Dato' Siti Nurhaliza kelihatan hamil?

Pada: Selasa, 29 Mac 2011
Menurut informasi yang diterima oleh blog RunWitMe, gambar Dato' Siti Nurhaliza yang diamik ketika Dato' Siti join dalam satu majlis Malam Transformasi Bersama Rakyat baru-baru ini amat mengejutkan. Perut Dato' Siti seakan-akan kelihatan hamil/mengandung. Berita ni tak menhairankan sangat, sebab setiap tahun ada sahaja berita khabar angin kehamilan Dato' Siti, cuma berita tu tak disertakan gambar. Tapi kali ni, sepertinya benar-benar pula, sebab lihat gambar macam hamil. Wallahualam la. kalau betul, tahniahlah. Dato' Siti komen plezzZ.. -gambar RunWitMe













Tag : , , ,

29 Komen

Tanpa Nama 29 Mac 2011 2:08 PTG

RASA X....BUNCIT KUT! TAPI KLU HAMIL ALHAMDULLILLAH....

zani 29 Mac 2011 2:18 PTG

betul kot...lain mcm je...pape pon tahniah lah klu betulll...

Tanpa Nama 29 Mac 2011 2:19 PTG

membuak-buak..
hehehe...

Tanpa Nama 29 Mac 2011 2:21 PTG

perut ct dah buncit... huhuu

Tanpa Nama 29 Mac 2011 2:24 PTG

kalo hamil xkan la pakai kasut tinggi cam tu kot?

Tanpa Nama 29 Mac 2011 2:29 PTG

bukan mengandunglah. perut dia tebal. lagi pun pakai baju berlapis-lapis, jadi nampak buncit sikit. apa-apa pun doakanlah dia beranak dan tidak mandul. org kalu dh jadi jutawan, tak ada zurit tak guna gak.. duit banyak tak bawa ke mana. anak yg soleh gak yg akan mendoakan ibunya.

Tanpa Nama 29 Mac 2011 2:35 PTG

buncit sbb makanan kot..

Tanpa Nama 29 Mac 2011 2:36 PTG

hah!! betul ker, kalau betul lah, sekalung tahniah buat dato siti. (tp kalau hamil tkkan berani pakai tumit tinggi kan..)

Tanpa Nama 29 Mac 2011 2:44 PTG

Klu betulla berita ini..Alhamdulillah n tahniah buat dato siti..

Tanpa Nama 29 Mac 2011 2:46 PTG

Alhamdulillah klau CT dah pregnant...semuga selamat melahirkan bayi...

Tanpa Nama 29 Mac 2011 2:59 PTG

pandaila...tu memangla perut dia buncit sikit,biasala pompuan buncit skit maaa...

Tanpa Nama 29 Mac 2011 3:03 PTG

cuma nak tgk ct n ekin mengandung tahun ne...amin!

Tanpa Nama 29 Mac 2011 3:05 PTG

dia tak pregnant lah..buncit sebab kurang bersenam..

neemadsgarage 29 Mac 2011 3:11 PTG

rasanya tak lah wak sebab saya sendiri gi belakang pentas interview dato siti (saya wakil media sebuah jabatan) badan dia cm biasa jek...siap pakai girdle lagik klu x silap saya... tapi, yelah kan...maybe time tu cm kelam kabut...mungkin saya terlepas pandang. kalau betul, alhamdulillah...amin

Tanpa Nama 29 Mac 2011 5:34 PTG

bagos la kalau mengandung..! da lame tunngu nie!

Tanpa Nama 29 Mac 2011 9:31 PTG

hahaha...2 la pkai bju ketat sgt...kn dh memboyot lemak2 serata alam 2..wk malu la...

eddi88 29 Mac 2011 10:02 PTG

Tahniah jika betul ct dah hamil, ramai nak tengok kan...

Tanpa Nama 30 Mac 2011 8:11 PG

TAK MENGANDUNG.. siti dah bls kat twitter.. dia ckp mengandung lemak...hehe

Tanpa Nama 30 Mac 2011 9:08 PG

ekin xkan nye mengandung...dinding rahim dah nipis asyik gugurkan kandungan jek

Tanpa Nama 30 Mac 2011 9:33 PG

sbb kuat makan kot lolz

Tanpa Nama 30 Mac 2011 10:36 PG

alaa mak iti ni memg dah muncit

Tanpa Nama 30 Mac 2011 11:25 PG

aku rasa tak hamil lah..mungkin baju berlapis2..tp law sudah rezeki Alhamdulillah..nampak ct gemuk dlm gambar ne..

Tanpa Nama 30 Mac 2011 1:19 PTG

kalo mengandung, alhamdulillah. akak tumpang suka... kalo x, sabo ya ct, belum rezeki. akak doakn cepat dpt zuriat

Tanpa Nama 30 Mac 2011 2:09 PTG

Nampak macam buncit aje, tapi kalu pregnant pun tak pa, dah da laki kan...tapi kalau buncit tu carilah penaja produk kecantikan untuk menaja kuruskan badan...maklumlah kan

ComOt 30 Mac 2011 7:17 PTG

tutupla aurat tu kalau nak keredhaan Allah. mana tau kalau tutup aurat sempurna, allah redha terus bagi rezei. ni dah la jd isteri orang tungik dpn org ramai

Tanpa Nama 30 Mac 2011 8:02 PTG

dah 30an metabolisme kurang LEMAK lah2 dia ne spesis macam arwah abah dia...kakak si saida macam mak dia tetap cantik

Tanpa Nama 1 April 2011 7:10 PG

klu hamil xkn pkai kast tggi cmtu....

Tanpa Nama 12 April 2011 8:13 PTG

perut buncit,hehehehe

Tanpa Nama 17 April 2011 2:48 PG

huk3x setakat pakai baju mcm tu dah nampak buncit. teruk la nak jg bdn. nanti lari dato k.
huk3x

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..