OopS aduhai Miera Liyana

Pada: Ahad, 20 Mac 2011
Miera Liyana ni merupakan pelakon Kamelia Katrina. Miera menjadi perhatian ramai pada majlis makan malam anjuran Rafflesia & Mandalay di Hotel Le Meridien pada hari Jumaat lalu. Tidak ketinggalan media/wartawan. Orang ramai amik perhatian juga, tapi dalam hati jerk. Jeling jap2.. hehe.. Sebab apa? pakaian yang dipakai oleh Meira menampakkan kelainan. Ada juga wartawan sempat bertanya kepada Meira masa itu, kata Miera yang memberitahu wartawan Galaksi, "Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan.".. Zzz..-Gambar Gua | Budiey
*updates 1.00PM
“Saya memohon maaf kepada yang tidak menyenangi apabila melihat saya berpakaian seperti ini. Saya tidak sempat mencuba terlebih dahulu pakaian ini kerana baru mendapatnya daripada pereka fesyen pada pagi tadi.

“Saya sendiri yang memilih pakaian ini kerana nampak sangat cantik dan lain dari lain. Tak sangka pula apabila pakai, jadi seperti ini.

“Kalau saya pakai tiub, nampak tak cantik pula sebab pakaian ini terdedah di belakang,” katanya kepada mStar Online.

Tag : , , , ,

144 Komen

Tanpa Nama 20 Mac 2011 9:10 PG

amerika sgt lar kononnyaa,..

Tanpa Nama 20 Mac 2011 9:12 PG

marion c0unter tyme mc christian dlu p0wn x pkai cmni..tr0k la!

Tanpa Nama 20 Mac 2011 9:17 PG

memalukan mak bapak engkau jer...nak nmpkkn kelainan apanye?nak nmpkkn buah dada ker..?

Tanpa Nama 20 Mac 2011 9:39 PG

aku tolong malu untuk dia

Tanpa Nama 20 Mac 2011 9:52 PG

ahaha... ye laaa... nmpak ckit je... taklah bnyak sgt.... sbab boob die tak besauu mane punnn... tu laa sebab takde padding yg sesuai ngan boob die tu..... padding lebih besauuu dari boob!!! wat a shame!!! kecik mcm tu pun nak show off!!! malu la weiiii

Tanpa Nama 20 Mac 2011 9:57 PG

peehhhh,gugur jantung tgk camnie mak bapak dia

Tanpa Nama 20 Mac 2011 10:00 PG

Semakin maju malasia, ikut trend hollywood.

Tanpa Nama 20 Mac 2011 10:07 PG

Semoga Allah memberi hidayah kepada insan2 seperti ini... Amin Ya rabbaalamin...

Tanpa Nama 20 Mac 2011 10:09 PG

masyaAllah !

Tanpa Nama 20 Mac 2011 10:41 PG

gilo!

Tanpa Nama 20 Mac 2011 11:10 PG

bdk2 bru nk UP....kesi@nnnn.....m@k b@p@k ko...

Tanpa Nama 20 Mac 2011 11:15 PG

terok GILER !

Tanpa Nama 20 Mac 2011 11:17 PG

MANUSIA AKHIR ZAMAN..TAKSUB NK JD HOLLYWOOD..BOOB TU CIPUT JE PUN NK TAYANG..TERKUTUK~

Tanpa Nama 20 Mac 2011 11:18 PG

teruknya.....memalukan....

Tanpa Nama 20 Mac 2011 11:27 PG

BUDAK YANG 'CULTURAL SHOCK' MEMANG AKAN JADI MACAM TU. KESIAN diaa.... Kampung sungguh!!!

Tanpa Nama 20 Mac 2011 11:39 PG

agak2 ape yg die rse n pk tentang cra pemakaian die mlm 2 erk..?? mesti die rse cantik sgat mcm artis bollywood.. lpas ni kluar la statment "sory..!! slh sya n clap sya.. lpas ni janji x bt lgi.. n akan jga tentang cra pemakaian sya..arap peminat maafkan" huhu...

ComOt 20 Mac 2011 11:44 PG

err..rais yatim xnak sensor ke betina ni? mcm buat kat faizal tahir dulu? ke tumpang syok? ekekeke

Tanpa Nama 20 Mac 2011 12:14 PTG

ISH TAKTAU MALU BTOL!

