Julia Perez balas dendam, pakai baju seksi!

Pada: Rabu, 29 Disember 2010
Aktres seksi terkenal Indonesia, Julia Perez yang terkenal dengan panggilan 'Jupe' berikrar mengganggu tumpuan pemain Malaysia dalam perlawanan kedua final Piala Suzuki AFF hari ini. Jupe kesal dengan tindakan peminat bola sepak Malaysia mengganggu pemain Indonesia dengan melakukan ‘serangan’ laser ketika perlawanan pertama di Stadium Bukit Jalil, Ahad lalu.

Oleh sebab itu, dia akan membalas dendam dengan mengenakan pakaian seksi yang nampak dada bagi mengalihkan perhatian anak didik K Rajagobal. Perkara itu disuarakannya ketika dihubungi wartawan Indonesia yang kemudian membuat soalan susulan sejauh mana dia serius dengan hal berkenaan.
“Ya, saya serius. Biar semua pemain bola sepak Malaysia buta. Saya akan pakai baju belahan dada supaya mereka buta. Ini adalah laser ciptaan saya,” katanya lagi.

Tag : , , ,

85 Komen

Tanpa Nama 29 Disember 2010 2:03 PTG

ek elehhhh mcm la org nak tgok ko je...haprak sungguh!!!menggelabah dow...

Tanpa Nama 29 Disember 2010 2:09 PTG

dats not sexy...dats skanky!n then bole bangga ckp mcm tu..xlawa mane pon..muke or boobs! ugly!

Tanpa Nama 29 Disember 2010 2:12 PTG

x heran pun... lu x cantik dong...
seksi pun hasil plastic surgery...
stupid....
Go Malaysia...
ignore them... ignore their provocation... stupid....
u make provocation n now u blame us...
stupidddd..........................

Tanpa Nama 29 Disember 2010 2:14 PTG

Sengal Jupe... x cantik pun... boobs j besar... tu pun surgeri... blueeewwwkkk

Tanpa Nama 29 Disember 2010 2:18 PTG

malaysia boleh...malaysia boleh..

Tanpa Nama 29 Disember 2010 2:30 PTG

mcm mana la indonesia nk kne timpa bala....
ske kaco org....masa indon menang dulu,org malaysia x ckp apa2 pon....kelam kabut r betina bnyk dosa nie.....

Tanpa Nama 29 Disember 2010 2:43 PTG

statement paling bodoh la Jupe!indon dh terdesak sgt ke..uweekk!malaysia pasti boleh!

Tanpa Nama 29 Disember 2010 2:45 PTG

wtf nak tunjuk ur boobs? plastic dongg. gth lahh. malaysia boleh !

Tanpa Nama 29 Disember 2010 3:01 PTG

die igt pemain kite kemaruk tetek mcm org die gamaknye...

Tanpa Nama 29 Disember 2010 3:05 PTG

Dasyat tuuu. dh tak de idea lain kot, smpai terdesak sangat nk buat kja bodoh cam tu..
-senjata maut diaorg gamaknye- hehehehe

Tanpa Nama 29 Disember 2010 3:28 PTG

BARU PASAL NAK MENANG BOLA SANGGUP SAMPAI NAK GADAI2 BODY KER MBA...TAK TAU LAGI KLU NAK MENANG ANUGERAH...?!?!?!?!

Tanpa Nama 29 Disember 2010 3:36 PTG

pakai baju belahan dada jer... baik bogel terus...

Tanpa Nama 29 Disember 2010 4:12 PTG

KO SEKSI KER, KO TUNJUK LURAH KO KER, KO TUNJUK KEMALUAN KO KER, ADER AKU KISAH...

KO POTONG LAH DADA KO TU UNTUK DITUKARKAN JD BOLA... SAIZ DH SAMA DAH...

YG PENTING KO MMG PEREMPUAN NERAKA...NOKTAH

Tanpa Nama 29 Disember 2010 4:14 PTG

mcmlah lawa sgt...kalau ko bogel pun lari satu padang x mahu pemain malaysia tgk ko....mcm org giler...aku rasa pemain indon yg hilang tumpuan..mereka akan pergi kt dirimu julia perez dan merogol mu beramai-ramai...habisla siap sedia mahkota yg bakal di robek oleh pemain indon kebanggan mu sendiri....harap dapat kenikmatan yg melampau....nanti terus dirimu popular seperti luna maya dan cut tari...selepas itu dirimu akan di gelar julia porn star

Tanpa Nama 29 Disember 2010 4:14 PTG

NANTI KO KENA ROGOL OLEH PEMAIN MALAYSIA N INDONESIA.. TAKPUN DGN PENYOKONG2 SKALI... BARU LEPAS NI KO PAKAI PURDAH..

