Kembar Lisa Surihani?

Pada: Isnin, 18 Oktober 2010
Sebelum ini penulis telah memaparkan kembar pelakon Diana Danielle, kali ini kembar pelakon manis, Lisa Surihani. Mereka bukanlah kembar siam/kembar apa-apa ketegori tapi kembar kebetulan. Tidak disangka-sangka paras wajah mereka berdua hampir sama. Tapi mesti ada sedikit perbezaan diantara mereka. Perbezaan itu, cuma mereka sahaja yang tahu. Nama kembar Lisa ni tiada info mengenainya. Tidak dapat dikesan. Tapi anda semua layanlah dulu gambar ni, sama atau tidak dengan Lisa.

atas: Lisa Surihani
Bawah: kembar Lisa


Tag : , , ,

28 Komen

Tanpa Nama 18 Oktober 2010 10:12 PG

Adala skit.... LIsa gak yang cantik...

Tanpa Nama 18 Oktober 2010 10:15 PG

Lisa lagi cantekkk

Tanpa Nama 18 Oktober 2010 10:35 PG

Mmg seiras....cme lg seksi sket dr Lisa....

mya 18 Oktober 2010 11:53 PG

mcm org philipine je kembar lisa tu..

Tanpa Nama 18 Oktober 2010 11:57 PG

ade la iras tp xtau kat mane...yg pastinye bkn kat keseksian die...lisa setakat ni aku x penah tgok lg die seksi...paling² pon baju x berlengan je....

Tanpa Nama 18 Oktober 2010 1:51 PTG

wah...dua2 pun cantik..

Tanpa Nama 18 Oktober 2010 2:54 PTG

mcm sama...cara renungan...senyuman berbeza...tpi su tetap minat lisa...tak yah seksi sgt...tetap cantik.

Tanpa Nama 18 Oktober 2010 4:33 PTG

lisa cun lagi ...

-awex gaban-

Tanpa Nama 18 Oktober 2010 5:02 PTG

ini yang versi bertudung

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1605212420656&set=t.1267239600

Tanpa Nama 18 Oktober 2010 6:11 PTG

lisa gk yg cantik sb..msh ada batas bab pakaian..

Tanpa Nama 18 Oktober 2010 7:13 PTG

sekali pandang,ada iras2...10x pandang,LISA SURIHANI gi lawa,sweet :o)

Tanpa Nama 18 Oktober 2010 10:02 PTG

mata dia je tak sama cm lisa...so overall muka n mulut serta rambut sama...aku sokong kalo korang kata yang last tu lisa...

Tanpa Nama 18 Oktober 2010 10:25 PTG

hidung lisa lg cantik drpd dya..
lisa lg cantek oh!

Tanpa Nama 19 Oktober 2010 8:12 PG

haah la ade iras gak, pape pun aku suka lakonan lisa, memang menjadi lah. gerek seehhh..


-cempaka kuning-

Tanpa Nama 19 Oktober 2010 11:08 PG

go for lisa~~!!

Tanpa Nama 19 Oktober 2010 11:54 PG

lisa dok muka sja lawa f muka tak lawa memang bab lakonan pun tak kana pandang....yg hairan nya kenapa lah clisa seorang ni yg kana ambil tok host mari menari.........borng sangat cara dia bercakap berair........rrrrrrrrrr ku dengar ...baik bagi scha kah...tuk ambil alih acara tersebut jika tidak rating pun jatuh merundum hehehehe

Tanpa Nama 19 Oktober 2010 12:36 PTG

sgt putih dan halus kulitnya..

Tanpa Nama 19 Oktober 2010 1:36 PTG

seiras dia ni hot jugak,, dua2 cntik,,

Tanpa Nama 19 Oktober 2010 2:59 PTG

kembar lisa lagi seksi dan mengancam.....kalau dia berlakon lagi meletup daripada lisa ...he..he22...

Tanpa Nama 19 Oktober 2010 5:55 PTG

alaa kalau muka sama pun... bezanya sorang ada maruah pakai sopan.. sekor lagi jenis mari mari..murahh...

teddyuna 20 Oktober 2010 7:10 PTG

lisa lagi cantik..;) dia cute

Tanpa Nama 20 Oktober 2010 11:57 PTG

lisa aku punya

Tanpa Nama 21 Oktober 2010 12:58 PG

lisa mcm pretty zinta lorh

Tanpa Nama 21 Oktober 2010 3:05 PG

#9...aku dh tgk..x sama pon....

Tanpa Nama 22 Oktober 2010 4:15 PG

lisa surihani pelat R...dia ni tak

Anon 26 Oktober 2010 5:52 PTG

Ni artis indonesia....nama dia bella. bdk sekolah lagi. pelakon sinetron indon. x lama lg keluar filem pertama.

Tanpa Nama 10 Disember 2010 11:50 PG

ok, lg satu kembar LISA SURIHANI, KIMBERLY RYDER:)

Tanpa Nama 27 Disember 2010 12:20 PTG

lisa surihani nie bagos sgt kew? apesal orang minat dye ek?? tak lawa pun aku tgk..

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..