Tanpa Nama 20 Mac 2011 12:32 PTG

nasi lemak 50sen

Tanpa Nama 20 Mac 2011 12:34 PTG

patutlah byk musibah akhir2 ni...ni salah satu punca la ni...MEMALUKAN!!

Tanpa Nama 20 Mac 2011 12:36 PTG

artis perempuan separa bogel bleh lepas, faizal tahir bukak baju kena gam ish3

Tanpa Nama 20 Mac 2011 12:39 PTG

sian kat die.. terpakse tunjuk "skit" sbb nak glamour..

Tanpa Nama 20 Mac 2011 12:43 PTG

x ingat mati ker....

Tanpa Nama 20 Mac 2011 12:45 PTG

#16, mmg dah keluar dah statement tu. minta maaf kat peminat apa sumer. padahal itu dosa dia dengan Allah.

Tanpa Nama 20 Mac 2011 1:32 PTG

kang disebabkan sorg, bala kene kt suma org..renung2kn n selamat beramal..kang jgn dtg bala cm kt jepun bru nk menyesal..

Tanpa Nama 20 Mac 2011 1:35 PTG

ketiak cam nk itam je..huhu

bro_hands 20 Mac 2011 1:45 PTG

ni lah statement plg bodoh penah aku jumpe

Tanpa Nama 20 Mac 2011 2:16 PTG

melayu dah maju..bagus..jadikan malaysia mcm holywood..biar anda rasa power dgn tindakan anda pdahala org sekliling xheran pon..

Tanpa Nama 20 Mac 2011 3:12 PTG

longarnye baju smp nak terkuar bra tranperen die 2....nmpak sgt desperate

Tanpa Nama 20 Mac 2011 3:26 PTG

pe la nk jd....cmni ke nk jdkn ikon...xmungkin...

Tanpa Nama 20 Mac 2011 4:01 PTG

biasalah.. pakai dulu, minta maaf kemudian

Tanpa Nama 20 Mac 2011 4:05 PTG

pergh...montox gituh...

Tanpa Nama 20 Mac 2011 5:39 PTG

perghhh!!!satu lg artis nk mndapat anugerah tiket utk ke neraka....

Tanpa Nama 20 Mac 2011 6:10 PTG

fulamak...daring sgt,nmpk bnda yg tutup puting dia tu..xpndai parking la

Tanpa Nama 20 Mac 2011 6:30 PTG

cik miera...rasa selesa ka bila pakai cam tu...selesa ke kalau mata semua memandang kt tempt tu...bukan di mata kita bila seseorg menyapa...sian i kat u...mesti menyesal x sudah rasa macam nk potong kepala masuk dlm baju je....x pe la...i maafkn la kalau sekali ni je tpi kalau uberani lagi nk pakai cam ni...cayalah ...memang mjuka u setebal kulit buaya....

Tanpa Nama 20 Mac 2011 6:41 PTG

aku suka

Soraya Suhaimie 20 Mac 2011 7:21 PTG

selekehnya padding terkuar2...

Tanpa Nama 20 Mac 2011 7:34 PTG

dik.....jgn bagi alasan yg tak munasabah...tak sanggup terima balasan tuhan atas kita semua....

ahmadhaikal 20 Mac 2011 7:41 PTG

fuhh, berani maut punya baju..

Tanpa Nama 20 Mac 2011 8:29 PTG

aku tak fahamlah dia ni, kalau tak cuba pakaian ni pun dah terang2 nampak tak cukup benang apa pasal nak pakai juga??? kalau da pelakon tu memang tak heranlah pandai berkata2... perempuan macam ni ala memang tak kisahlah diri dia tergadai.. emmm sendiri mau ingatlah...

Tanpa Nama 20 Mac 2011 8:52 PTG

aku yg kristian ni pon malu ndak tgk..

Tanpa Nama 20 Mac 2011 8:56 PTG

ape pasal ko x bogel je wahai miera???? huhuhu

Tanpa Nama 20 Mac 2011 8:59 PTG

Nice tits.

Tanpa Nama 20 Mac 2011 9:59 PTG

cik adik miera oi..klu nak pkai tube/tiub ker x kisah cntik ka x..tu dr dri awk sndri nak plih yg mn..nak cr publisiti ker..?byk lh fesyen lain napa msti plih yg ni..?sbb yg ni nmpk lain dr yg lain ker?lain nya bju ni blh MENAMPAKKAN BUAH DADA engkau ker?

