Rosyam Nor dan dua anaknya di ASK 2010

Pada: Jumaat, 31 Disember 2010
Rosyam Nor sebelum ini pernah menegaskan bahawa dia tidak akan mendedahkan keluarganya kepada umum namun sebaliknya Rosyam dilihat muncul bersama dua anak gadisnya pada majlis Anugerah Skrin 2010 (ASK2010) di Pusat Dagangan Dunia Putera (PWTC) pada 24 Disember lalu. Kata Rosyam, kehadiran dua anaknya iaitu Arniesha Azureen, 21, dan Nur Anis, 17, pada majlis itu bukan kerana dia tidak tegas dengan pendiriannya tetapi kedua-dua anaknya itu memujuknya untuk merasai kehangatan majlis tersebut. -mStar

Tag : , , ,

28 Komen

Tanpa Nama 31 Disember 2010 10:20 PG

nak jugak rase camne jadi artis..hahaha

Tanpa Nama 31 Disember 2010 11:17 PG

anak dia nak tumpang glamour la tu..

Tanpa Nama 31 Disember 2010 1:06 PTG

pakai la sopan skit

Tanpa Nama 31 Disember 2010 3:00 PTG

cantik gak anak rosyam

Tanpa Nama 31 Disember 2010 5:03 PTG

cantek ank dia kalo pakaian sopan....

farah jb 31 Disember 2010 5:27 PTG

Sedey...
Pakaian tak sopan...
Ingatkan bertutuplah aurat tu...nampak lutut anak-anak tu bang rosyam....

Tanpa Nama 31 Disember 2010 5:28 PTG

xreti jage anak ke rosyam nie?
boleh ketawa lak dia tgk anak pakai seksi2

Tanpa Nama 1 Januari 2011 2:16 PG

sy rasa xla sexy pun baju dorg ni..biasa ja..klu nak ckp pasal aurat..jgnkan lutut...semua kecuali muka n tapak tgn ja..klu artis pki tudung or selendang nmpk jambul pun kna ckp sopan pla...

Tanpa Nama 1 Januari 2011 11:23 PG

tak de isu lain ke..sopan2..tak le teruk sangat anak rosyam ni...mcm le korang yg komen2 ni tutup aurat korang..sama je 2X5..lagi haruk sbb sebenarnya teringin nak pakai tapi tak mampu kan..tu yg dong condem sana sini...ala mcm le kalw artis yg sopan : heliza,bienda,yuna tu korang suka n tak kutuk...derrr...

Tanpa Nama 1 Januari 2011 1:57 PTG

cam kembar la plak aq tengok....

Tanpa Nama 1 Januari 2011 4:12 PTG

sebagai org Islam menutup aurat tu kan wajib ,bukan sunat, selagi kita beragama Islam itulah yang dituntut oleh agama, jgn pertikaikan hukum Allah, ni kan bumi Allah, kalu tak nak ikut hukum allah, nyahlah dari bumi allah ni. Fikir-fikirkanlah.

Tanpa Nama 1 Januari 2011 4:20 PTG

nie bukan isu sopan x sopan.. nie isu tutup aurat la ohdow..org cam korg yg dok support org bwat salah nie la nabi kata umat akhir zaman..besa la aku ngumpat sebab korg bwat benda salah..cube lau korg bwat benda elok, de aku sebok nak condemn korg..lu pikir la sendiri bro

Tanpa Nama 1 Januari 2011 10:18 PTG

No 9#. dunia akhir zaman, ada juga yg mempertikai hukum Allah tu... ingatlah, setia benda di muka bumi ni pasti ada balasannya, hidup kita tk lama..

Tanpa Nama 2 Januari 2011 5:35 PTG

rosyam jaga cara anak berpakaian tue....x baik biar anak pkai skirt...kita ni org melayu ada agama

Tanpa Nama 2 Januari 2011 5:40 PTG

seksi sial ank artis ni...

