Gambar ILYKA buat konsert!

Pada: Khamis, 30 Disember 2010
Siapa Ilyka? nama sebenarnya adalah Zuraila Mohamed Yassin dan bukanlah satu nama yang asing bagi industri seni tanah air kita ni. Jika diimbas sejarah seni beliau, dia telah mula bertapak semenjak tahun 1989. Bernyanyi secara serius bermulanya di sekitar Johor Bharu, lalu mencuba nasib menjadi artis rakaman pada tahun 1993. Selain itu beliau merupakan seorang pelakon, ‘Gadis Semasa’ yang bakal ditayangkan di TV3 Januari 2011.

Artis ni kemungkinan jarang mendapat liputan media, tetapi paling banyak buat show. Dan yang terbaru hasil daripada kiriman peminatnya yang menunjukkan beliau membuat show pada 22hb Disember 2010 di CrossBoards Lounge, Concorde Kuala Lumpur.

Tag : , , ,

16 Komen

Tanpa Nama 30 Disember 2010 12:22 PTG

dia da kawin ngn sorg dato...cun gak dia ni...even da berumur ckit

Tanpa Nama 30 Disember 2010 2:00 PTG

x kenal la...tp die baju die sgt ketat dan sangat singkat...

comel 30 Disember 2010 2:05 PTG

x stuju ngan #2..
apa masalah baju ketat & singkat?
jgn prejudis sangat...

----- akak comel -----

Tanpa Nama 30 Disember 2010 2:17 PTG

#3,ko sukela ketat2 cam sarung nangka 2...pakai baju cam x cukup kaen...ntah pe2 jer...

Tanpa Nama 30 Disember 2010 2:28 PTG

aku geli la tgk org melayu islam kite pakai gitu..mcm kapir!

Tanpa Nama 30 Disember 2010 2:59 PTG

dah singkat dan ketat....terkangkang pulak tu...bkn ke die ni ade title datin???

Tanpa Nama 30 Disember 2010 3:15 PTG

gambar 1st ada line hitam kt tut.

Tanpa Nama 30 Disember 2010 6:16 PTG

bkn ke die ni ade tittle datin ke..??

yaya 30 Disember 2010 8:37 PTG

ayarkkk....da jd datin pn nk melalak lg?hhehehehe...dia kn belakon dlm citer dendam tu..huhu

Tanpa Nama 31 Disember 2010 10:23 PG

#3...kafir?

Tanpa Nama 31 Disember 2010 2:36 PTG

ADOYAIII... SENANGNYA #5 MJATUHKAN HUKUMAN KAPIR KPD ORG LAIN.. MNGALAHKAN TUHAN. JGN2 YG KAPIR NI DULU YG MSK SYURGA B'BANDING YG RASA DIRINYA DAH MUSLIM TP DUK DI NERAKA.. ISK3X
KITA LYN CRITA SUDEY..

Tanpa Nama 2 Januari 2011 12:03 PTG

#5 tu puak totok parti pas

Tanpa Nama 3 Januari 2011 8:59 PG

ok je aku tengok.huh..

-awek comel-

Tanpa Nama 3 Januari 2011 9:24 PG

#5 ckp MACAM kapir...bkn die menuduh ilyka ni kapir...

Tanpa Nama 6 Januari 2011 12:41 PTG

=(

Tanpa Nama 8 Mac 2011 4:17 PTG

sayang kemewahan yang diberi tidak dishukuri...Sama2 la kita doakan semoga ke arah yang lebih baik hendaknya..Setiap musibah mungkin ada yang tidak mengingati-NYA jadi, renung2 kanlah...

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..