Edlin AF2 bercinta dengan bekas kekasih!

Pada: Isnin, 31 Januari 2011
Siapa sangka, selepas 10 tahun terpisah dari pandangan mata, Edlin AF2 bertemu dan bercinta semula dengan bekas kekasihnya. Kali terakhir Edlin bertemu dengan lelaki tutzz itu sewaktu belajar di tingkatan empat. Bagaimanapun selepat tamat sekolah, mereka berdua menyambung pelajaran di Melbourne, Australia tetapi sayang sekali tidak pernah berjumpa.

“Percaya atau tidak, walaupun belajar di tempat yang sama, kami tidak pernah berjumpa antara satu sama lain. Tetapi itu semua kerja Tuhan, kami bertemu semula pada tahun lepas melalui Facebook,” kata Edlin. -mStar
Selepas pertemuan di Facebook itu, kedua-dua mereka telah melafazkan semula ayat-ayat cinta serta termasuklah sudah berjumpa dengan ahli keluarga kedua-dua belah pihak untuk mendapatkan restu. :)

Tag : , , ,

8 Komen

Tanpa Nama 31 Januari 2011 3:17 PTG

ni dinamakan jodoh. all the best

Tanpa Nama 31 Januari 2011 5:49 PTG

so sweet...:-)

Tanpa Nama 31 Januari 2011 6:06 PTG

Sapalah pompuan ni... Benar2 x kenal. Artis meh?

Tanpa Nama 31 Januari 2011 11:36 PTG

#3....dia ni peserta AF2...tapi paling awal terkeluar sebab x bagus...

Tanpa Nama 1 Februari 2011 7:06 PG

kalau bekas pelajar AF pon dianggap artis ke???
mudahnya kita gelarkan seseorang tue "artis"...

Tanpa Nama 2 Februari 2011 11:38 PG

semoga jodohnya sampai ke akhir hayat..

Tanpa Nama 2 Februari 2011 11:47 PG

artis jugklah tu namanya..ala tak kisahlah xAF ker xRTM atau yg dok nyanyi kat umah pun gelar artis jugk tuuuuuuuuuuu..yg penting no masalah disiplin yerrrr..

Tanpa Nama 8 Februari 2011 5:43 PTG

at least terkeluar awl pon..dia sambung study kat australia...dari yang kuar lambat... asyik timbulkan kontroversi...tapi 1 ape pon xde..haha

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..