Zahida Rafik still single and available!

Pada: Selasa, 28 September 2010
Rasa-rasa bukan sekali dua pelakon cantik Zahida Rafik dikatakan telah berkahwin dengan VIP/VVIP. Yang terbaru, dikatakan Zahida sudah berkahwin dengan seorang ahli politik bergelar Datuk Seri (dengar-dengar dari Sabah, huhu). Desas-desus itu sudah kedengaran sejak sekian lama tetapi tiada pihak yang mahu mengesahkannya. Menurut sumber tidak sahih, Zahida dan ahli politik itu dikatakan telah melangsungkan pernikahan mereka di London sebelum bulan Ramadan lalu. Majlis tersebut dilakukan secara tertutup.

“Saya tak kahwin pun dan masih tinggal dengan ibu bapa saya. Saya juga masih single and available. Saya memang tahu tentang penyebaran gosip itu di Internet tetapi saya hanya diamkan sahaja kerana bimbang nanti orang ingat saya sengaja hendak menggembar-gemburkan cerita itu. Pada hal gosip itu langsung tak betul.
“Saya nak tahu daripada mana sumber tersebut mendapat gosip itu kerana ia menyusahkan saya. Selepas ia tersebar, ramai kawan yang mengucapkan tahniah,” katanya. -mStar

Tag : , , ,

10 Komen

Tanpa Nama 28 September 2010 10:17 PG

sapa awek berbaju merah tu ye? hahahahaa....seksi abis tu....

Tanpa Nama 28 September 2010 10:19 PG

pulok doh!

Jordan

Tanpa Nama 28 September 2010 10:29 PG

kalo xde angin mcmane pokok nak bergoyang???kalo xpon mesti ade org goncangkan pokok tu...kalo gosip,mesti sekejap je...ni dah berlarutan...

Tanpa Nama 28 September 2010 11:47 PG

ARTIS MALAYSIA NI....XKISAH LA LELAKI TU TUA GANYUT KE....BURUK KE...JANJI ADA DUIT...NTAH PAPE NTAH...DESPERATE SGT NK BERLAKI KAYA...

Tanpa Nama 28 September 2010 2:20 PTG

nak berkenanlan ngan awek baju merah tula

Tanpa Nama 28 September 2010 4:01 PTG

pandai awek baju merah tu amik postion...muat² je...

Tanpa Nama 28 September 2010 4:07 PTG

hahahaha peeeewit,awek kt blakang tu! dpn x lawa!

Tanpa Nama 29 September 2010 11:29 PG

tak mau aih~~!!!

Tanpa Nama 29 September 2010 12:36 PTG

kesian zahida..awek baju merah yang lebih popular. uhuhuhhhuuu....

Tanpa Nama 29 September 2010 3:54 PTG

hahaha...org srh komen zahida rafik tp korang g komen awk bj merah kt blkg tu plak..lawak2...
tp i sokong korang komen awek tu coz mmg xde benda nk komen psl zahida ni.Dia ni glamour apa ntah?Lakonan pun brape jer..modelling eh?..hehe..

(ladies finger)

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..