Tanpa Nama 2 Januari 2011 7:17 PTG

bukan menidakan hukum Allah..korang yg komen ni pon terus "jump to da conclusion" ..tu le kononnya arif sangat,pandai sangat...kalw kail panjang sejengkal,jangan lautan dalam hendak dduga...bagus le aku nengok korang berapi2 "menasihati" org lain..but make sure..korang pon buat (which i doubt so) ..kalw tak ape je beza korang dgn artis2 yg seksi..fikir la

Tanpa Nama 2 Januari 2011 7:51 PTG

biasale anak muda tapi dapat tutup lutut lagi angun.

Tanpa Nama 3 Januari 2011 9:42 PG

wah,byk tul org alim bg komen..alim tp pndai gak bergosip,pakai bahasa kurang sopan :) thats guddddd..

Tanpa Nama 3 Januari 2011 7:07 PTG

sokong #18....yg kan sini..berapi2 kutuk artis yg sexy la...konon alim..kalw terjah kang,kantoi ckp x serupa bikin. artis yg sexy dah memang x betol, those yg alim kucing but still nk caci org lain (artis) lagi le keji..:p

Tanpa Nama 4 Januari 2011 8:24 PG

kesian artis kat malaysia ni, pakai apa pon kena komen. dulu punyer artis seksi2 tapi peminat tak heran pon.. tengoklah sarimah dolu2, kalo berkemban org dulu tak kesah pon, kalo skrg...mcm2 yg kutok artis itulah inilah...

Tanpa Nama 4 Januari 2011 9:10 PG

#16, dh tahu mata kail xpanjang nk mancing lautan buat pe aduhai dlm aquarium pun lum tentu dpt dh klu sejengkal je. ibarat tahu tp pura2 xtahu. ishh2!!! akhir zaman, akhir zaman, pabila nasihat@teguran dikatakn caci,mngumpat, mengata.

wan 5 Januari 2011 2:10 PG

come on la..jgn jadi kampung sgt..baru pakai mcm tu korg da bsing2 pasal aurat...ntahape2ntah..

cuba blajar hadapi realiti sket...kita skrg ni hidup dlm zaman IT..serba serbi maju..bnda2 mcm ni da kira common

cheers

Tanpa Nama 5 Januari 2011 7:28 PTG

erm...bkn mslh kampung ke, zaman IT ke..tp ni adalah masalah agama..MATLAMAT TAK BOLEH MENGHALALKAN CARA..but as long as saya n beberapa orang kat sini dh menegur apa yg patut,jd dh terlepas la bg kami..bg org yg ditegur tu,terpulangla samada nk amik sbg nasihat atau cacian..sekian

P/S:xberniat nk tunjuk alim or wat just nk nasihat menasihati sesama islam..masing-masing punya kelemahan dan kesilapan jd sama-sama la kita perbetulkan...

Tanpa Nama 5 Januari 2011 11:39 PTG

waaa ..... cayerrr la bang rosyam , cam di kepit olh istri2 dia ... anak rupanya..hahaha

Tanpa Nama 7 Januari 2011 11:36 PG

tolonglah........jgn laa dok blakon alim sgt kt sini..asal ader gmbar artis jerk,ade jerk komen2 islamic korg..yess,menutup aurat tue perlu..tp bkn kt sini laa kut yer pn korg nk kasi nasihat..da sah2 korg kt sini memegang watak 'gossiper' kn..so jgn laa dok blakom baek..u noe urself betta laa..bosan..........

Tanpa Nama 9 Januari 2011 1:22 PG

sya setuju dgn komen #25.
xkisah la skrg ni zaman IT or millenium yang penting bila hal agama jgn dipertikaikan kerana ia tidak pernah membataskan pemikiran, membelakangkan masa dan ianya semua utk kebaikan.da sebab kenapa disuruh menutup aurat dan tidak salah utk kita mmberi nasihat tidak kisah diri ni sempurna or x.jgn pnting kita dh berusaha utk menyedarkan org. :)

Tanpa Nama 26 Januari 2011 8:26 PTG

sokong ngan komen #25.. ni kan ruang gosip.. aku heran lah, asal sexy sikit jer, kompon kene kutuk.. apalah korang ni, relek laaa...

Tanpa Nama 4 Februari 2011 4:20 PG

ciri-ciri lelaki dayus.....

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..