Stacy, Akim sedang bercinta?

Pada: Sabtu, 19 Februari 2011
Desas desus mengenai finalist Akademi Fantasia ini diantara Stacy dan Akim yang kini hangat bercinta mula menjadi perhatian media. Kisah cinta yang timbul ini disebabkan kemesraan yang dilakukan mereka berdua. Namun begitulah lumrah hiburan, mereka pasti menafikan apa yang telah diperkatakan, dan menganggap mereka hanya kawan rapat sahaja.

Sehinggalah khabarnya ibu Stacy merestui kalau Stacy kahwin dengan Akim. Bercinta tak jadi masalah, tapi bab-bab kahwin tu yang menjadi satu persoalan. Stacy bakal mualaf? Zzz. Gambar ManggaOnline

Tag : , , ,

16 Komen

Tanpa Nama 19 Februari 2011 12:20 PTG

habisla akim...hantaran kene hantar kat sabah...hahaha

Tanpa Nama 19 Februari 2011 12:38 PTG

X padan bercinta....coz Stacy seksi sgt pakai baju. Akim x cun dgn Stacy.

kents 19 Februari 2011 1:06 PTG

akim sesuai ngn juliana..hehehe!

JERSEY GRED AAA MURAH 19 Februari 2011 1:12 PTG

Doakan terbek tuk dorang


jersey gred AAA murah. macam2 team ada spt malaysia, epl, la liga dll. kos postage adalah percuma!!

Tanpa Nama 19 Februari 2011 1:13 PTG

NTAH LOOOOORRRRRRRRR

Tanpa Nama 19 Februari 2011 2:48 PTG

ALAhhhh sensasi pihak media je tu... Klisee....

Tanpa Nama 19 Februari 2011 4:27 PTG

Percintaan dua artis kanak-kanak.

Tanpa Nama 19 Februari 2011 7:49 PTG

wow....stacy bercinta dgn budak lembut

Tanpa Nama 20 Februari 2011 2:01 PG

mak bapak dier msti antra org yg bengap !

Tanpa Nama 20 Februari 2011 11:46 PG

#3...xpndng nye juliana kt auww ni sorang

Tanpa Nama 21 Februari 2011 4:38 PTG

Sorang gay jambu...
sorang lagi si buncit gigi jongang
mmg padan gitu..kih3..
tambahan dua2 playboy dan playgirl..
amboi!sesuai benar sudaa ni...
akim ~ aishah,mila,anith,STACY ~~~
stacy ~ nubhan,syamsul yusof,AKIM ~~~

minta2 la bertemu jodoh kamu berdua..
akim masuk kristian..
atau stacy masuk islam...
Jahatnya Cinta..kih3

Tanpa Nama 21 Februari 2011 8:15 PTG

tak mungkin couple...mana ada couple posing gmbr mcm nie....nie best fren jer....tgk muka akim tue pun mcm bkn muka gentle...

Tanpa Nama 21 Februari 2011 11:49 PTG

akim tu nak menutup jer....stacy lak syok ingat org nak kat die padahal..ehmm fham2 je la.

Tanpa Nama 22 Februari 2011 12:49 PTG

agama stacy apa erk..??

Tanpa Nama 22 Februari 2011 2:57 PTG

ni apa nih #14 tanya2 lak agama tu..ko agama apa pulak...jangan suka nak mensensasikan citer k..biasalah dunia artis nih..wartawan pun bukan leh caya sangat..suke je buat citer..

Tanpa Nama 25 Februari 2011 8:20 PTG

xmo lah stacy nan akim
xserasi pon..
;p

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..