Catriona Ross dalam majalah Keluarga

Pada: Isnin, 31 Januari 2011
Tidak dipastikan pula bila punya edisi majalah Keluarga yang memaparkan gambar Catriona Ross dan keluarganya bergambar bersama-sama ini. Mungkin bulan-bulan yang lalu, sebab gambar depan (cover) ada gambar Ina Naim. Gambar ini dikirim oleh peminat izyan.com. Sekadar untuk kongsi sahaja kepada peminat-peminat lakonan Catriona Ross. Nak dijadikan icon pun boleh, digalakkan lagi. Semoga berbahagia Catriona. :)

Tag : , , ,

11 Komen

Tanpa Nama 31 Januari 2011 12:55 PTG

sweet nya dorunk sekeluarga ni kan...semoga berbahagia kekal abadi dunia akhirat...amin
ur bby so cute la.....pinjam bolehhhhh =)

Tanpa Nama 31 Januari 2011 3:16 PTG

artis macam nilah harus dijadikan idola..bila tgk semanis kurma haritu..rasa insaf bila dengar kak cat cerita pengalaman..alhamdulillah..

Tanpa Nama 31 Januari 2011 3:19 PTG

keluarga bahagia :) ayu nyer cat!

Tanpa Nama 31 Januari 2011 9:20 PTG

Sungguh terharu bila dengar cerita Cat & Noryn bertudung dalam semanis kurma. Membuka lembaran baru dgn berbalik kepada tuntutan yg wajib...

Semuga Allah melimpahkan rahmat berlipat ganda lagi kepada Cat sekeluarga & Noryn...

Diharap artis lain cepatlah sedar diri..sebelum terlambat.
Amin..

Tanpa Nama 1 Februari 2011 1:24 PG

pelik betul artis2 yg seksi meksi sekarang ni. ada ke leh cakap kalau pakai baju seksi smpai nak ternmpak anu, cakap kene ikut tuntutan kerja. nape susah sgt yg tuntutan agama nak ikut? alhamdulillah cat dah b'tudung. artis lain bila lg? mintak maaf kpd yg terasa, aku bukan kolot bab2 fesyen. tp bg aku, org islam yg x ikut suruhanNya lg KOLOT...

zulhusrey resources 1 Februari 2011 3:10 PG

keluarga bahagia !

Tanpa Nama 1 Februari 2011 8:51 PG

Mcm family org biasa je. X mcm artis. Burok! Mcm x cukup Budget. Bujang dulu kaki joli kot .Baru nk blajar bejimat ha ha ha

Tanpa Nama 1 Februari 2011 12:53 PTG

To anon #7 :

ape yg buruknyer?ok la tu.. bagus la nmpak mcm org biase, low profile. artis skang ni jer yg beriya2 nak tunjuk kemewahan. bsederhana tu kan lebih bagus...

Tanpa Nama 1 Februari 2011 10:34 PTG

Komen anon #7.....sengal

Tanpa Nama 2 Februari 2011 12:42 PG

anon 7

saudara/i
sesungguh nya betapa JAHILnya kamu melihat keaiban org lain, dari melihat cerminan diri sendiri yg belum tentu SEMPURNA di mataNYA..‎

"Seandainya engkau menyampaikan keburukan saudaramu, Jika itu benar, maka bererti kamu sudah membuka aib saudaramu, dan jika itu salah, maka engkau sudah melakukan fitnah"

(ingatan untuk diri sendiri dan semua)

nadhrah 27 Februari 2011 7:39 PG

Assalamualaikum.anda semua nama penuh saya nadhrah binti mohd fowzi umur syaa 14 tahun form 2 1997

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..