Inikah kekasih Syamsul Yusof?

Pada: Ahad, 13 Mac 2011
Tak dapat dipastikan pula gambar ni dimana dan siapa gerangan perempuan yang bersama pengarah muda, Syamsul Yusof. Perempuan ni nampak cantik, cun dan ada pakej pula tu. Kalau betul lah ini kekasih baru Syamsul, memang cocok dan sepdanlah, macam pinang dibelah lapan. Tunggu dan lihat sahajalah, ada juga 'statement' Syamsul tu. Tapi kat media lah, dalam pencarian Facebook dan Twitter, Syamsul kelihatan belum lagi 'Sign-up'. Zzz.

Tag : , , ,

31 Komen

Tanpa Nama 13 Mac 2011 10:04 PG

untung syamsul tggi.. teetttttt....

Tanpa Nama 13 Mac 2011 11:17 PG

terngangalah amanda...hahaha

Tanpa Nama 13 Mac 2011 11:43 PG

cantik n baik girl tu.. mcm saya!

Tanpa Nama 13 Mac 2011 12:01 PTG

adeh! x kena! cubala pilih pempuan yg berjenis sikit! syok sgt tayang dada smpai nk tejembul!

Tanpa Nama 13 Mac 2011 12:13 PTG

x mata birupun...buat syok je kot...bukan boleh percaya hubungan ini...

pada perempuan, memanglah mengharap..kot kot sangkut..

nanti Syamsul buat statement, perempuan tu 1)"kawan saya dan masih dalam mengenal hati budi"
2)'saya masih muda, masih banyak yang saya perlu pelajari dan belum lakukan/kejar..'

andaikata Syamsul serius, ini bakal .... (alhamdulillah )

Tanpa Nama 13 Mac 2011 12:27 PTG

baju nak dedah...

Tanpa Nama 13 Mac 2011 1:10 PTG

apa y best sgt tyg buah dada 2..kalau aku x nk kwin dgn pmpn yg tyg hbs suma org dpt tgk..

Tanpa Nama 13 Mac 2011 1:22 PTG

nk aweks yg tnjuk lurah bagai pastu ble ptus ckpla pmpn tu jhat.......yg ko pn samsul tgkla dr luar pn da taw pmpn ni cmne.....

Tanpa Nama 13 Mac 2011 1:27 PTG

mmg betul untung....ranum segar dari ladang

Tanpa Nama 13 Mac 2011 4:19 PTG

Ingatan buat semua bukan shamsul sahaja...
Bila kita pilih calon isteri yang tidak solehah @ tak taatkan agama....Maka tanggungjawab suami semakin besar untuk mendidik isteri yang dipilih...Jika gagal mendidik ikut cara Islam yg sebenar maka suami akan memikul dosa isterinya juga atas sebab tidak berjaya mendidik isterinya untuk menjadi isteri yg solehah..Pendek kata jika kita memilih ciri2 isteri seperti mana gambar diatas maka seolah2 si suami itu sedang memikul " biawak hidup" Udahlah dosa kita tak terpikul ini nak pikul dosa si isteri..Justeru itu berhati2 dgn pemilihan isteri...Jangan kira cantik & seksi sahaja...

malaygirl 13 Mac 2011 5:13 PTG

perempuan yang baik untuk lelaki yang baik, perempuan yang tak baik untuk lelaki yang tak baik...and vice versa

Tanpa Nama 13 Mac 2011 6:59 PTG

Itulah gadis zaman skrg....x sah kalau x pakai baju dedah dada. Ingat org laki suka sgt ke pakai baju seksi mcm tu???? Dunia akhir zaman.

khalid abdul 13 Mac 2011 9:45 PTG

'fresh' nampak pompuan ni...kui3..

eh, bukan liyana jasmay dengan syamsul ke?

Tanpa Nama 13 Mac 2011 10:22 PTG

wow..nice to see nice to hold..