BAIK KO TELANJANG TERUS, BARULAH 1 DUNIA TERGAMAN MELIHAT TEK KO YG BAPAK BESOR TU..

Tanpa Nama 29 Disember 2010 4:21 PTG

sumpah muka buruk giler...!

Tanpa Nama 29 Disember 2010 4:23 PTG

publisiti murahan!!

Tanpa Nama 29 Disember 2010 4:44 PTG

tetek lanjut gitu malaysia xheran sgt aah...awek malaysia lg marvelous pd ko 2...buat ape nk tunjuk2 sbb ko dh gersang sgt kt pemain malaysia yg ko nk tunjuk sgt 2...lg ko tunjuk tetek busuk ko 2 lg byk gooool kami bwk blk malaysia...hahaha malaysia boleh...indon xsedar diri dh menumpang negara org...p mampus

Tanpa Nama 29 Disember 2010 4:52 PTG

aku mmg setuju no 18...go malaysia go...caiyook

Tanpa Nama 29 Disember 2010 4:52 PTG

x pkir ker kalo player malaysia terganggu, player indon gak sama.ker indonnyer team gay.nmpk btg br terganngu.bodo nyer indonenensial

Tanpa Nama 29 Disember 2010 4:53 PTG

hati 2 bola dua biji 2 sekali safee ali no 10 tanduk terkena 3 bola kan jd....sia2 msk ICU

Tanpa Nama 29 Disember 2010 4:53 PTG

Ek Elehhhh.....provokasi murahan dan longkang sangat. Setakat standard indon tu boleh ler ko buat camtu....orang indon boleh terjelir lidah tengok ko....Sorry....Malaysia ada kelas ok! Setakat artis muka macam pembantu rumah, gro atau tukang potong sayur kat restoran ni....buat buang karen jer. Ayoooo.....pemain pun sanggup beli niii....bagi kerakyatan. Terdesak sangat...

Tanpa Nama 29 Disember 2010 4:57 PTG

DESPERATE SANGAT KE? AHAHAH

Tanpa Nama 29 Disember 2010 5:04 PTG

ari ni malaysia akan menang balik 5-0....amin

Tanpa Nama 29 Disember 2010 5:10 PTG

kerja bodoh.!!!!

Tanpa Nama 29 Disember 2010 5:10 PTG

gile ke ape pompuan ni????

comel 29 Disember 2010 5:48 PTG

kalau tunjuk lurah akak pun boleh..
kalau berani meh la bogel..
lari keliling padang...
ada beran ker????

----- akak comel -----

Tanpa Nama 29 Disember 2010 7:16 PTG

Whai Julia Perez berotak lembu....kitaorg dgn pemain2 Malaysia x minat dgn minah Indon murah macam ko...sedar sikit byk kwn2 ko dtg Malaysia cari kerja...kitaorg jugak yg suap mulut2 korang dgn duit kat sini......
lagi cantik dan seksi artis Malaysia....
boleh blahhh org Indon...

Tanpa Nama 29 Disember 2010 7:45 PTG

tak cantik lgsng.wey kteorg bru menang 3-0 ko dah kecoh an.mase ko menang 5-1 takde plak kteorg nak bogel ke ape ke an bile korang lawan,cam sial je.kalo muka ko tuh cantik takpe.eh malaysia menang atas usaha bukan sbb bomoh ke ape!kecoh dowh dorang ni!aku mintak2 mlm ni jupe ni kene rogol!mmg aku gelak besar!

Myra DoLce 29 Disember 2010 7:49 PTG

hahaha...
INDON yg cetek akal....

Tanpa Nama 29 Disember 2010 8:23 PTG

Masih wjd lg pla manusia yg x brtamadun ni. Ssuai ke jd artis? mghabiskan wet industri ja

Tanpa Nama 29 Disember 2010 8:58 PTG

bodoh pnye btina..
booo indon...caiyok mlysia...

Tanpa Nama 29 Disember 2010 9:05 PTG

Jupe yg takde pelajaran, sbb tu org taknak dia jadi wakil rakyat daerah mana ntah kat indon tu.

