Ziana, Erra, Lisdawati, Wardina bersama

Pada: Rabu, 29 September 2010
Kemeriahan Aidilfitri yang masih diraikan di sana-sini telah membuka peluang kepada pusat pelangsing badan terkenal, Slim World untuk mempertemukan 4 duta utamanya. Ziana Zain, Erra Fazira, Lisdawati dan Wardina Safiyyah telah disatukan dalam majlis Rumah Terbuka Hari Raya Slim World di Berjaya Times Square Hotel di sini baru-baru ini, bersama penampilan dan gaya tersendiri.

Peluang keemasan sekali setahun ini, dipergunakan sepenuhnya keempat-empat jelitawan ini bersama persalinan serba indah dan susuk tubuh menggoda bagi membuktikan keberkesanan rawatan di Slim World. Ziana jelas mempersona dengan persalinan Rizman Ruzaini dan solekan natural daripada Najib, nyata tidak menang tangan melayani tetamu istimewa yang datang dari Pertubuhan Ibu-ibu Tunggal Islam Wilayah Persekutuan & Selangor bersama anak-anak mereka. -Murai

Tag : , , , ,

18 Komen

Tanpa Nama 29 September 2010 2:34 PTG

serabai nye erra fazira!

Tanpa Nama 29 September 2010 2:36 PTG

SUKANYA TGK WARDINA....DIA PAKAIKAN ANAKNYA TUDUNG LITUP...ALHAMDULILLAH....SYUKUR...

Tanpa Nama 29 September 2010 2:44 PTG

ZZ smbg rambut ek??
cam ne ko semayg nie..
ish...ish..
xbaik tau..haremmm....

Tanpa Nama 29 September 2010 2:50 PTG

comelnyer wardina....erm yg len tuh bile nk ttp aurat masing2 da mkin senja...!

Tanpa Nama 29 September 2010 3:39 PTG

wardina simple je...just nice...

Tanpa Nama 29 September 2010 4:39 PTG

erra nape pkai rambot palsu cmtu? nmpk tue sgt laa!

Tanpa Nama 29 September 2010 5:04 PTG

x minat erra..erra ni bkn cntik mn pun,buruk semcm je ak tngok tmbh lg ngan rambut dy yg mcm megi tu

Tanpa Nama 29 September 2010 6:10 PTG

wardina bertudung tetapi alangkah baiknya jika tudungnya bukan saja menutup rambut teapi bahagian dada, seperti yg di perintahkaNya, malah kalau tengok gamba dia lam iklan slim world tu, tutup aurat tetapi menampakan bentuk badan, menutup aurat n menutup bentuk badan...pikir pikirkan lah

Tanpa Nama 29 September 2010 6:12 PTG

MACAMANA ERRA BOLEH JADI RATU CANTIK???

Tanpa Nama 29 September 2010 7:30 PTG

yelah, kalau dh cantik tu, pndai2 lah jaga penampilan diri. yg penting aurat. wardina dh okay dah tp aku tak stuju lah main tayang body kat slim world ni.. ketat gak pakaiannya.. anyway, ble korang dh cantik, maka tunjukkan rasa syukur pada Allah...

Zon Melayu Bebas 29 September 2010 10:44 PTG

saya mesti pilih..hehehe

Tanpa Nama 30 September 2010 8:45 PG

bj wardina simple je dari yg lain..tak perlu nk bukak dada sana sini..

Tanpa Nama 30 September 2010 9:10 PG

Erra is de best.. luv u Erra!

Tanpa Nama 30 September 2010 2:57 PTG

erra nie kan kalau blakon nk watak utama jerr,pastu hero plak yg muda siot-cari lerr hero yg sesenja awak..ntah apee je erra nie.thumbs up wardina! ziana apsal bju lengan pendek, kata majlis hari raya

Tanpa Nama 1 Oktober 2010 11:04 PTG

semoa burok eyebag sana sini,kartu...except for wardina,cantik sekali!

Tanpa Nama 2 Oktober 2010 12:30 PTG

wardina nampak terserlah drpd yang lain. walaupun simple tp original x macam yg lain. sp ckp prmpuan b'tudung x blh bergaya? wardina dh buktikan...ksian erra, gelaran ratu x beri kesan utk die.....

Tanpa Nama 4 Oktober 2010 2:40 PTG

tu bezenye wajah yg sentiase dibersihkan dengan wuduk..sedap mate memandang...xperlu nak suntik botox/susuk sane sini..plastik..

Tanpa Nama 4 Oktober 2010 10:59 PTG

astaghfirullahalazim cik nony#17..sedap je ko ngate org x amik wuduk la hape la. perlu ke depa habaq kt ko dpa sume solat 5 waktu x penah tinggal..perlu ke? che pulak mcm mane?

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..