Inikah kekasih Syamsul Yusof?

Pada: Ahad, 13 Mac 2011
Tak dapat dipastikan pula gambar ni dimana dan siapa gerangan perempuan yang bersama pengarah muda, Syamsul Yusof. Perempuan ni nampak cantik, cun dan ada pakej pula tu. Kalau betul lah ini kekasih baru Syamsul, memang cocok dan sepdanlah, macam pinang dibelah lapan. Tunggu dan lihat sahajalah, ada juga 'statement' Syamsul tu. Tapi kat media lah, dalam pencarian Facebook dan Twitter, Syamsul kelihatan belum lagi 'Sign-up'. Zzz.

Tag : , , ,

Komen yang betul-betul negative/promosi dan seumpamanya akan dibanned terus untuk berkomen di sini. terima kasih