Tanpa Nama 13 Mac 2011 10:23 PTG

Nice cleavage. Take a bow son!

Tanpa Nama 14 Mac 2011 1:58 PTG

SETUJU DENGAN ANON #10 DAN #11.

Tanpa Nama 14 Mac 2011 2:16 PTG

itu bkn pinang d belah 2,itu buah dada d belah 2

Tanpa Nama 14 Mac 2011 3:54 PTG

ala biar lah diri dier .... korang ni nak ceramah plak kt sini.... korang bagus sgt ker.....

Tanpa Nama 14 Mac 2011 5:26 PTG

dia nak jual buah dada dia kot

Tanpa Nama 14 Mac 2011 11:17 PTG

alah..bukannye lawa pun..huhu

pucukpaku 15 Mac 2011 1:09 PTG

ader org tu tgkkk sampaii naikk siokkk ler tu...tengokk jer jgn sampai

Tanpa Nama 15 Mac 2011 3:42 PTG

bukan kira nk ceramah..cuma memberi pesan..nk dengar....dengar xnk dengar..abaikan sja..

Tanpa Nama 16 Mac 2011 1:53 PG

agak2 syamsul nk ke kt pmpuan ni?hm,yg lain 2 xyah la nk mengkritik org lain..manusia bukan semua perfect..xgune kita nk judge org law kite sendiri pon xsempurna...berpesan2lah kpd kebaikn n jgn menambh dose mengkritik owg lain...

Tanpa Nama 16 Mac 2011 9:04 PTG

ni bukan gf die la..ni gf kawan saya..diorang amik gmbar je sbb kwn saya mmg kwn baik dgn syamsul..sila jgn gosip. ni gf kwn saya. diorang dah tunang pn.

Tanpa Nama 18 Mac 2011 9:37 PG

hARAP Shamsul x plih pompuan mcm nie...
pilih lah yang terbaik demi masa depan kehidupan dan anak serta keluarga.....

Tanpa Nama 18 Mac 2011 12:03 PTG

nk buat gf je blh la...tp klu nk jdkn istri...carilah yg blh bawa syamsul ke syurga ye...

Tanpa Nama 23 Mac 2011 4:06 PTG

cntik jgk ekk....tpi..yang aq x sukenya..dier suke menonjol2kan bukit!....hahaha.......

Tanpa Nama 25 Mac 2011 9:45 PTG

mcm kurang kain jek kat malaysia ni ek

Tanpa Nama 1 April 2011 10:45 PTG

ala korang nk menilai org korg dh cukup ke pengetahuan agama?baik sngt ke.xde org smpurna dlm dunia ni.siapa kita nk menilai org.even kalau perempuan tu brtudung n xseksi skali pn blm tentu perempuan tu baik.don't judge the book by its cover ok.lantak dye la nk pilih sape pn itu tanggungjawab dye la.dosa dye tanggung sndri.bkn korg kn.korg nk mngate sal dye mnmbh dose mngutuk lg ade kn.diam2 sudeh..

Tanpa Nama 1 April 2011 10:55 PTG

korg ni ckp psl org bkn main..diri2 sndiri tu dh baik sngt ke dh sempurna ke?xde org dlm dunia ni sempurna..korg ckp2 ngutuk2 dye ape korg dpt?mnmbh dose lg ade..ni korg mngutuk2 cmni baik la pulak kn..bia la dye nk pilih pmpuan cmne pn..itu tanggungjwb dye la nti..dose dye yg tanggung sndiri bkn korg kn..ape nk kecoh..korg ngutuk dye korg dpt dose jgak..lg pn xsmestinye pmpuan yg mnutup aurat tu baik..kdg2 yg nmpk baik tu lah yg steruk2 manusia.yg nmpk jahat tu la baik kn..don't judge people by it's cover la..

Tanpa Nama 24 Januari 2013 7:38 PTG

Kalau dah jodoh...bersama doa kbahagiaan..

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..