Inikah kekasih Tiz Zaqyah?

Pada: Rabu, 29 Disember 2010
Isu mengenai Tiz Zayah dengan anak Ahli Parlimen memang hangat diperkatakan di mana-mana forum internet. Tiz pun belum lagi membuat kenyataan rasmi mengenainya samaada benar atau tidak. Anak Ahli Parlimen itu dikhabarkan orangnya berpendidikan dan tidak kalah juga hensemnya. Gambar dibawah (baju biru) ini didakwa merupakan orang yang dimaksudkan daripada sumber. Kita tunggu sahajalah kenyataan Tiz dimana-mana media nanti, mungkin Tiz sibuk buat masa ini.

Dan ini adalah pengakuan terbaru Tiz yang baru diupdates jam 1.50PM (29/12)

Gambar dibawah ini pula merupakan gambar Tiz Zaqyah ketika ASK 2010 baru-baru ini.

DSC 0200 (Gambar) Tiz Zaqyah Di ASK 2010

DSC 0201 (Gambar) Tiz Zaqyah Di ASK 2010

DSC 0202 1 (Gambar) Tiz Zaqyah Di ASK 2010

DSC 0210 (Gambar) Tiz Zaqyah Di ASK 2010

DSC 0211 (Gambar) Tiz Zaqyah Di ASK 2010

DSC 0212 (Gambar) Tiz Zaqyah Di ASK 2010

DSC 0215 (Gambar) Tiz Zaqyah Di ASK 2010

Tag : , , ,

24 Komen

Tanpa Nama 29 Disember 2010 10:36 PG

biru mna?kotak2 ke

Tanpa Nama 29 Disember 2010 11:39 PG

yg pakai spek mata

Anem arnamee 29 Disember 2010 12:01 PTG

Aiyak. kesian tiz :P

Tanpa Nama 29 Disember 2010 12:38 PTG

semua harap duti mak pak ja org kaya nie

Tanpa Nama 29 Disember 2010 12:44 PTG

ok la..handasome la gak dr jejai

Tanpa Nama 29 Disember 2010 12:58 PTG

setuju dgn komen #5...hehehehe

Tanpa Nama 29 Disember 2010 1:47 PTG

Burok! Mungkin duet dia cantik. Tgk wallet byk kredit card tak... he he he

Tanpa Nama 29 Disember 2010 1:49 PTG

yang pakai specs tu laaaa!!mamat ni anak orang kaya tganu!

Tanpa Nama 29 Disember 2010 2:02 PTG

hish. crita tak betul la ni.
wakakkakakakakakakkakak.

Tanpa Nama 29 Disember 2010 5:13 PTG

Saja nk menunjuk2 kat org lain...x heran pun.

Tanpa Nama 29 Disember 2010 7:35 PTG

hnsem n look educated

Myra DoLce 29 Disember 2010 7:53 PTG

wahhhh..
anak org kaye!!
i LOIKE

Tanpa Nama 30 Disember 2010 12:14 PG

haha.. kalau hensem mcm yg pakai spec mata tu, tak dpt jejai pun tak apa..

Tanpa Nama 30 Disember 2010 2:18 PG

handsomenyeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama 30 Disember 2010 8:58 PG

wOw.. seksinya amina! ahaksss

Tanpa Nama 30 Disember 2010 12:13 PTG

setuju #13

Tanpa Nama 30 Disember 2010 9:31 PTG

tgk masa berlakon nurkasih...alimnyer..rupa2nya kalo pelakon tu..pelakon juga..aper realitinya yer?

Tanpa Nama 31 Disember 2010 6:25 PTG

dgr crita dia ni memang famous kat ganu..bila tanya mr.google mcm mcm ada

http://www.tranungkite.net/v10/modules.php?name=News&file=print&sid=5663

Tanpa Nama 31 Disember 2010 6:26 PTG

mamat ni poyo kot..kalau kat tganu tu jarang gila orang dapat kawan and lepak ngan dia,orang tertentu je dpt..al maklumlah orang kaya

Tanpa Nama 31 Disember 2010 6:31 PTG

slalu nampak abang ni kat Rasta

Tanpa Nama 1 Januari 2011 9:26 PG

pernah nampak tiz zaqyah dan mamat ni kat NZ garden..apa cerita?

Tanpa Nama 3 Januari 2011 4:01 PG

eleh artis mcm tu laa...mula mula kata tak kenal pastu hish!cover cover

Tanpa Nama 6 Januari 2011 6:40 PTG

mak aI baju...

Tanpa Nama 8 Januari 2011 5:10 PTG

kepala besar...tangan pendek...wahahah...

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..