mac 2011 8:10 PTG

suker giler jln pceritaan novel nih.. mmg mnarik minat aq yg mmg bukan kaki novel n yg mmg amat sgt xsuker bce novel.. terbaikkkkkk..

Tanpa Nama 29 Mac 2011 8:43 PG

wow novel ni dpt perhatian blogger ek..mmg best cerita ni, terbaek dr ladang. hope akan ada sambungan... teruskan menyokong shahir dan adira..:)

Tanpa Nama 30 Mac 2011 8:05 PTG

=D

doter.unclehusain 31 Mac 2011 9:56 PG

mmg best gile novel ni..xpenah miss,sentiasa t'tggu2 je next bab..terbaek!!

Tanpa Nama 1 April 2011 9:08 PTG

Best sgt2...ada sentimental value pada yg memahami...

Tanpa Nama 12 April 2011 4:39 PTG

novel yang terbaik .kalau buat filem mesti gempak .sape yang ckp x best tu mesti x ade perasan dan jiwa bile baca novel ney "DIA TIDAK KECIL LAGI" terbaik .

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..