Tanpa Nama 20 Mac 2011 10:06 PTG

astga....ini lah pelakonan zaman sekarang doa n haram tidak dipedulikan...bawa lah bertaubat...malu lah sikit ...fesyen konon....alasan tak munasabah...

Tanpa Nama 20 Mac 2011 10:21 PTG

saya rasa peminat makin cerdik dlm menilai,banyak dah kuliah2 agama skrg tak mcm zmn 70an dulu,,sbnarnya kami peminat skrg nak kearah yg lebih bersopan dunia pun makin tenat skrg..renung2kan lah..

Tanpa Nama 20 Mac 2011 11:04 PTG

kalu dah kurang pengetahuan agama jadi cam tu la....mcam2 alasan depa bagi

Tanpa Nama 20 Mac 2011 11:05 PTG

Nampak sangat menipu..kalau dapat pagi tue, sempat lak bli bra plastik tu yea?

Tanpa Nama 20 Mac 2011 11:05 PTG

mengundang fitnah & zina

Tanpa Nama 21 Mac 2011 12:35 PG

murah gila hrga dia..
bgga dpt show boobs.
dh la kcik tp dpt kat aku bedal je.
sodap gak ni..hahahahahaha

Tanpa Nama 21 Mac 2011 12:58 PG

macam pinafore sekolah xda kemeja ....
dah x malu, lepas ni bolehlah pakai bra tutup tits je...
hancus...sepatutnya artis yg teruk cam ni digam mandatori...punca kerosakan moral, menaikkan jenayah rogol...

Tanpa Nama 21 Mac 2011 1:06 PG

hot tu!

Tanpa Nama 21 Mac 2011 2:35 PG

mak bapak dia kat kampung x de media elektronik dan hiburan kot. tu yg dia brani buat cam tu. sbb mak bapak dia x akan nmpak. blk kampung, dia pakai la tudung. bukan mak bapak dia tau pon dia mmg HEBAT kat kl nun... kan mmg ramai anak2 muda yg hipokrit kat kl nih. kalau hebat sgt, pakai la dpn mak bapak cam nih. aku rs, terus kene libas leher ngan parang. confirm parent dia, x nyesal kalu anak dia mati kot. drpd anak dia terus-terusan buat dosa.

Tanpa Nama 21 Mac 2011 8:08 PG

pakaian ni memang sesuai dgn meira. dia cantek.. boboo puteh, nak apa lagi. sbgai pompuan kita kena bangga dgn tubuh kita sendiri. akak pun pernah pakai macam ni, bf akak suka dan bertambah sayang kat akak.. sentiasa ajak akak kuar. apa lagi yg bahagia bagi kita kaum pompouan klu dimanjakan oleh bf kita...

Tanpa Nama 21 Mac 2011 8:33 PG

kejutan budaya!!!besa....lah artis baru nak NAIK!!!!

Tanpa Nama 21 Mac 2011 9:15 PG

smp bra getah dia pun teklua..

comel 21 Mac 2011 9:53 PG

very nice...artis malaysia dah maju...
tahniah...
akak pun malu sebab akak ni pompuan..
walopun akak ni seksi tapi x penah tunjuk boobs depan org tak dikenali..
ish...malu betul

----- akak comel -----

Tanpa Nama 21 Mac 2011 11:44 PG

BANG!!!kne tsunami kt sume..mmg tcpai hjt dorng nk jd phtian dnia...klu cmni xnk ah aku..ko srg lh g mmpos!

nurilll 21 Mac 2011 11:47 PG

salah satu punca 'tsunami'...
bertaubat lah skrg,msh ada ms lg..
sblm nyawa anda dicabut...
salam..

Tanpa Nama 21 Mac 2011 12:38 PTG

xley pakai shawl ker wat tutup? terbaca kat satu ruangan gosip tu konon dah try tutup guna tgn n handbag tp x berjaya..pe punya bodo alasan ko bg nih?tolong r! klu dah saja nak tayang ckp jer la x yah nak mintak mahap bagai! mmg banana la ko nih!

