Rumah Terbuka Zizie, Datuk Bung

Pada: Sabtu, 25 September 2010
Pasangan paling romantis, Zizie Ezzette dan juga suaminya, Datuk Bung Mokhtar merupakan salah satu pasangan yang sempat membuat rumah terbuka Aidilfitri baru-baru ini yang kurang pasti dimana lokasinya (tidak dinyatakan oleh pengirim). Ibu kepada Zizie dan adik beradik kepada Zizie juga datang serta artis-artis lainnya. Pakaian mereka sepertinya tidak sedondon pulak, tapi masih mengekalkan warna hijau sebagai tema yang diikuti. Layan lah dulu gamba mereka ini. :)










Tag : , , ,

34 Komen

Tanpa Nama 25 September 2010 12:08 PTG

hensem nyer abg zizie tue

Tanpa Nama 25 September 2010 12:12 PTG

Semoga perkahwinan mereka berkekalan hingga ke akhir hayat.....diharap Datuk Bung Mukhtar tak tambah cawangan lagi....cukup2lah kumpul isteri....baik kumpul amalan/pahala mulai skrg....datuk bukan nya muda lagi....




bee7683

Tanpa Nama 25 September 2010 12:14 PTG

sape y muke kene tutup tu?

Tanpa Nama 25 September 2010 12:56 PTG

BURUK BETUL MENANTU BERDIRI SEBELAH IBU MERTUA!

Tanpa Nama 25 September 2010 12:57 PTG

progress report 2 mode

Tanpa Nama 25 September 2010 1:00 PTG

nape potong pic tue?? sape die???

Tanpa Nama 25 September 2010 1:25 PTG

sape yg disensoredkan tuh???

izy sheazlyana 25 September 2010 1:59 PTG

tue pngirim gmbar yg xmo wajahnya jd popular.. huhu

Tanpa Nama 25 September 2010 2:49 PTG

ape yg mungkin 2 izyan.
yg putih melepak 2 mmg abg zizie.
nama samzy fuzette. yg 1 lg adiknye pelakon shaheizy sam.

Tanpa Nama 25 September 2010 3:01 PTG

KALO MAK ZIZIE DGN BUNG NAMPAK LGI SESUAI. ANYBODY AGREE WITH ME ?
N 1 MORE THING, SAMPING YG BUNG PAKAI NAMPAK X MATCH DGN KALER BJU DIE....

Tanpa Nama 25 September 2010 5:11 PTG

#9,TT sokong...hihihi
Cntknya zizie ni..Mesti kuar anak lelaki nnt...
K.Yan,smpikan slm kat shaheizy sam 2 ye..huhuhu

(TT)

Tanpa Nama 25 September 2010 7:27 PTG

I agree with anonymous no.9!!!

Gambar tu nampak mcm family, mak bapak dan anak-anak.

Hahahahah~

Tanpa Nama 25 September 2010 7:32 PTG

Steady la Bung! Bung ayat power kot... Duit raya banyak tak bagi bung?

Cik Lijah Anti Kahwin Lari...

Tanpa Nama 25 September 2010 8:13 PTG

Saya anti curi laki orang

Tanpa Nama 25 September 2010 8:28 PTG

zizie tgh pregnant ke????

Tanpa Nama 25 September 2010 9:49 PTG

mak pun ikut anak botox ke?

Tanpa Nama 25 September 2010 10:09 PTG

knpa la zizie ni nak yg dah tua..hairan..
mgkin disebabkan datuk kot..
anyway truskan khidupan anda..
moga kekal ke akhir hayat..amin..

Tanpa Nama 26 September 2010 1:54 PG

cantiknye awak izyan..terpegun...(^_^

Tanpa Nama 26 September 2010 3:20 PTG

mak zizie nmpak lg match dgn bung.... baru sepadan.... ptut nye bung amik mak zizie... mak zizie kn janda....
ermm... nampk x kene la samping bung dgn kaler baju melayu die...

Tanpa Nama 26 September 2010 6:20 PTG

zizie nampak kurus sikitlah...napa ye?
yelah 100%stuju.......mak zizie match ngan bung..bukan zizie...sbb tu bung kecutkan bahu supaya x terlalu dekat dgn mak mertua...sbb dh agak komen kita bakal timbul..
camana time bung bersalam dgn mak zizie ye...?

Tanpa Nama 27 September 2010 12:06 PG

kekekkekekeke...sepadanlah mak zizie & bung..

Tanpa Nama 27 September 2010 8:04 PG

selekehnye bung

Tanpa Nama 27 September 2010 9:02 PG

saya ada dtg waktu nie...open house ni kat sandakan sabah..

Rabia 27 September 2010 10:00 PG

Tak mcm ngandong pn. Tipu la cite ngandong dulu. Hampes!

Tanpa Nama 27 September 2010 10:57 PG

perghh.. patut ar.. yg mamat adnan sempit tu adik beradik ngan zizie gak la ni??!

Tanpa Nama 27 September 2010 11:24 PG

hehe..mcm bapak ng anak...kalo tgk betul2...mcm mak si zizie tu lg sesuai dengan datuk bung tuh..kihkih

Tanpa Nama 27 September 2010 11:33 PG

DATUK pakai sampin klakar siot...bju mcm xgosok pn ade...ini la gaya org tua xsedar diri...huhuhuhuh

Tanpa Nama 27 September 2010 11:39 PG

mak zizie mcm isteri bung mokhtar la pulak..yg si zizie mcm anak diorg..kuang3x

-awek comel-

umie 27 September 2010 12:11 PTG

open house tu sebenarnya kat Gelanggang Futsal Bt4 sandakan,sabah...i pun ada kat sne...meriah tau...zizie mmg chanteekkkkk....

Tanpa Nama 27 September 2010 12:13 PTG

Baju Bung tu macam baju pinjam jer. Tak segak langsung, leher tah hilang kemana. Sengaja menyontotkan diri kot nak bagi sama tinggi dengan isteri tercinta.

Tanpa Nama 28 September 2010 8:09 PG

Nak kata budi bahasa bagus tak gak, ramai MP wanita tak suka kat dia pasal kes bocor..Rupa paras jauh la sekali..sesekali tengok mcm Monkey planet of apes kalau make up bulu badan sure sebijik..Jadi nape Zizie pilih Bung? Korang semua pun bijak.

antisongkoktinggi..berbahasa pada yg kurang moral jerr OOiii org sungai jgn lupa open house kat kampung!!

Tanpa Nama 28 September 2010 11:56 PG

semua komen kat atas betul..kak kathy fauziah lg sesuai ngan abg bung..mcm 1 family gitu, apa pun zizie memang lawa,makin kurus lak..

Tanpa Nama 28 September 2010 4:42 PTG

ape da x match lgsg sampin ngn bju bung...kih3..zizie pon die sorg jek nak nampk cun..

Tanpa Nama 28 September 2010 8:13 PTG

alamak!!! habisla!! jangan bagi rosmah tgk gambaq ni wei!! kembang abih rambut dia mcm kucing sbb marah ngn jeles ke-cute-tan isteri bung :P

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..