Aksi panas Nabil RL dan Qasha?

Pada: Ahad, 14 November 2010
Memang sukar untuk dipercayai, apabila tersebarnya gambar 'misteri' diantara Nabil dan Qasha sedang bercium yang dipetik daripada sebuah majalah tempatan. (Qasha atau nama sebenarnya Nik Zaris Uqasha Senrose Nik Sen adalah pelajar lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)) Tapi gambar ini didakwa Nabil RL adalah 'buatan orang' (superimpose) untuk menjatuhkan dirinya. Maklumlah orang dah makin naik nama, mesti ada sahaja dugaan menimpa. Tak tahulah nak kata apa samaada betul atau tidak betul benda ini terjadi, Lu Pikirlah Sendiri!

Petikan BPop: Difahamkan, sekumpulan wartawan hiburan TV yang sedang bersiar-siar di sepanjang Bangla Road, sekitar Pantai Patong kira-kira jam 10 malam, terserempak dengan Nabil yang kebetulan sedang berjalan-jalan di situ sambil berpimpin tangan dengan Uqasha! Khabarnya, selain Nabil dan ‘teman tapi mesranya’ itu, turut bersama mereka ialah seorang wanita lain dipercayai ahli keluarga Uqasha. Menurut sumber, wanita berkenaan berjalan di belakang Nabil dan Uqasha.

Khabarnya, sebaik menyedari gelagat romantik beliau menjadi perhatian sekumpulan teman wartawan, Nabil terus melepaskan tangan Uqasha, sekali gus air mukanya berubah dan kelihatan cuak! Berdasarkan maklumat sumber, dia masih ingat kata-kata Nabil sebaik terpandang wajah teman wartawan: “Hei, korang buat apa kat sini?” Difahamkan, Nabil sempat bersembang sekejap dengan seorang teman wartawan yang juga kawan rapatnya.

Tag : , , ,

74 Komen

Tanpa Nama 14 November 2010 10:08 PG

makin menjadi2 gosip ttg nabil ni
harap2 nabil tabah dan kalau betul hanya fitnah,biar Allah yg membalas perbuatan mereka & kalau betul???????lu fikirlah sendiri....

Tanpa Nama 14 November 2010 10:39 PG

naqbil2 kalo dah nyata2 telinga tuh telinga ko.rmbut tuh rmbt ko,ko nak nafi pe lg?
qasya tuh pon sama,dasar dak skolah!spm tah dpt bape taktau.
kalo superimpose takde perfect sgt smpai cmni,takde cacat cela.mau berjam nak wat perfect,tp still ade cacat.ni perfect betol ni.wahh.pakar betol org yg wat ni.sedarlah,aku ni dak degree in multimedia.aku tau la nabil oi.
peminat skang dah pandai.ko kena ingat manusia makin maju.bukan teknologi.manusia makin pandai.bkn cam ko.nafi2.last2 kantoi gak.nasib bek irma tak ngan ko.irma tuh sket punye comel.ko pleh ddak tak matang ni nape?ha
lagi satu ko ni kan dasar lupa daratan,sedarlah ko dr kampung.gmbr ko ade 3 lagi akan kua,ko nk ckp superimpose gak ke nabil and qasha gatal oi???

Tanpa Nama 14 November 2010 10:42 PG

pgg tgn pon nak denied g ker...lu pikir la sndiri nabil...

Tanpa Nama 14 November 2010 10:42 PG

Masih mahu rahsia ka?

atozieda 14 November 2010 11:33 PG

manusia mudah lupa

Tanpa Nama 14 November 2010 11:50 PG

tu la dia nabil..lupe pijak bumi..da senang,mcm2 dia leh wat..moge Allah S.W.T ampunkan dosa2 ko nabil..

Tanpa Nama 14 November 2010 11:58 PG

Mawi versi 2... hehe

Tanpa Nama 14 November 2010 12:02 PTG

erh... ape kes ni?

pwincezz chOcOlatezz 14 November 2010 12:33 PTG

da smakin x suker ngn nabil....bwekk!!

Tanpa Nama 14 November 2010 12:50 PTG

betulker...gambar ni....x nampak betul muka nyer nabil...mungkin bukan kot...

MurahSaje 14 November 2010 12:57 PTG

Apa nak jadi dgn Nabil?
Semoga segera bertaubat jika betul pic itu adalah diri dia...

