Gambar lama, superimpose Ekin, Mawi

Pada: Selasa, 28 September 2010
Gambar ni dah lama dah, cuma belum disiarkan di dalam blog ini lagi. Gambar lama yang diambil di majalah tempatan ni sebenarnya cuma Ekin dan 'someone' artis yang lainnya. Tapi adalah seseorang yang kreatif dan mempunyai 'phd' tahap level membanggakan cuba menukar gambar wajah 'someone' tu kepada artis yang dia nak kenakan, si Mawi lah. Kesihan Mawi sampai begini caranya orang 'phd' kat dia. Sabar jek leh Mawi erk, biarlah orang tue 'berjaya' dalam kerjaya seni edit2 gambar. Tip top dah jadi laki bini pun.. huhu.

Tag : , , ,