Fiza Elite dan Kekasih Barunya

Pada: Isnin, 21 Februari 2011
Fiza Elite ni sememangnya seorang yang boleh dianggap cantik dan menawan. Kalau berlakon pun tak calang-calang berlakon, memang masyukk. Tapi begitulah lumrah dunia, bila tiada persefahaman dalam perkahwinan, maka jalan yang dibenci oleh Allah di ambil, cerai. Fiza bercerai dengan suaminya pada bulan 8 atau 9, tahun lepas, kurang sedikit mendapat liputan media, cuma sumber-sumber local yang boleh dipercayai menyampaikan berita itu.

Tapi mungkin benar perceraian itu berlaku, apabila sebuah sisipan BiPop baru-baru ini memberikan tajuk 'Lepas idah.....'. Fiza selepas idah pun dapat kekasih baru, cepat tak terkata gitu. Takpalah Fiza, asalkan bahagia. Cepat-cepatlah rancangkan perkahwinan, bina hidup rumahtangga yang kekal sehingga akhir hayat.

Tag : , , ,

13 Komen

Tanpa Nama 21 Februari 2011 3:04 PTG

err...ni kew bf die yg sebabkn die divorce tu?bkn org ke 3 tu katanyer ayah pelakon 17thn tu?erin malek kowt...?nikew ayahnyer?

khalid 21 Februari 2011 8:02 PTG

baru seorang je komen..kui3

Tanpa Nama 21 Februari 2011 9:44 PTG

Wah wah wah. Belum ada apa-apa ikatan sah dah peluk macam tu. Bukan main lagi. Ni laa dia orang kita.

Tanpa Nama 21 Februari 2011 9:53 PTG

bukanlah.. bongok ngko.. lmbt sgt!

Tanpa Nama 21 Februari 2011 11:48 PTG

#3: biasa le.. perempuan akhir zaman.. touch and go..

Tanpa Nama 22 Februari 2011 12:42 PG

p la kawen cpt2...elakkan fitnah....

Tanpa Nama 22 Februari 2011 8:15 PG

cute la anak fasha..

Tanpa Nama 22 Februari 2011 10:29 PG

kurang ilmu agama....

Tanpa Nama 22 Februari 2011 12:23 PTG

#7 Anak fasha..??? mna..??

Tanpa Nama 22 Februari 2011 2:05 PTG

apesal anon #7 ??slp bace ape..
anak fasha apenye.. anak fiza laaa..

Tanpa Nama 22 Februari 2011 3:16 PTG

dh lobos pon ada lagi yg nak...ermmm...low taste btol la lelaki ni...uweekkk

Tanpa Nama 22 Februari 2011 7:36 PTG

hebatnya baru lepas edah dpt dpt pengganti.. nk tny la ape tipsnya???? sy nie xdpt lg jodohnya.. hehehe

Tanpa Nama 21 Mac 2011 1:02 PTG

haii

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..