Tanpa Nama 14 November 2010 1:20 PTG

kalau seblm ni pluk pon nabil rl bleh buat
gmbar skrg ni pon tdk mstahil,.
biar Allah shaja yang menilainy jika itu fitnah harp berakhir,.

Tanpa Nama 14 November 2010 2:33 PTG

nabil ni dari dulu agi bukan best pn..dalam raja lawak yg btl2 leh p zizan je..nabil ni kaku je wk lawak pn..

Tanpa Nama 14 November 2010 2:33 PTG

i notice last time game tv yg nabil and kak engku hosted. nampak nabil mcm terkebil2 tgk kakak nadyllia tu.i think the relationship started from there. mmg obviously nampak nabil mcm terkesima sekejap tgk dia.

Tanpa Nama 14 November 2010 3:55 PTG

mmber i dok kat apartment area rmh nabil...dy kate,pnh je ad pompuan dtg umh nabil mlm,then pg esk bru blk...pompuan tunduk je kuar umh nabil...tp x pasti spe pompuan tu....haishhh...

Tanpa Nama 14 November 2010 4:05 PTG

takdanya superimpose.. dia bolehler tak ngaku.. alasan teknologi. hanya nabil aje yg tahu tipu atau tak. itupun kalau ngaku.. tapi namapun artis mestilah denied. katalah pulak orang dengki lah fitnahlah.

Tanpa Nama 14 November 2010 5:24 PTG

kalau nabil kater gambar tu superimpose dia kena buat laporan polis ..

kalau tak berani tu lu pikirlah sendiri ...

** berani kerana benar takut kerana salah **

Tanpa Nama 14 November 2010 5:37 PTG

nabil2.... apa la ko nie.. irma 2 pnye la baekk..si qasha nie nmpk jerr cntik kt luar,, tp kt dlm kite xtau.. elok2 da rmai pminat ko,tros org jd myampah kt ko.. aku pon da ske bile ko ngn irma.. dlm mjalh ko kte kwin ngn irma nti,ko nk irma pkai gaun... aku bce pon da seronok..
alih2 mcm nie plakk.. 2 lah die dugaan nie mcm2.. allh 2 akn uji ko digoda perempuan yg cntikk,take care ngn ko.. tp dlm mse yg sme.. allh 2 nk tngok kjujuran ko,ksetiaan ko.. ksabaran ko.. kalau btl la nie gmbr ko nbil.. siyes aku da xkn skong ko dlm dunia seni ni lg... lu pikir la sendiri nabil..

Tanpa Nama 14 November 2010 6:14 PTG

perghh bogel kot :P

Tanpa Nama 14 November 2010 6:17 PTG

Semalam ada cerekarama yg si Nabil ni berlakon. Aku tengok betul2 gambar kat atas ni dgn side nabil, MEMANG SEBIJIK, sorry to say!

Tanpa Nama 14 November 2010 6:30 PTG

habisla ko nabil... Allah bagi rezeki kat ko bukan soh ko berpoya2.... aku tak rasa gambar tu superimpose.... budak betina tu plak gatal gak yer... agaknyer kalu nabil miskin dia nak tak???

Tanpa Nama 14 November 2010 7:39 PTG

nabil poyo je lebih hampeh...

Tanpa Nama 14 November 2010 7:40 PTG

nabil poyo lebih..

Tanpa Nama 14 November 2010 7:56 PTG

confem dia , ngan curly dia SEJIBIK!!!

trus tak minat ngan mamat ni!!


miss meluatz!!

Tanpa Nama 14 November 2010 8:22 PTG

kesian irma.. apa lah nabil ni.. tau lah dah feymes.. pasne dah tak nak sokong ko.. i hate u wuuuuuuuuuu

Tanpa Nama 14 November 2010 8:28 PTG

aku ingat dulu majalah hai ke ape ada artikel tajuk "lempang saya jika saya lupa diri"..aku mula rasa,kata-kata ko ni akan makan diri..lastly-aku rasa ramai yg nk lempang ko ni!!!
perangai lu ni gua tgk mmg style rempit..awek tu kejar populariti ko je pon-bukan la ko tumacho sgt pon.hampeh!

my name is C 14 November 2010 10:40 PTG

OMG.. diz a hot.. plzzz dont make it very hard..biase la manusia sentiasa lupa..to nabil dont forget wut u hav..n always remember when u started in diz industry..btol kte pemberi komen ni klo si nabil ni miskin agk2 pmpn ni nk x??? kompem2 laa xnk..biase laa bdk lagi tu.. otak pk nk enjoy je..nabil ni as matured plz la control urself..i know uqasha tu cantik..but irma is better than u..ur fmly n irma fmly tau bnde ni mst bengang gle gn perangai ko ni nabil..uqasha stop it la kaco hubungan org.bru nk naik jgn la wt hal..buktikan kejayaan anda dulu.tgk ct nurhaliza tu..aku ske gn die..xde pon kua gmbr2 mcm ni..buat malu mak bpk jee..plz laaa...ayyoo..