Tanpa Nama 21 Mac 2011 1:02 PTG

Astaghfirullahal'zim..

Tanpa Nama 21 Mac 2011 1:06 PTG

ya...itu dia Malaysia Boleh!!!
Dia telah membuktikan rakyat Malaysia yang serba boleh.haha
Nak mintak maaf kat media n rakyat Malaysia buat ape. Mintak ampun dari Allah. Tu yang sepatutnye.

Tanpa Nama 21 Mac 2011 1:07 PTG

maaf yg d pinta merujuk kpd manusia.knp tdk kpd ALLAH?peringatan ALLAH dh bg,peringatan yg d mksudkan adlh hampirnye hari khiamat,cth terbaru adlh tsunami d jepun.kite sbg hamba yg lemah lg hina ni sepatutnya mendktkan diri kpd ALLAH bile tibe peringatan.ajal dtg x kire fktor umur,malaikat maut x sms bile nk dtg cabut nyawa.

Tanpa Nama 21 Mac 2011 1:29 PTG

desperate nkkan perhatian sbnrnye...nnti klu dh tue ..ank cucu tgk..mau malu x abis..

Tanpa Nama 21 Mac 2011 2:02 PTG

alasan yg x logik lgsung...manusia yg dok bela haiwan kesygan lak sibuk duk bagi haiwan depa tu pakai baju tutup badan haiwan tu...ank2 monyet atau ank2 org utan yg xde mak tu penjaga zoo siap bagi pakai pampers lgi...
so, kita yg diberi akal fikiran yg sempurna kenapa mcm jadi mcm ni. dahlah pereka fesyennya tu llki, jadi anda main tangkap muat je. knpa mak bapak yg melihat anknya berpakaian begini sggup tidak berkata apa2 sekadar memahami apa yg terjadi. terllu cetekkh kita dgn agama dan adat sopan?..

Indah 21 Mac 2011 3:04 PTG

yeh!!!!aku glamor!begitulah agaknye si betina ni ckp.pasal dia tk tau dngn cara apa nk buat untok nk glamor.pasal ramai orng tk kenal dia.dgn cara ini sajalah agaknye...

Tanpa Nama 21 Mac 2011 4:46 PTG

BAIK BUKAK TERUS..BRU CUNNNNNNNN

Tanpa Nama 21 Mac 2011 5:07 PTG

tersembul siot!!

Tanpa Nama 21 Mac 2011 7:05 PTG

dia ni tak malu sebab selalu kangkang dgn lelaki sebab tu tak malu sgnt lagi pun dah lembek kena ramas dek lelaki padam muka

Tanpa Nama 21 Mac 2011 7:51 PTG

aku rase nak bg penampar je kat muke betina ni.. baru je lepas tsunami kat jepun.. amik la iktibar sket.. Tuhan tu bg tsunami tu sbg tanda peringatan.. bukan sja suka2.. pk la gne otak.. kalo bala turun bukan ko sorg je kena.. sume kena.. alasan dh la xlogik.. ape punye manusia la cmni..dah elok2 Allah bg akal fikiran yg sempurna.. pk laa..

Tanpa Nama 21 Mac 2011 8:28 PTG

nak jadi kayu api neraka ni.....

Tanpa Nama 21 Mac 2011 8:34 PTG

bkn besa sgt pn nk tnjuk kt org....
klu besa sgt brula tnjuk...
dala londeh....xsenonoh....

Tanpa Nama 21 Mac 2011 9:17 PTG

bayangkanlah..umo baru 18,baru pas spm..hingus pun x kering lagi.tapi pakaian dah macam pamela anderson je tgk..bapak n abang2 dia klo biar mmg kompem masuk nerakalah..ptutnye kerajaan kite kne tegas sikit ngn artis2 nih..bagi guideline dlm berpakaian mcm zaman mnteri mohd rahmat dulu2,artis lelaki rambut panjang pun kne banned..ini x..pak menteri yg ade sekarang pun dok tumpang sekaki tgk..watdehell..same2 masuk neraka lah korang..

Tanpa Nama 21 Mac 2011 10:04 PTG

1=semua orang yang komen kat sini semuanya bodoh bangang.tak payah la nak nasihat itu ini,
2="tapi nabi suruh nasihat tau"
jawapan aku:diri kita sendiri yg terpaling dekat pun dah tau tapi malas nak ubah...
3=standart la artis,budak baru kena hot,
persaingan banyak kan,kadang2 kontroversi perlu jugak untuk jadi top,macam lady gaga tu...

