Gambar perkahwinan Nurul Fatiha

Pada: Rabu, 15 Disember 2010
Siapa suka RTM1 mesti dia akan terlihat kelibat bekas gimnastik Negara, Nurul Fatiha Abd Hamid dalam rancangan Sukan mahupun pembaca berita sukat di RTM. Dalam beralih angin daripada menjadi seorang atlit kepada personaliti sukan, kini dalam tidak disangka Nurul Fatiha sudah bertemu jodohnya dengan Mohd Shakir Shaari. Pasangan Nurul Fatiha ini tidak diketahui atau tiada sebarang maklumat mengenai dirinya. Tak kisah lah, janji Nurul Fatiha dah selamat diijab kabulkan. Tahniah diatas perkahwinan ini. ;)

Tag : , , ,

31 Komen

Tanpa Nama 15 Disember 2010 11:48 PG

Tahniah...
Tapi..macam ada benjul kat dahi Nurul..
masalah mata aku ke? isk isk isk

ComOt 15 Disember 2010 11:58 PG

sweetla kaler dia..bunga pink baju serba putih

Tanpa Nama 15 Disember 2010 12:50 PTG

cute giler... cumil jer...

angkel seekers 15 Disember 2010 1:00 PTG

dia ni player utama bolasepak kelantan la

cmner ko kata ko bleh tak tahu langsong

eee google pon boleh kot

cik izyan 15 Disember 2010 1:39 PTG

kelantan? ptt lah sy kurang minat dgn kelantan pla.. hahahaha

comel 15 Disember 2010 1:59 PTG

hehe..saya sama cam cik izyan..
tak minat bola sepak kelantan..
suka baling mercun..
akak penyokong selangor..
go go selangor..

----- akak comel -----

Tanpa Nama 15 Disember 2010 2:32 PTG

shakir shaari tu adalah pemain klantan.,xkan lah phak izyan xtau langsung isshhh......,tp elok jgk pemberita tv kawin dgn pemain klantan glamor hehehe...

Tanpa Nama 15 Disember 2010 2:43 PTG

alah tak yah lh bgi statement pjg2. ckup stakat bgtau nma husband dier je. ni meleret2 smpai nk war2 kn kat 1 msia ni yg dia tu tak tahu info ttg si nurul. baik tak yah post kan pcture tu

Tanpa Nama 15 Disember 2010 3:05 PTG

xde org tya pendapat awk pun cik izyan...haha

Daudsu ke tu?

Tanpa Nama 15 Disember 2010 3:06 PTG

ooo...Mohd Shakir Shaari

Tanpa Nama 15 Disember 2010 3:09 PTG

tu dah menghina kelantan tuh...1 malaysia ke ni??

Tanpa Nama 15 Disember 2010 4:17 PTG

#10,1Malaysia tu najib maksudkan kaum@bangsa...bkn negeri² dlm Malaysia ni...dulu pon aku igt 1Malaysia tu negeri² dlm Malaysia...tp meleset rupenye...x suke...

Tanpa Nama 15 Disember 2010 4:50 PTG

haah, shakir asal kelantan n pemain bola kelantan..kepada yg dk hina2 kelantan tu, sila trik blik, kami tk hina pn negeri kamo...

_kawe anok kelate__

Tanpa Nama 15 Disember 2010 5:53 PTG

tak pasal2 plak nak kutuk kelantan.apa kes cari gaduh nih.pastu nak salahkan org kelantan.siapa masalah sbrnya nih.haih.

Myra DoLce 15 Disember 2010 7:32 PTG

a.ah la cam benjol lak kpale si pompan ni...xknl la dua2 ni...huhu..
n xnak kenal pon

Tanpa Nama 15 Disember 2010 8:35 PTG

yg korg duk kutuk blogger ni pehal... ckp elok2 xleh? padahal, hari2 dtg blog dia dok bc gosip.. heh

cik izyan 15 Disember 2010 8:39 PTG

tue ler.. dengki kn.. biasalah tue.. nnt lama rindu jg.. hihihihi

Tanpa Nama 15 Disember 2010 10:57 PTG

best jugak kan tengok gmbar dan berita ahli sukan kahwin...balik2 nk promote artis je kawin...muak aku tgk....

Tanpa Nama 16 Disember 2010 2:06 PTG

Comey...tahniah...

Tanpa Nama 16 Disember 2010 7:18 PTG

Pemain klantan bukan terer pon

Tanpa Nama 17 Disember 2010 2:20 PG

jange komen kokse2 la pasal kelate xmnat pon..
ap mercun2??
xpyh la nak sentuh isu sensitif..kami rakyat kelate..tdk mengganggu hidup anda

Tanpa Nama 17 Disember 2010 2:30 PG

ko kesah pew..atleast cik izyan jujur kot yg die x suke kelantan.....kowank2 la nak emo sangat nape...haish...plz la da terang g bersuluh....

Tanpa Nama 17 Disember 2010 10:50 PG

Kurang minat ngn kelantan bukan brmakna benci dgn semua2 orang kelantan kan...ala, jgn la emo sangat owang2 kelantan...aduihai..relax arrr... <3 peace no war men <3

ayucinta 18 Disember 2010 12:37 PG

taniah fatiha..

Tanpa Nama 18 Disember 2010 3:58 PTG

aku mmg x suka org kelantan...dah la ckp lohgat x betol, org luar x phm......mentaliti dorg pun x betul...patut la negeri kelantan mundur,x penah2 maju....memalukan Islam sebagai negeri paling miskin....

Tanpa Nama 18 Disember 2010 8:07 PTG

bnda kecil pasal artis di kaitkan pula dengan negeri seterusnya perkataan islam...di mana keimanan anda semua

Tanpa Nama 19 Disember 2010 12:26 PTG

negeri paling miskin korok mung......
tgk statistik la dulu baru nok komen!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama 19 Disember 2010 12:35 PTG

tu nm nya dahi gendul...

Tanpa Nama 20 Disember 2010 8:22 PTG

sokong #23....haha

amazing gila 21 Disember 2010 5:05 PTG

ape ni hina2 kelantan...

baca entry ni ler..bukak mata...bukan percaya 100% ape media cakap...

http://amazinggila.blogspot.com/2010/10/penyokong-kelantan-ganas.html

http://amazinggila.blogspot.com/2010/10/kenapa-media-tidak-siarkan-ini.html

Tanpa Nama 10 Januari 2011 9:32 PG

erm ap kes nie hina kelantan....sye rse org yg hina klntn nie dngki la...wt dosa jek...

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..