Perangai cam haram jadah, lagi mau tunjuk kedunguan.

Syafiqa 29 Disember 2010 9:34 PTG

pehhh..
tak besa mane ponn..
besa lagi buah dada PAMELA ANDERSON !
sekadar nak tunjuk boobs..apa ke jadah nyer ?bogel la sekali ooiii !

Tanpa Nama 29 Disember 2010 10:58 PTG

malin kundang!!!!!!!!!!kahkahkah!!!!! ape benerr aku bilang????kahkahkahkah...minah indon ngok ngek!!!

Tanpa Nama 29 Disember 2010 11:00 PTG

suku sakat peterpan.... suka telanjanggg

Tanpa Nama 29 Disember 2010 11:15 PTG

4-0 malaysia menang . Horey!

Tanpa Nama 29 Disember 2010 11:24 PTG

buta la sgt player m'sia ni td.. haha
kami dah dpt bwk balek gelaran juara dah pon.. ada gk nmpk pancaran laser kt muka fahmi, elok je budak tu.. alhamdulillah.. segalanya dah terbukti.. daulat sebenarnye tu.. atas apa yg diorg da penah buat terhadap negara kita.. main2 kan bendera kita sebelum ni..

Tanpa Nama 29 Disember 2010 11:30 PTG

pergh!!!! minah ni bajet dia seksi sgt do..klu angelina jolie..kate winslet...penelope cruz..mmg la pmain akn tgnggu..klu stkt dia ni..he eleh!!! leh blah la..bkn nya dia sorg g tgok bola..bribu..bjuta..mana smpt nk tgok dia..huhuhu..pmikiran singkat tol la..low education..ini la akibatnya

Tanpa Nama 30 Disember 2010 12:20 PG

selambak....

Tanpa Nama 30 Disember 2010 1:16 PG

ceh !
bajet je minah nie....
pemain msia xkn tergugat ngn ko lah..
poodahhhh !

Tanpa Nama 30 Disember 2010 5:32 PG

Nauzubillah... dah banyak Tuhan turunkan bala nk bagi dorang ni sedar, tapi nampaknya tetap sama... sampaikan para Ulama Indonesia sendiri pun menyalahkan kealpaan rakyat mereka atas segala bencana yg berlaku, tu pun tak sedar lg... Syukur la kita orang Malaysia, harap dijauhkan la dr semua ni...

Tanpa Nama 30 Disember 2010 6:39 PG

woit pemain malaysia concentrate 100% ar atas padang kaloo ko pkai cam 2 pom aq rse k rajagopal jer yang layan hahha

Tanpa Nama 30 Disember 2010 7:39 PG

nampak sg low minded.... xskolah ker minah ni?

nobody 30 Disember 2010 7:43 PG

LOLx100000000000000000000000000000!!!!!!!!!!!!

cam ni ke pemikiran mu? hahaha.. i think budak umo 7 tahun pun leh fikir lagi matang dari ni.

julia perez absolutely CHILDISH, RUBBISH, UNCIVILIZED-ISH!

beauty [ye ke? i think FAKE!] WITHOUT a grey matter!

Tanpa Nama 30 Disember 2010 8:11 PG

malaysia menang la woi..simpan la tetek ko....

Tanpa Nama 30 Disember 2010 8:29 PG

ish2....................mcm pelac... plaks

Tanpa Nama 30 Disember 2010 8:43 PG

wut da nnsense dat gurl~~~~huhhh....bkn e2 plyer kte nk tgk kan......huhuhu

Tanpa Nama 30 Disember 2010 8:52 PG

LASER X JALAN??? KE TETEK HABIS BATERI?? KAHKAHAKAH MALAYSIA MENANG!!!!! WE ARE THE CHAMPION!!!

Tanpa Nama 30 Disember 2010 8:59 PG

syukur Alahamdulilah malaysia kita juara besar...amin lg rakyat malaysia dpt cuti umum esok...berkat doa semua rakyat malaysia kita menang bukan kerana bomoh ker ape tp menang dgn semangat n kesungguhan pemain serta sokongan penuh rakyat malaysia...
wahai rakyat indon sedar2 la jgn dok asyik menyalahkan org lain tgk dlu kelemahan korg...dok mengate sgt kt rakyat malaysia xsedar yg rakyat dia menumpang negara kite...ish3

Tanpa Nama 30 Disember 2010 9:15 PG

papehalpon,kite MALAYSIA dah menang!!!!!!!!!thanks kat team Malaysia sbb korang,kitorang dpt cuti umum esok(Jumaat)...yeayyyy!!!!!

