inikah kekasih Mamat Sepah?

Pada: Selasa, 25 Januari 2011
Belek punye belek tadi di dalam internet, sekali terjumpa dah gambar-gambar finalist Raja Lawak musim ke-3, Mamat Sepah bersama dengan teman rapatnya yang bernama Nur Syuhada. Tak pasti kalau teman rapatnya ni merupakan kekasihnya. Tapi dengar-dengar dia memang kekasih Mamat. Nur Syuhada dikatakan adalah adik kepade guitarist kumpulan Kristal, Rodi dan sekarang Nur Syuhada sedang menuntut di ASWARA. Nur Syuhada lawa juga orangnya, cun habis.






















Tag : , , ,

21 Komen

Tanpa Nama 25 Januari 2011 12:04 PTG

gila sexy awek mamat nie

Tanpa Nama 25 Januari 2011 12:25 PTG

cun jgk. jd awek aku pun tak pa..

Tanpa Nama 25 Januari 2011 12:36 PTG

wow..cantik. Semoga berbahagia. Cepat-cepat nikah. nanti melopassssss

Tanpa Nama 25 Januari 2011 12:52 PTG

Waahhh, memang cun laaa...putih gebu lagi..bertuah ye mamat.

Tanpa Nama 25 Januari 2011 2:36 PTG

wah!!!! terbaeeekkkk...

Tanpa Nama 25 Januari 2011 3:21 PTG

Mamat memang pakar ayat mengayat ni.

penang 25 Januari 2011 3:32 PTG

eh,,ni bukan kumpulan butterfly kaaaa

Tanpa Nama 25 Januari 2011 6:26 PTG

eeleh kwn skelas ak la plak
nway slamat berbahagia ye

Tanpa Nama 25 Januari 2011 6:40 PTG

klu mamat tu org biasa pmpn ni nk ke kat mamat tu???pndang sebelah mata pun x nk kot...huhuhu

Tanpa Nama 25 Januari 2011 6:51 PTG

Bertuah mamat ni dpt awek cantik dan seksi.

Tanpa Nama 25 Januari 2011 7:07 PTG

ya btooooooooooool no9 hahaha

Tanpa Nama 25 Januari 2011 7:10 PTG

mmg la org biasa..same seperti kita..punya 2 tgn dan 2 kaki...

Wyna Nubies 25 Januari 2011 7:22 PTG

sexy gitu..hu3...

Tanpa Nama 25 Januari 2011 8:38 PTG

rezeki mamat tu..
mamat kan kelakar..tu pompuan suka..
klau nk ckp sebab duit,mamat bukan byk duit sgt kot..
jgn lupa diri dah la mamat..

Tanpa Nama 26 Januari 2011 6:42 PG

nway si ada ni pn low profile jgk orgnyeee.....klassssssssss

Tanpa Nama 26 Januari 2011 5:18 PTG

Kalaulah semua yg seksi itu ditayangkan kepada seorang lelaki yang bergelar suami sahaja. Tentu sang suami berasa bahagia kerana hanya dia seorang sahaja yg dapat melihat semua itu. Bila umum sudah dapat melihat apa yang patut disorok, di manakah keistimewaan untuk sang suami nanti? Isk isk isk...

Tanpa Nama 26 Januari 2011 11:03 PTG

ni bkn kakak si rodi kristal ke?

wati66 27 Januari 2011 3:49 PTG

Setuju dgn no #16.and nanti kalau dah popular jgn plak jadi mcm si nabil.hancuz...

Tanpa Nama 28 Januari 2011 12:03 PTG

anon #17, bkn kakak laa.... kan admin dh bgtau.. adik rody... dia vokalis kumpulan butterfly....

Tanpa Nama 29 Januari 2011 4:44 PTG

dak skolah aku dulu ni..kat skolah dulu huble je die..x show off pon walaupon abg die femes

Tanpa Nama 2 Februari 2011 11:52 PG

tulah korang dulu taknak ngorat skrg mamat dah kebas bru padan muka..ehehehee

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..