Perkahwinan 8 Oktober Bienda ditaja 14 penaja

Pada: Rabu, 29 September 2010
Bienda masih mahu merahsiakan tarikh pernikahannya walaupun telah mengedarkan kad jemputan kahwin sejak beberapa hari lalu. Bienda yang berusia 25 tahun berkata dia hanya akan menjelaskan tarikh pernikahannya pada majlis persandingannya nanti yang akan diadakan pada 8 Oktober akan datang dengan bakal suami yang bernama Kamarul Zariman. Menurut Bienda, majlis perkahwinan yang berkonsepkan ala Arab itu telah mendapat kerjasama sebanyak 14 penaja iaitu dari segi solekan, pelamin, katering, pakaian dan sebagainya.

Bienda memilih konsep Arab kerana mahukan kelainan. Selain itu imej dan genre lagu yang sering Bienda bawa juga bercorak “world” muzik. Selain daripda mengayakan dua pasang busana pengantin rekaan D&D Beuty House. Dalam majlis resepsi yang bakal diadakan di salah sebuah dewan di Selayang, Selangor itu, lebih 1,000 tetamu diundang termasuk rakan-rakan terdekat dan pihak media. -mStar

Tag : , , ,

11 Komen

Tanpa Nama 29 September 2010 10:19 PG

Bienda ni blh d jadikan contoh utk artis2 yg lain...kerana bla bcinta dia tak canangkan kt media...tup..tup dh nak nikah...kan bgs mcm tu....tak mcm artis lain gmbr be2 di hotel dgn kekasih bnyk dh tersebar wahal belum nikah..tup...tup dh bpisah....sapa yg malu?pihak perempuan lah yg malu....lelaki mna tahu malu...sbb lelaki tak akan usung labu..yg akan usung labu si perempuan......

Tanpa Nama 29 September 2010 10:41 PG

wowhooo 14 penaja tu...byk giler...

Tanpa Nama 29 September 2010 11:11 PG

untungnya jadi artis. nak kawen pun ada orang nak taja. aku kawen hari tu sume sendiri.....

Tanpa Nama 29 September 2010 11:27 PG

sendiri la bagus tu tanda kita betul2 bersedia bertangjwp.klu asik ditaja dimana pulak rasa tgjwp itu pada kaum adam dh kira kahwin free.mmg hutung jadi artis semua ditaja.tapi bila jadi kes cerai berai xda pulak org nk taja pergi makahmah.apa2 pun semua itu biar la iklas,halal & jujur baru rumah tangga kekal serta melahirkan zuria yg soleh lagi soliha.biar la berserdahan dari semua hal.itu yg lebih penting.

Tanpa Nama 29 September 2010 11:41 PG

AKU RASA BIENDA NI DH LAMA NIKAH..CUMA TUNGGU BUAT RESEPSI JER..NAPE X NAK CITER HA??NAK MALU APE??

Tanpa Nama 29 September 2010 11:44 PG

mana la tau kejap lagi bila artis cerai, ada yg sponser baju bila gi mahkamah, sponser tudung atau selendang atau sponser spek mata itam...

Tanpa Nama 29 September 2010 5:13 PTG

sy sokong anonymous #1 & #4..actly,i xminat pun ngan bienda ni..

(TT)

Zon Melayu Bebas 29 September 2010 10:57 PTG

aku dh melepas la..aduiii

Tanpa Nama 29 September 2010 11:36 PTG

mmg la tak canang..pasai kawin dgn laki orang...

Tanpa Nama 30 September 2010 2:17 PTG

apa? dia kawin laki orang?

Tanpa Nama 1 Oktober 2010 4:26 PTG

actually bienda ni dah lama nikah dengan si boy tu..ngaku je la..menikah tahun lepas..thats why la tarikh nikah xnak cakap..coz dia dah ada plan trsndiri..benda baik bt pe nak simpan..musykil aku..

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..