Tanpa Nama 21 Mac 2011 10:07 PTG

danm give a damn about the dress.artis malaysia belambak pakai mcm tu...but the thing is ape yg die jwb..'nampak sikit je..nk nmpk kelainan' wtf?? ape kebodoh sgt jwb mcm tu..suke tunjuk diri tu bodoh.dh la pakai x semenggah,bodoh plak tu. just plain stupid.period.

Tanpa Nama 22 Mac 2011 7:25 PG

#74

Jawapan anda menunjukkan anda seorng yg fasik.

Tanpa Nama 22 Mac 2011 8:14 PG

mana lah emak bapak dia nak simpan muka dlm almari kot.......? semuanya terpulang pada diri sendiri kalau dah tau baju tu terdah jangan pakai batalkan aja buat temujanji ygn lain ini semua angkara kerja org yahudi.

Tanpa Nama 22 Mac 2011 9:10 PG

org pkai die pon nak.. tpi terkluar padding2.. selekeh btol... wuuuekkk..!! dosa sme je mcm bogel.. baik bogel tros.. getik nengoknye..

Tanpa Nama 22 Mac 2011 10:22 PG

BUDAK X CUKUP DIDIKAN AGAME

Tanpa Nama 22 Mac 2011 10:31 PG

huhhhh!ak yg tgk lak malu weiiii..pkr2 la sket nk pkai tu..kalo ye pon nk publisiti, xyah la alang2 pkai camtu, xyah pkai lgsung la bguss!bru trus mletop..bodoh arr...

Tanpa Nama 22 Mac 2011 11:02 PG

hohoho..byk lagi baju yg cukup kain.agak2 la nak publisiti kowt..pa pe pun x kenal awk pon.

Tanpa Nama 22 Mac 2011 11:22 PG

sape dia ni?????? huk alo..mak bapak dia megah kut ank pakai gini. tapi ssh nak ckp kdg2 mak bapak dh nasihat tapi tok se denga....

Tanpa Nama 22 Mac 2011 11:41 PG

dpt breast cancer bru ko rse!!

Tanpa Nama 22 Mac 2011 12:55 PTG

memang cara dia berpakaian terukk...but dlm kite dok berapi2 nasihat itu ini till relate it dgn tsunami..pls bared in mind dat bala Tuhan bukan juz pada dosa bpakaian ye...so semoga yg komen2 kat sini juga jaga solat,berkelakuan baik, hormat org tua, TIDAK MGUMPAT dsbgnye..cheers :)

Tanpa Nama 22 Mac 2011 1:25 PTG

okay ape dpt tgk free...dpt jgk la dose free ehehee

Tanpa Nama 22 Mac 2011 1:59 PTG

kalu dia bogel terus lg bgus..... suruh byar 1000 pun aku snggup... memng dasar x da kemaluan. baik ko juaql body lagi bgus....

Tanpa Nama 22 Mac 2011 2:03 PTG

gila2...ak sbgai pompuan..malu..
ayat die ckp dh try tutup dgn tgn n beg..
alasan ape mcm 2..
ag 1 die ckp dh try pakai bju 2,3jam sebelum majlis mula..
so lau dh thu bju mcm 2...bla jela..xpyh pkai..
kedai bju kn byk..shoping complex kn ada..butik bju pn kn ada..so????beli la...kata artis msti kaya kn..setakat nk beli bju,ape la sgt...
btoi x semua????

Tanpa Nama 22 Mac 2011 3:14 PTG

to #76
fasik kepala pepek mak kau,
kau reti baca ke tak reti baca ?
baca penuh ke tak ?
baca dan pahamkan betul2 ke tak komen aku ?

Tanpa Nama 22 Mac 2011 3:30 PTG

#76 dn 88...jgn kelahi2 kt cni..wat malu je. korg duk cbuk komen pasal org lain x pasal2 korg kelahi kat sini. inilah akibatnya. muhasabah diri masing2. jgn kita lak senang2 dpt dosa utk diri sndri. bye

Tanpa Nama 22 Mac 2011 3:40 PTG

oit cik adik , da abes da ailio hang dok baca komen2 ni..? apa rasa? oren ? ble da mati bkn boleh idop balek..so?? pk2 la yer
(bkn nk kate dri ni prfct sgt,juz nk slg mengingati) :D

Tanpa Nama 22 Mac 2011 4:13 PTG

X PATUT!!!

