Jangan Pandang Belakang Congkak 2

Pada: Selasa, 28 September 2010
Jangan Pandang Belakang Congkak versi pertama dah lama berlalu, dah banyak kali main kat tv/astrok. Jadi rasa bosan sudah melanda diri. Tapi idea kreatif pengarahnya ini, Ahmad Idham bakal memberi kan lagi penampilan dan aksi baru dalam version 2. Penampilan Nora Danish adalah yang pertama kali dalam filem ini selain pelakon tetap seperti Lisa Surihani, Lan pet-pet, Azlee dan Cat Farish. Tapi penulis rasa bosan lah kalau Azlee main, macam mangada-ngada jerk tengok. Tukar ke Wahid atau Apek lagi best. :)

Tag : , , ,

16 Komen

Tanpa Nama 28 September 2010 12:25 PTG

ok la filem ni..sbb ada diselitkan sedikit lawak komedi..tp masa yg filem pertama tu mcm x sesuai la shazeley sam digandingkan dgn dina..dina sesuai dgn cat farish..mcm pelik juga la pada mulanya..
-aweks cun-

Tanpa Nama 28 September 2010 1:08 PTG

ND tanned kan kulit ke?

Tanpa Nama 28 September 2010 1:08 PTG

pusing2 cite sama jer...x der modal langsung cite melayu...xboleh pakaiiiiiiiiiii.....

MINAH SEMPIT KAMPONG SEBERANG 28 September 2010 1:09 PTG

azlee best apew... akak suke tengok lawak bangang diek, rase terhibur..

Tanpa Nama 28 September 2010 1:30 PTG

sorry to say..azlee. lan petpet x sesuai langsung..
yg pertama tu scene buat aku ketawa bahagian BOB KU2 jadi bomoh..
tu mmg lawak sbb dia mmg lawak..
Movie ni idea dah ada tapi jln cerita dan lawak dia x lawak..give BOB KU2 more scene..

Jantan Kebret

Tanpa Nama 28 September 2010 2:16 PTG

nora danish makin gemuk......

Tanpa Nama 28 September 2010 2:19 PTG

suka kat lisa surihani ngan nora danish.sama2 cantik ngan comel.x suka kat azlee ngan lan pet2 sebab dia berlakon suka menjerit.tkr org lain la

Tanpa Nama 28 September 2010 2:38 PTG

akak rasa dorang pun dah xde idea nak wt citer lawak..
lg satu teknik lawak dorang sama jer..xde perubahan..
balik2 lawak badut sarkas..wat muke pelik2..formula tu sesuai utk hiburkan baby dalam buaian jer..
tapi utk orang dewasa kureng sket la..x lawak pun..
so far,semangat berkobar2 utk ke pawagam tu xde utk citer2 camni..kenape yek?
korang pun rasa camtu ker?

tp akak still minat azlee ngan lan pet pet..
BOB KU2 pun rock gak...harap ambik dia jadi hero pulak..
btw, lisa & nora danish..u r so cute la..

----- akak comel -----

Tanpa Nama 28 September 2010 2:52 PTG

aku x suke azlee...x suke wahid....

Tanpa Nama 28 September 2010 3:59 PTG

aku ok je ngan pelakon² JPC...dah watak dorg mcmtu,nak kate ape...kalo org lain yg lakonkan blom tentu best pon...yg ade ni ok dah...kalo citer best,buat la sdiri...itu pon kalo ade idea,ade bajet...setakat gune air liur je buat ape...

Tanpa Nama 28 September 2010 5:19 PTG

aku memang minat giler ngan azlee...lawak dia jadi pe...cuma lan je yang nampak bodo lawak dia..asyik menjerit je...jantan apa suke menjerit....tak lawak langsung...patutnya lan kena tukar....bob KU2 memang best giler....

Tanpa Nama 28 September 2010 6:51 PTG

saya sgat sayang lisa surihani......ILYSM

Tanpa Nama 28 September 2010 10:37 PTG

AHmad Idham Filem is more quantity than quality.

Tanpa Nama 28 September 2010 11:17 PTG

TAK SUKA LAN N AZLEE BERLAKON TERJERIT JERIT N TERKINJA2..

Tanpa Nama 29 September 2010 11:32 PG

lawa lah lisa~~~~~

Tanpa Nama 29 September 2010 11:39 PG

lisa surihani ni cantik sangat kan...harap2 dia tak le jadi mcm Memek perampas...kalau nak kawin, cari bujang ye lisa...

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..