Tanpa Nama 30 Disember 2010 9:56 PG

hah!! macam tu nk kata seksi...telanjang je la, baru pemain m'sia kene laser ko tuh. Bengong tul pompan ni..

Tanpa Nama 30 Disember 2010 10:00 PG

ni letak kt JUSCO pon xdew org nk beli nk tgk ni.. haha.. ade hati nk alih perhatian pemain bola.. haha. baik belah tetek 2 masak gulai g sedap.

Tanpa Nama 30 Disember 2010 10:04 PG

patut le negara dorg x barpe maju sbb penduduk dorg ni cetek akal..
taw nak balme org len jek atas kebodohan n kegagalan rakyat sendiri...

Tanpa Nama 30 Disember 2010 11:37 PG

alahhhhh
seksi la sgt tuh..DH LA BUATAN..ori klau ternganga la jgak kowt..
mka x sberapa...
pemain malaysia x terliur pown lah...
igt malaysia nie MURAHAN cam indon kerxx...
sanggup gadai maruah demi bola sepak....kecohhh ar lu...wat rancak jerr ar lu org..
JULIA PEREZ SENGKEK..

Tanpa Nama 30 Disember 2010 12:03 PTG

ibu bapak siapa yg punya anak...mmg dasar tk malu..bwk bola didada..tp tak laku2....kuaaaagggg!!! senjate mende ko indon MALAYSIA dh menang dah....korang ingat dada cewek2 korang je ke yg mantap...halooooo awek malaysia pun mantap mantop meletup jugakk.....huwawawwawahh!!

Tanpa Nama 30 Disember 2010 12:11 PTG

mcm lar player ade mase nak melilau cari dia

Tanpa Nama 30 Disember 2010 12:21 PTG

hahahha...mengong...jgn kate player msia..player indon pon xlalu nk tgk...itam..confirm kene rap ng rakyat sdr pastu...

TAKUT DOSA 30 Disember 2010 12:32 PTG

astaghafirullah, kata2 nya betul2 cam oang takde marwah, ala2 tepi jalan gitu.


dah melayut je aku tengok, apa2 pun doakan agar dia insaf..dan diberi petunjuk oleh ALLAH andai dia sorang islam..



TAKUT DOSA

Tanpa Nama 30 Disember 2010 1:00 PTG

statement murah!!

Tanpa Nama 30 Disember 2010 2:16 PTG

xde maruah ke?? x kire la menang ke kalah yang pnting biar la secara bemaruah... korg dtg negara ni di smbut tp kitorg g sne siap kna kuarantine xleh training kat pdg... sengal... hebat sgt la taktik ko..skunk ni laser ko tu kecundangkan pemain ko sndiri kui kui kui....

Tanpa Nama 30 Disember 2010 2:37 PTG

tu pasal negara dorang x henti2 dilanda musibah...pasalnya ramai rakyatnya yg SENGAL macamni...pasal bola pun dah leh terpesong akidah...nauzubillah....anyway, TERIMA KASIH kepada HARIMAU MALAYA...x gentar walau dihentam dari pelbagai sudut...proud to be malaysian!!

Tanpa Nama 30 Disember 2010 3:11 PTG

yg tengok tetek ko 2 pemain indon bkan malaysia,2 yg negara ko kalah haaaaa....ha.ha..ha..ha..suke aku..

Tanpa Nama 30 Disember 2010 4:59 PTG

tu yang dikatakn coli laser..alamak hampeh

Tanpa Nama 30 Disember 2010 5:49 PTG

tetek ko tuh abeh laser la eh smpai indonesial kalah? ko laser kan dekat player malaysia ke kt player indonesial jupe? gampang loe. dasar perempuan murahan. hahaha. u think that your boobs big enough? hahaha. rasain loe ! balik kampung jaga lembu sudah laa. hahahahahahahaha. puas hati aku malaysia menang. sedar diri skit yg rakyat dr sana dtg sni demi susuap nasi. so jgn nk belagak. tergedik2 nk dtg sini tp lupa diri korang maki bagai dkt malaysia. bodoh pya orang indon

amieds 30 Disember 2010 8:39 PTG

no 14 and 15..
too emo la korunk ne...
isu rogol2 jangan bangkit kan lah..
biar la dye nk wat pe pon,kite sbgai rakyat m'sia x yah la nk mcm tu sgt,,,
just ignore je..