Tanpa Nama 22 Mac 2011 4:20 PTG

ingat2 lah umat manusia dunia nie dah menuju penghujungnya...byk2 la bertaubat...api dapur kat umah tu pun x leh tahan panas nie plak api neraka...gerunnnnn...

Dia.Honey 22 Mac 2011 4:21 PTG

alasan je pakai tube tak lawa....kan ada skin tone nyer inner ke amenda tah tu.....kalau nk ckp tipuu pun patot2 la skit....ckp ngan org tak reti fesyen leh la tipu

Tanpa Nama 22 Mac 2011 4:31 PTG

anon#74...ko la bodo bangang...ckp org dia yg lebih...cermin diri ko 2 dulu...mesti mak bapak ko x ajar hormat org...

Tanpa Nama 22 Mac 2011 6:32 PTG

sape boleh bagitaw aku sape minah ni? sumpah aku xkenal dia..artis ke? cam hape je dok tayang2..owh ok..artis porn kot. tu pasal aku xkenal. haha

Tanpa Nama 22 Mac 2011 9:38 PTG

huh,,buat malu org islam jew,,ketiak serabut itam,,x tau ar yg satu g,,lebih hitam n terkangkang,,cisssssssssssssssssssss

Tanpa Nama 22 Mac 2011 9:48 PTG

NI semua kena culture shock gila glamour, maaf ya wartawan kenapa suka mengaibkan orang sepert bagi ni, kan ole mbil gambar artist2 lain, saya rasa artis di luar sana anggap diri mereka Diva mcm hollywood, ni semua ni cari publisiti murahan je.

Tanpa Nama 22 Mac 2011 9:57 PTG

xmalu btollll....cntik ape cm2...dedah smp nmpak breast,nmpak blkg....xingt dosa agknyer...fesyen 2 brpada la wlaupown arts....

Tanpa Nama 23 Mac 2011 11:45 PG

cubelh pakai selendang kn boleh tutup...

Tanpa Nama 23 Mac 2011 2:12 PTG

Pk la mak bapak,x ke malu dierg..len la kalo mak bapk pn support pkai cmtu..

Tanpa Nama 23 Mac 2011 4:44 PTG

bongokk

Mohamad Huzairy Mokhtar 23 Mac 2011 7:18 PTG

doa kn la sigadis manis ni berubah,, xkn cantik2 tp akhirnya nanti menari2 dlm neraka jahanam,, semoga berubah lah anda,, kurang didikan agama dak ni "nampak ckit je" ish2 x mrh ke parents hang\

Tanpa Nama 23 Mac 2011 10:35 PTG

tersembul puting ok gakla...bole tau kaler per...

Tanpa Nama 24 Mac 2011 3:23 PG

ta sempat na try ke mmg saje2 na pakai,,bukan ley caye ckp artys ni,,koya,,ta kan ta sempat tgk cermin kot,,nmpak sgt le nipu,,kaver arr nan jaket kulit ke ape ke,,cm le cantek ngat,,

Tanpa Nama 24 Mac 2011 4:11 PTG

cun eh good222 steady beb...uhu...uhuhu./...

Tanpa Nama 24 Mac 2011 8:49 PTG

pompuan hampehhhh.

Tanpa Nama 24 Mac 2011 9:51 PTG

gilo e-sing!!

Tanpa Nama 24 Mac 2011 11:42 PTG

its ok any way miera kamu cantik hehehe nant jgn wat ag tau...

Tanpa Nama 24 Mac 2011 11:49 PTG

cik miera besabar ye blajar drpd kesilapan lepas nie jgn wat ag tau...anyway kamu comey hehehe

Tanpa Nama 25 Mac 2011 12:34 PTG

Girl, if you wanna be a public figure, pls have some manners. You're beautiful. You dont have to show too much skin but anyway pls learn from your mistakes <3

Tanpa Nama 25 Mac 2011 1:55 PTG

malaysian pie...hahahaha

Tanpa Nama 25 Mac 2011 4:52 PTG

dah terang2 baju tu memang mendedahkan aurat..kenape nak pakai jugak..Allah kurniakan akal fikiran yg waras...so..fikirlah sendiri..xkan org lain nak kena tlg fikirkan...