LU PIKIYAK LAH SENDIRI..... 15 November 2010 7:46 PG

memang tak suka dgn nabil pun dari awal lawak dia mcm lawak bngang dan poyo semacam...tak lucu pun hnya watak dibuat-buat bukan lawa natural..

Tanpa Nama 15 November 2010 7:54 PG

nak tutt pon nak tangkap gambar...xde tamadun lgsg...dulu² aku minat die tp sejak kes irma,terus x minat dah...

Tanpa Nama 15 November 2010 8:19 PG

klu gambar ni betoi la gmbar si nabil sure parent die malu giler..klu aku la jd akak or abg si nabil ni mau aku tarik tinge die biar betoi2 besaq mcm piring astro....
superb capang gitu...!!

Tanpa Nama 15 November 2010 8:31 PG

wahhhh sungguh menghayati ciuman nampakkkkkk~dah mcm citer omputih!!!

Tanpa Nama 15 November 2010 8:45 PG

nasib irma cepat sedar nabil ni kaki pompuan. ada member kata nabil g jalan2 luar KL bwk pmpn lain. apalah, Tuhan dah bg rezeki tinggi melangit skang dah lupa diri. yang si pmpn pas SPm ni pun satu. mmg tak malu betul. Mak bapak ko tak ajar agama ke??? buat malu orang Islam tul...baru 18 dah tak dara lg..isk2....

Tanpa Nama 15 November 2010 9:15 PG

nak cover lagi ker..... dah mmg btol umah ko berdepan ngn pintu umah sepupu aku... mmg bdk nie lah yg dok kuar masuk umah tu... aduss nabil oii.... dah lah... mmg xsedar diri...

Tanpa Nama 15 November 2010 10:07 PG

nasib baik irma buat keputusan yang bijak.x pela irma, awak tu cantik, anytime je dpat pengganti

Tanpa Nama 15 November 2010 12:12 PTG

lah..xdenye superimpose ni.sebijik rambut semua sama mcm nabil.ish3.manusia manusia.

Tanpa Nama 15 November 2010 12:40 PTG

apa salahnya klu cium molot pun... kita remaja mesti menikimati hidup remaja. i nga bf i selalau ciumolot..tu kan tanda kasih sayang..

Tanpa Nama 15 November 2010 12:41 PTG

kak melah dah pakai tudung..comel lak

Tanpa Nama 15 November 2010 12:43 PTG

Salam, izyan pa khabar? ruangan ni suram bila kena log guna akaun yer hehehehe.
Anyway back to hot issue, sekali baca statemt mcm pemimpin UMNO laaa.. Ooi Nabil gua laki lu laki..mmg laki suka pada cantik tanya la sapa pun hatta org buta pun kalau bole pilih, nak cantik...Yg aku marah tu bukan semua manusia yg kat M'sia berpendidikan SPM mcm ko dan juga ADUN GALAS tu..jd jgn keluar statemnt utk merendah-rendaahkan tahap pemikiran rakyat m'sia yg mengikuti perkembangan seni tanahair..Superimpose atuk lu..org bukan tak leh menilai mana satu palsu dan mana satu benar..


antisongkoktinggi...Tahap pemikiran ramai puak2 songkoktinggi sama standard dengan NABIL laaa hehehehe

Tanpa Nama 15 November 2010 1:15 PTG

Tak tak boleh ditutup lagi dah...kawin je lah..

V.I.C @ D.I.A.N.A 15 November 2010 2:06 PTG

Bagus jugak ko dgn pmpn tak tahu elok tak elok ni.. Kalau dah asyik ambik gambo tunjuk bra.. separuh bogel.. bangga tayang gambo cium... sendiri paham le pmpn jenis apa dia ni.
ko ngan irma tu pun tak sesuai kalau mcm gini la perangai ko..
biarlah irma tu dapat suami yang perangainya elok..
jauh lebih hensem dan bagus berbanding ko.

