Gambar harijadi Umie Aida

Pada: Selasa, 25 Januari 2011
Baru-baru ini kat berita Astro ada berita mengenai Dato' Paduka Khairuddin telah mengadakan majlis harijadi isteri tercintanya, Datin Paduka Umie Aida di sebuah restoran di Mont Kiara. Difahamkan ramai rakan artis yg turut hadir dalam majlis itu. Majlis yang diracang sendiri oleh suaminya secara senyap-senyap untuk membuat kejutan kepada Umie, lihat sahaja pakaian Umie yang bersahaja. Ada juga babak apabila ditanya wartawan kepada Umie mengenai apa hadiah yg diimpikan/dihajatkan, dengan rendah diri Umie menjawab:
"tak mintak apa2..asalkan dia terima saya seadanya...dia sudah bersyukur".(lebih kurang begini ayatnya daripada informer)
-Gambar Red Photography











Tag : , ,

17 Komen

Tanpa Nama 25 Januari 2011 2:09 PTG

dia punya kek bentuk beg...so sweet sayangnya nk potong

Tanpa Nama 25 Januari 2011 2:36 PTG

WAHH...V PAKAI TUDUNG SEMULA KE? KALO BTUL, ALHAMDULILLAH.....

Tanpa Nama 25 Januari 2011 2:56 PTG

tak selera lak nak mkn kek bentuk handbag channel..huhu

Tanpa Nama 25 Januari 2011 4:30 PTG

umie aida nampak cm da tua sgt.. btw nice cake..

Tanpa Nama 25 Januari 2011 4:52 PTG

eeeiiii~
benci tgok v~
pakai tudung kerana suami~
bukan kerana allah s.w.t.
bila bercerai dgn suami buka balik la 2 jawabnya.
dasar cetek ilmu agama.
piiirrrraaahhhhh.

Tanpa Nama 25 Januari 2011 6:59 PTG

Kak Aida nmpk kurus. Cantik kek tu...sapa nk mkn kek hitam...sedap kot.

Tanpa Nama 25 Januari 2011 8:28 PTG

at least v pki jgk dr xpakai langsung...

Tanpa Nama 25 Januari 2011 10:46 PTG

rupa erra fazira dah macam macam pondan

Tanpa Nama 26 Januari 2011 6:44 PG

kelasssssssssssssss

Tanpa Nama 26 Januari 2011 9:03 PG

memangla cam pondan suntikan untuk lelaki jdi perempuan tapi erra kan perempuan jdi suntikan tu jd lelaki atau pondan

Tanpa Nama 26 Januari 2011 10:09 PG

betul lah muka erra cam pondan

Tanpa Nama 26 Januari 2011 11:18 PG

Memang big fan beg jenama mahal.... Cantik

Tanpa Nama 26 Januari 2011 11:38 PG

umie x sempat makeup.....namepun suprised....kaya lah kate kan....dia ad....kite??????

Tanpa Nama 26 Januari 2011 11:42 PG

Apa nii kata pondan2.. xbaik.. cian erra ;)

Tanpa Nama 26 Januari 2011 3:17 PTG

aku nk t-shirt yg umi pakai, cap bende t-shirt ni wei tolong kabo

Tanpa Nama 26 Januari 2011 8:26 PTG

nampak bersih jer muka kak umie..x yah nak make up2...berseri jerrr....dulu nampak mcm pakai botox sekarang mcm sweet sgt...ayu...

Tanpa Nama 27 Januari 2011 4:40 PTG

suami sharifah sofea dah haji kan?
kesian ye?tgk la bininye pakai cemana..

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..