Tanpa Nama 25 Mac 2011 6:59 PTG

kalau dia bogel kan senang...
pe la nak jadi kan..rupa ada tapi otak tak der..
ingai kita ni agamanya ISLAM..
Pesanku pada mu miera:-
Dengarlah hai sobat
Saat kau maksiat
Dan kau bayangkan ajal mendekat
Apa kan kau buat
Kau takkan selamat
Pasti dirimu habis dan tamat

Bukan ku sok taat
Sebelum terlambat
Ayo sama-sama kita taubat
Dunia sesaat
Awas kau tersesat
Ingatlah masih ada akhirat

Astafighrullahal’adzim

Reff:
Ingat mati, ingat sakit
Ingatlah saat kau sulit
Ingat ingat hidup cuman satu kali

Berapa dosa kau buat
Berapa kali maksiat
Ingat ingat sobat ingatlah akhirat

Cepat ucap astafighrullahal’adzim

Pandanglah ke sana
Lihat yang di sana
Mereka yang terbaring di tanah
Bukankah mereka
Pernah hidup juga
Kita pun kan menyusul mereka

Astafighrullahal’adzim

Repeat Reff

Cepat ucap astafighrullahal’adzim

Repeat Reff

Cepat ucap astafighrullahal’adzim
Cepat ucap astafighrullahal’adzim

Tanpa Nama 25 Mac 2011 11:13 PTG

Nasib baik tak keluar. kalau kluar hah kecoh la wei ! ooh budak ! ko tue baru lepasan spm, jgn wt mlu yer

Tanpa Nama 26 Mac 2011 9:32 PTG

apa nak jadi dgn artis malaysia skrg ni!!!sanggup tayang benda yang x sepatutnya

Tanpa Nama 26 Mac 2011 11:46 PTG

mmgla nmpak kelainan..amik baju awal sebelum program..x kan x nampk yg baju tu lain mcm?mesti nampak je..leh je kan kalau singgah kedai baju beli baju ala2 sweater yang kecik tuh..x kan itu pun x tahu..kata budak sekolah..xkan ms sekolah dulu pakai dedah cmni kot?mesti pakai tutup kan..xyah la nak nampak kelainan..umat islam sama je hukumnya kalau dah haram, haram la..

Tanpa Nama 27 Mac 2011 1:23 PG

teruk !
wat mlu pmpn jup !

Tanpa Nama 27 Mac 2011 12:18 PTG

haha yg korang bnyk komen ni apa hal?dah sempurna ke?awas jan ckp bkn2 kat orang dosa tau cerminkan diri lu.

Tanpa Nama 27 Mac 2011 2:15 PTG

pe bleh tahan gurl ni hot
i like...
lg rmai yg tgk lg bnyk dose hang
mari rmai2 tgk

Tanpa Nama 27 Mac 2011 7:45 PTG

"kalu pakai tiub nampak mxcantek pula"- ape lah punye alasan...BAGA!!...

Tanpa Nama 28 Mac 2011 4:59 PTG

bagusnya..Inilah yg dikatakan 1Malaysia..Tahniah..Ajaran yg bagus oleh Menteri..

Tanpa Nama 29 Mac 2011 4:26 PG

aku pernah 2 ke 3 kali la terserempak minah ni dkt club dkt kl sbab dia pernah mabuk terlanggar awek aku..tak kenal pun minah ni siape tpi awek aku yg perasan dia ni pelakon..budak lagi rupenye....sekarang kecoh pulak pasal tetek dia...hai dik..,kalo dah gatal sangat nak bagi orang tengok tetek tu bagi je la pakwe kau sorang je yang tengok..jangan nak sedekah orang ramai..kesian kat pakwe kau sebab kene kongsi tetek kau dgn 1 malaysia..tahniah sebab terus terkenal.tahun depan boleh tercalon dlm abp...

Tanpa Nama 29 Mac 2011 4:05 PTG

mana tumpahnya kuah kalau x ke nasi? org lain ambik UPSR, PMR, SPM... ko ade??? nama ko x pernah ade kat mana2 sekolah pong!!!! hanya setakat darjah 5 sekolah rendah je. SEDEY!!