Tanpa Nama 15 November 2010 2:43 PTG

#36...ape salahnye ko tanye???kite ni kat malaysia...ikut la adat kat mane kite berada...kalo ko kat thailand tu ko nak jd ape lantak ko la...

Tanpa Nama 15 November 2010 2:44 PTG

Dah main dah tu

Tanpa Nama 15 November 2010 4:29 PTG

sah² la x berbaju tu...

Tanpa Nama 15 November 2010 4:49 PTG

nabil..nabil...
ko ni x bsyukur la.. ak tgok irma 2 da ckup baek utk ko. sampai ati ko wt die cm2.. sedey ak tgok ko ni. ak harap sgt ko x wt mende2 yg leyh wt org bengang gile kt ko. tp cmni lak jd nyer.. kalu ye pon nk wt jaat pandai2 la simpan. kalu betol nk pisah ngan irma, pisah la elok2. kalu kesalahan ko da terbongkar, ngaku jer la..
hurmmm lu pk la sendiri nabil.. carik pompuan yg leh wt bini jgn dok ingt nk enjoy maen jer.
stiap bende yg ko buat 2 ingat la mak bapak ko kt kg. ko x sian ke kt dorg... ko x malu ke kt family irma..

Tanpa Nama 15 November 2010 4:51 PTG

nabil klau wt lawak mmg x jd,cmne lh dia blh mnang..cba lh wt lawak 2 spontan bkn buat2..ksian irma, kumbang bkn sekor bynk lg kmbnag kt luar 2 yg lbih baek dr nabil

Tanpa Nama 15 November 2010 7:30 PTG

korang ni bab mengutuk meme lebih...kite xtaw cte sbnar..jgn judge macam2...

Tanpa Nama 15 November 2010 10:53 PTG

barang putih. rejeki nabil. haha. of all ppl, nabil jugak yg dpt. apala masalah pompuan2 hot ni. dh gersang sgt ke mmg nabil tu charming abes?

Tanpa Nama 16 November 2010 12:55 PG

#36 tu bangang ke hape....????
suma kau bg dekat bf..dekat suami kau tgl hape...

Tanpa Nama 16 November 2010 4:12 PG

nabil2.
aper la nk jadi ngn ko.
da sah2 gmbr 2 milik ko..
ko nk nafi pe lg.
wt malu owg mlayu jer ko nie.
superimpose pak lu..
aku yg ader dgree multimedia ni pun taw ni
gmbr real.adeer lak nk nafi2 lg.
syial2.

Tanpa Nama 16 November 2010 8:29 PG

semoga Allah swt bukakan pintu hatinya utk berubah ke arah kebaikan...amin

Tanpa Nama 16 November 2010 10:32 PG

Nabil dgn budak SPM masih muda remaja & belum matang. Bila2 masa saje akan berubah. Klu betul nabil sedar dr kelalaianye sila la ambil bini yg beriman xseksi. Tp dr statment dikeluarkn nmpk nabil sendiri xsedar lg kot. Psl kata klu dh kawen susah klu curang. Cm hmpeh je jwb!!! Dh kawen kn so sama2 cari keredahan Allah s.w.t & syurga akhirat bukan syurga dunia. ish2!!!!

Tanpa Nama 16 November 2010 1:01 PTG

lau nak dibanding muke betina tu ngan irma mcm langit ngan bumi jauh nye...

Tanpa Nama 16 November 2010 1:37 PTG

Sekarang ni, pelawak selalu buat hal... alahai.

Tanpa Nama 16 November 2010 4:10 PTG

kiter igt same same,, anytime Allah bleh amik segalanya dari kite, buatnyer ko tgh syok mase tu... tup tup off kat situ... kannn... lu pikirlah sendiri...

Nurul Syuhada 16 November 2010 4:38 PTG

lawak la nabil ni...siyes lawak..hahaha

Tanpa Nama 17 November 2010 3:16 PG

nabil telah hilang 3 org peminat setianya ia itu adk aku...kesian adk aku...x lama lg makin brtmbh la org benci kt dia...cuba la jd artis contoh...

