Nora Danish cun jadi model cover

Pada: Rabu, 26 Januari 2011
Kisah Jejai dan Fasha Sandha sudah pun berakhir, dan kini Nora Danish sudah pun mara kehadapan. Dengan harapan tiada lagi persengkataan antara satu pihak dengan pihak yang lain. Begitulah adat manusia, lumrah kehidupan, asam garam. Ok lupakan sahaja kisah itu, sambung pula bab Nora Danish ni, Nora telah mendapat satu tawaran hebat untuk menjadi model cover depan majalah Cosmopolitan edisi Febuari 2011. Seperti artis di barat gaya Nora Danish dalam majalah ni, tapi tak tahu pula mirip artis barat yang mana satu ya.


Selain daripada itu baru-baru ini dikhabarkan Nora dihadiahkan sebuah rumah banglo mewah yang mempunyai 10 bilik (termasuk bilik stor agaknya, hehe) yang diberikan oleh mertuanya. Tapi berita itu disangkal oleh Nora Danish dalam laman Twtter miliknya. Jadi berita Nora dapat rumah banglo itu cuma palsu semata-mata.

Tag : , , ,

24 Komen

Tanpa Nama 26 Januari 2011 12:44 PTG

klw nora pkai tdg lg cun & comel sgt...

Tanpa Nama 26 Januari 2011 1:12 PTG

Wahh!!! ni yg wat terliur balik si jejai tu...tp trlambat la kan sbb dgr kata si nora Danish dh ade yg punya... ^_^

Tanpa Nama 26 Januari 2011 2:14 PTG

nora seksi korang xkate ape..fasha seksi bukan men lagi kutuk..cian fasha..diorang same je..nora pon dulu rampas jejai gak..padanlah dia pun kena..

Tanpa Nama 26 Januari 2011 3:03 PTG

kurus nya ND sekarang..ni mesT guna mustajab!! hehe..

Wyna Nubies 26 Januari 2011 4:17 PTG

comel tau Nora Danish ni..
tapi sexy gitu...hu3...

Tanpa Nama 26 Januari 2011 5:06 PTG

setuju no 3..kita nmpk FS je jht tp ND pn sama sexy n kaki club cuma dia dirampas je 2 nmpk baik..

Tanpa Nama 26 Januari 2011 6:05 PTG

dia memang sexy pon..besalah artis nak tunjuk aset..klu xsexy, xclubbing bukan nora lah..

Tanpa Nama 27 Januari 2011 12:26 PG

#3 mcm sia* ayat ko... ko pehal anti ngan nora plak?
agak2 la... die ade pkai bikini ke?
ak mnat gak fs n nd tp xde la poyo cam ko...
rampas2, otak ko!
kan fs dl ckp drg kwn j, thn nd ng jejai kawen.
but later fs n jejai couple... ckp xpakai otak...
bengung...
nyampah ak bc statement2 ko... go fs, n go nd...

Tanpa Nama 27 Januari 2011 12:27 PG

giler hot dowh...
tp sexy sgt la ND...
poyo statement #3 n #7...
mcm org same j... sengel...

Tanpa Nama 27 Januari 2011 10:06 PG

skali tgk mcm meriah carey..lah plk..

Tanpa Nama 27 Januari 2011 10:43 PG

comelnyerrrrr...

Tanpa Nama 27 Januari 2011 10:43 PG

Tak suke dengn NORA sekrg nmpk hipokrit...becerai je trus seksi..knp la berpakain begitu menutup aurat kan lebih dipandang mulia..lagi2 kamu tu seorang artis dan setiap gerak-geri , cara berpakain ditiru oleh peminat..berhati-hatilah memilih pakaian..

Tanpa Nama 27 Januari 2011 10:57 PG

apasal la korang ni.salahkan orng sana sini..
asyik gaduh je..relax la masing2x ade hak untuk berpendapat..nnt cepat tua baru tau hihihii :)

Tanpa Nama 27 Januari 2011 6:41 PTG

#12 aku pon berpendapat makan ko..dulu minat dia..sekarang dah kureng la..dah xprofessional..

ComOt 27 Januari 2011 9:09 PTG

hampeh ngokngek betul ND ne. nak tunjuk lurah yg tak dendam tu plak. nak lawan fasha punya la tu. heh! dua2 sama teruk. tapi nora ni bertopengkan muka baik ngn keibuan je. tapi fasha pun byk anak angkat. mulia jugak cara fasha tuh. blahla nora. harapkan jaja kisah simpati je nak teruskan popular. pegi la buat bisness mcm fasha tuh. ada jugak income nya. takdela mengharapkan tayang lurah epal tuh!

Tanpa Nama 28 Januari 2011 12:35 PG

Hai bertuah sngt ke dah tk jd menantu dpt hadiah banglo mewah..kesian si Fasha AKHIRNYA tk dpt merasa kenikmatan tu semua,padan muka ko Fasha :(

Tanpa Nama 28 Januari 2011 12:41 PTG

asal pic nora nmpk janggal.. especially tang pinggul..? pic edit ker..? rasenya beliau x sekurus ni.. hmm pepun jgnla seksi sgt.. sbb kbykn srtis lps dpt title Ms.J tros seksi drastik... huhuhu ;p

Tanpa Nama 28 Januari 2011 2:44 PTG

duit punya pasal...sanggup terdedah sana sini janji masyukkk..

Tanpa Nama 28 Januari 2011 6:51 PTG

lah... balik2 si ketot ni. kali ni lupa photoshopkan idung kembang pula...kkkkkk

Tanpa Nama 31 Januari 2011 10:41 PG

plastik dowh minah ni

Tanpa Nama 1 Februari 2011 2:34 PTG

dia ni x bgus klau seksi ... klau mau seksi bagus pakai guni.. baru cun.. dengan gatal-gatalnya...

Tanpa Nama 1 Februari 2011 5:44 PTG

bg aku due2 sme jer..!!! tp antre dua 2 aku ag mnt kat ND,even die pon lbh kureng cm fasha...bnci kat fasha...fasha hipokrit..even cm ne pon pakaian ND,die ag bgus dr fasha!!..hate fasha!!


-star-

Tanpa Nama 2 Februari 2011 1:55 PG

ketot cam budak2 je. tk berselera . Not a WOMAN !

Tanpa Nama 3 Februari 2011 4:48 PTG

nk minta laluan skt...saya ada pakej ke bandung RM 1080 BY MAS...SAPA2 NK PERGI BLH EMAIL PADA SAYA AT: dekchaianis@yahoo.com

tarikh berlepas 17 mar- 20 mar.seat terhad yea....

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..