Tanpa Nama 29 Mac 2011 4:43 PTG

bukan budak ni dulu yg kena buang sekolah masa darjah 5?...
TTDI

Tanpa Nama 29 Mac 2011 6:03 PTG

insaf2 lah kamu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama 29 Mac 2011 10:41 PTG

korang ni pon kena insaf dr MENGATA ORG!lawak la kowang ni...haha...dosa mengata x kira plak..

Tanpa Nama 30 Mac 2011 8:29 PTG

kawan saye kate bangang tahap kambing gurun......
kasi nampak banyak sketla........ kate sikit kan

Tanpa Nama 31 Mac 2011 2:18 PG

lalu dpn aku mang aku bg kaki je kt muka. bdoh pnye btina. bengap btl kau. bdk2 bru nk up la sgt. balik pegi tlg mak kau kt dapo pn bgs dik. jgn bebal sgt nk jd popular. x kemana pn. cm haremm je kau.

Tanpa Nama 31 Mac 2011 10:56 PTG

i like x10000000000... lawa boobs dia.

Tanpa Nama 1 April 2011 9:28 PG

untuk anonymous #15 : jgn le ckp 'kampung sungguh'.. tak baek tau! tu bukan pakaian org kampung tu... sy ni org kampung, takde pun pakai cm tu? kita tau 'elok & tak elok' kalau pakai baju.. kalau nk kutuk pun, kutuk la miera tu sorg2, jgn libatkan org kampung pulak... tak sesuaiiiii la...

tuk miera, kalau nk pakai baju tu pun, ingat2 la sapa miera.. jgn maen pakai je... masya-ALLAH.. budak sekarang ni.. susahhh2

Tanpa Nama 3 April 2011 7:51 PTG

nk cri publisiti murahan smp body jd taruhan...plak 2 da x ingat tuhan

Tanpa Nama 5 April 2011 12:43 PG

PERASAN DIRI MCM ARTIS HOLLYWOOD. TERDESAK SGT NK CARI POPULARITI. SPM BAGUS TP PERANGAI MCM NI APA GUNA????

Tanpa Nama 5 April 2011 3:44 PTG

kopek 2 beb...malu la ckitttt...

Tanpa Nama 6 April 2011 11:26 PTG

ai xkn nsk lmak 50sen j kot..bek xyh tnjk...klu sengget kew due ngget kew xp la gk...

Tanpa Nama 10 April 2011 1:20 PTG

lembek kah3..ta laku doe

Tanpa Nama 11 April 2011 8:38 PG

ptot la ank jd cmni..mak dia pon x kisah..dunia2

alex wakaka 15 April 2011 10:40 PG

makan khinzir sama seperti buka aurat....dua2 haram

Tanpa Nama 18 April 2011 10:55 PG

mak dia seksi juga ke wei?

Tanpa Nama 18 April 2011 2:32 PTG

kt melodi ari 2 bkn ke mak dia cam backup dier je..ckp seksi ni subjektif tepulang pd org yg menilainye

Tanpa Nama 18 April 2011 3:32 PTG

memang tak logik pun alasan si Miera ni,kalau tau baju tu macam tu,takkan masa fitting tak nampak benda tu??nak jd bintg Hollywood pun,bukan kat Malaysia ni,g la India ker,AS ke,USA ker..

Tanpa Nama 19 April 2011 4:09 PTG

cantik mira ni, kalu dapat sadappp, korang kecoh tu sebab tak dapat,cuba kalu dapat.. senyap laa

Tanpa Nama 20 April 2011 7:30 PTG

kalo aku jadik mak die, da lame aku sumbat padding tu kat mulot si miera ni! ni la artis paling selekeh penah aku nengok, nak seksi tp padding terkuar sane sini, kolotnye!!!!

Tanpa Nama 21 April 2011 11:00 PTG

eh miera,apsal ko x letak sticker star kat puting jer? ala2 pornstar gitu noks..

Tanpa Nama 26 April 2011 1:47 PG

zzz korg mcm ni ker nak maju? makin banyak korg cite sal die,makin naik populariti die. betul2x sensitif la korang.. ceh! biar kan die,bukan kite mak bapak die pon.. .

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..