Tanpa Nama 30 Disember 2010 9:21 PTG

Artis kita pun kalau rakyat malaysia x sensitif, jadi cam minah ni jugak...nasib baik masih ada org yg sensitif dan ada pihak2 yg menegur dan menentang walaupun kengkadang dituduh kolot..jumud...geng pembangkang la..macam2..

kpd artis2 kita..korang walopun x belajar tinggi, jgn ler jadi cam minah ni..ini cth artis iq rendah..maruah rendah..akhlak rendah..walopun dia ni islam..subhanallah..

Cik Nursya 30 Disember 2010 11:32 PTG

entah pe2 jer..

Tanpa Nama 31 Disember 2010 1:24 PG

hahaha kelako la statement murahan perempuan ni!

Tanpa Nama 31 Disember 2010 10:56 PTG

bodo nye betina.. ada aku kisah!! menjatuhkan maruah sendiri.. bangang betul!!!

Tanpa Nama 1 Januari 2011 12:19 PG

Indon Low class mentality....nasib baik bukan artis Malaysia....

Tanpa Nama 1 Januari 2011 8:25 PTG

kalo ad owg tgk pom, pnyokong indon je la .. ag pom , t'bukti m'sia mnang .. tade mkne nye publisity murahan tu ..

Tanpa Nama 2 Januari 2011 9:17 PG

budus

Tanpa Nama 2 Januari 2011 9:43 PG

pondan kat atas tu sapa?? artis kah?? LOL

Tanpa Nama 2 Januari 2011 12:20 PTG

ni dah terdesak nk publisiti murahan, otak letak kat lutut...orang Indon ni memang tak bertamadun tu sebab negara dia tak pernah aman dan selalu dapat malapetaka...Azab dari Allah swt

Tanpa Nama 3 Januari 2011 4:35 PTG

julia perez x de modal..bajingan la lorr!!

Tanpa Nama 3 Januari 2011 6:03 PTG

nk tengok tetek dia...tengok laa filem indonesia..citer tu nama isteri bo'ongan (2010)

Tanpa Nama 3 Januari 2011 11:30 PTG

indon mamang cetek akal..dah la lagu kte diaorg xhormat,pas2 sistem kawalan xketat,mbahayakan pemain kte...ape2 pun mlysia win.....teruskan usaha HARIMAU MALAYA...

Tanpa Nama 4 Januari 2011 11:50 PG

Tk sadar diri nya pmpn n org2 kau tu yg mcm monyet keluar hutan.Ckit2 nk fanatik,kalah pun tk bleh terima kenyataan..nasib org2 M'sia tk mcm org Indon yg bodoh tkde otak bila nk buat sesuatu tindakan ikut emosi.Ingat lah wei org2 kau yg ramai mencekik cari rezeki pat M'sia..bodoh,sengal nya org Indon.

Tanpa Nama 4 Januari 2011 10:51 PTG

ngok nye pompuan

shadee_capdrag 15 Januari 2011 10:33 PG

GARU DADAKU...

Tanpa Nama 16 Januari 2011 8:57 PTG

DAH TERANG LAGY BERSULUH ORG INDON MMG BODOH,DA LA MENYEMAK KAT NEGARA MALAYSIA,DTG SNI BWK FESYEN SAKAI,MALAYSIA DA BYK TOLONG NEGARA KMU YG MISKIN 2 LA,KENANG SKET JASA MALAYSIA OKEH,SBB TU LA NEGARA KMU X AKAN MAJU!SAMPAI BILE2 PON AKAN PAPA KEDANA N MISKIN.NEGARA KMU AKAN MUNDUR!YEKS KPD BETINA SUNDAL 2!!

Tanpa Nama 23 Januari 2011 9:48 PTG

bodoh nye indon mcm la aset die 2 blh kalahkan malaysia...indon gampanggggggggggggg

Tanpa Nama 23 Januari 2011 9:50 PTG

patut la negara slalu dpt bala

Tanpa Nama 3 Mac 2011 11:15 PG

wahahaha...ntah2 pemain indon yg terngaga tengok lurah ko tu,,,perasan cantik..kambing jantan tengokpun muntah tau..

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..