Tanpa Nama 17 November 2010 7:54 PG

memang patut la nabil pilih qasha nie..tgk muke qasha nie jauh lg cantik dr irma..klau aku pown aku pilih qasha.good choice nabil
org lain yg komen tue sume jeles tgk ko dpt awek cun

Tanpa Nama 17 November 2010 11:31 PG

kpala otak si #57 nie....ntah2 ko ni kwn bek si qasha...pe la nk jeles ngan bdk 2...hahahaha... ko ni pn gler populariti....kesian...kesian...

Tanpa Nama 17 November 2010 1:01 PTG

nabil dgn mawi sama je lupa daratan..
klau diorang miskin tkde pompuan nk pun..
tu la terkene kejutan budaya..

Tanpa Nama 17 November 2010 8:22 PTG

setuju dgn #14 mst dorg start dri c2 da nmpk sgt da si nabil ni asyk usha2 si uqasha 2..
mcm sial jew dorg nih..bodo nk mmpos.klu nabil ni miskin xde nye org nk kt die da la muke kmpong.jap jew dorg ni tgh sedap la kte kn esok2 da boring die cri gurl len lak..si ppuan 2 lak mude lg taw nk seronok jew.mmg bodo kamu ni bg free2 jew kt si nabil 2.ye2 ari 2 x ngaku xde hubungn ngn nabil la,x nk jd perampas la,artis sume sme jew ckp x serupa bikin.kawen jew la cpt2 drpd kamu asyk wat maksiat!!

Tanpa Nama 17 November 2010 8:33 PTG

superimose kejadah nye..da sah2 2 dorg.npe la m'sia x amek tindakan mcm indon.buang negeri jew dorg nih.nabil x best lnsng da la ske wat lawak bodo.mnympah!!!

Tanpa Nama 18 November 2010 11:51 PG

sape yg tk nk brang free.putih gebu plak..lg2 bru lpas SPM.

Tanpa Nama 19 November 2010 3:01 PTG

best per..cium molot.... sedapppp.
mukin dgn irma pon dia ada buat, tapi cuma takde gambo je...

Tanpa Nama 19 November 2010 9:22 PTG

lupa daratan dlu antar surat je..baru blakon blakon x sberapa dah cmniii..

Tanpa Nama 22 November 2010 10:34 PG

x denye superimpose...dah terang2 gmbr 2 x perfect abes, x de cacat pe pon, ag la ko nak nafi cik nabil.....bwk2 la btaubat..

Tanpa Nama 24 November 2010 1:59 PTG

nk cuba y dara bergetah la tu tp msti dh xdara kne ramas gn lu pikir!

Tanpa Nama 30 November 2010 5:01 PTG

nabil & #57 : kalau pilih sbb cantik je memangle korang jantan BODOH...buat apa muka cantek tapi bwh tu dh ramai try...hiiiiii geli aku - lu pikirlah sendiri!!

Tanpa Nama 2 Disember 2010 4:58 PTG

korang tengok muka ppuan kat pic tu mcm buah mango..atau aku sorang jer yg fikir mcm tu..

Tanpa Nama 2 Disember 2010 6:21 PTG

patot la..bibir besa semacam jerk...rupe2nye wat mende nie!!

kittypinky 7 Disember 2010 4:39 PTG

SEMOGA ALLAH BERI PETUNJUK!!!!!SEDAR CKET DRI T0E SPE...MAKHLUK ALLAH YG HINA...JDI BRTAUBAT LAAH SBL0M TERLMBT..MNE TW0,ALLAH NAK TR0NKN BALA PADA KAU..KJUP JEK...LUU PKIRR LAA CNDRI NABILLLLL!!

Tanpa Nama 13 Disember 2010 5:14 PG

mamat oi! dah la buat lawak xbest lgsung. mcm mne bleh mng RL pun gua xtau. sgt bodoh betul sape yg undi die dulu. seriusly, gua mmg benci gile dgn mamat ni. rase mcm nk ludah je muke die. lepas jadi artis, mula nk wat perangai xsenonoh kat anak dara orang. sedar la diri tu.. mamat, gua ckp lu, lu mmg shit la.. tuihh!

Tanpa Nama 19 Januari 2011 11:13 PTG

uqasha ni bukan gf juicy dr giller battle crew tuh ke????

Tanpa Nama 9 Februari 2011 10:17 PG

Wallahualam......

Tanpa Nama 14 Februari 2011 10:19 PTG

tgk gelagat nabil...dah agak die ni jenis mcm ne...NOTY!

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..