Gambar Erra Fazira dengan set mutiara RM180,000

Pada: Jumaat, 25 Mac 2011
Gambar dibawah ni merupakan gambar Erra Fazira menggayakan set mutiara primadona klasik yang berjumlah hampir RM180,000 tue~ tajaan Rafflesia untuk pemenang Artis Paling Popular di Anugerah Bintang Popular 2010 (ABPBH 2010). Wah bukan calang-calang harga set mutiara ni, boleh bedal satu rumah ni. Tapi apa-apa pun kena siap sedia lah kepada artis yang bakal menang tue, perlengkapkan diri dengan bodyguard atau pak polisi, takut nanti jadi sasaran orang tak bertanggungjawab. tak sanggup jah2 nak lihatnya.. Penulis sarankan, kalau dapat set mutiara tu, bagus jual balik. Haha.. -Gambar mStar | Murai

Tag : , , , ,

11 Komen

Tanpa Nama 25 Mac 2011 12:13 PTG

mutiara hitam dgn mutiara putih mana lg mahal? siapa tahu harga sebutir mutiara hitam? tlg bagitau

Tanpa Nama 25 Mac 2011 12:36 PTG

MuTIara PUtiH laGi mAHal...

Tanpa Nama 25 Mac 2011 12:37 PTG

xabis2 pkai rmbut palsu.....ingt bgus sgt la 2....allah melaknat hambanya memakai brgn palsu pd anggota bdnnya....

Tanpa Nama 25 Mac 2011 12:41 PTG

mcm makcik jek..

Tanpa Nama 25 Mac 2011 3:01 PTG

lama tak tengok erra jd model, nampak cam tak kena jer makeup dan rambut dia tu, nampak tualah... mcm stail rambut nenek aku jer... ehehe(not muslim)

Tanpa Nama 25 Mac 2011 4:48 PTG

btl ke si erra ni m'gandung ank ke2????

Tanpa Nama 25 Mac 2011 7:11 PTG

#3,

kalau gigi palsu?

Tanpa Nama 25 Mac 2011 7:43 PTG

Anggunnya Erra...X berkerlip mata tgk gambar ni..
Make up nampak terserlahnya kejelitaan Erra..Suka tgk gambar ni...xda nampak tualah...
Suka bila Erra berhasrat nak baby lagi...Ramai ramai bagus..Erra dah 36..
Love u Erra...Take care...

Tanpa Nama 26 Mac 2011 12:31 PG

rambut mcm hasmah is3 mahadir..
rosmah pn ade jgk..

Tanpa Nama 29 Mac 2011 2:57 PG

tp elok lagi kalau pakai jubah dan menutup aurat. sbgai ibu elok tunjuk contoh yg baik pada anak2x, kelak mati anak2x juga yg akan mendoakan kita. Jadi didik lah anak2x supaya menjadi seroang penganut Islam yg baik. Peace no war.

Tanpa Nama 7 April 2011 11:35 PG

To #3,
Dilaknati Allah ke? sekiranya pakai GIGI
PALSU.

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..