Gambar lama, superimpose Ekin, Mawi

Pada: Selasa, 28 September 2010
Gambar ni dah lama dah, cuma belum disiarkan di dalam blog ini lagi. Gambar lama yang diambil di majalah tempatan ni sebenarnya cuma Ekin dan 'someone' artis yang lainnya. Tapi adalah seseorang yang kreatif dan mempunyai 'phd' tahap level membanggakan cuba menukar gambar wajah 'someone' tu kepada artis yang dia nak kenakan, si Mawi lah. Kesihan Mawi sampai begini caranya orang 'phd' kat dia. Sabar jek leh Mawi erk, biarlah orang tue 'berjaya' dalam kerjaya seni edit2 gambar. Tip top dah jadi laki bini pun.. huhu.

Tag : , , ,

24 Komen

Tanpa Nama 28 September 2010 2:02 PTG

Bagus org yg buat gambar ni, dia suka rela buat dosa, tak payah suruh syaitan hasut.

Tanpa Nama 28 September 2010 2:15 PTG

haha...baru kacak mcm ko ckp hari tu.padan muka ko mawi

Tanpa Nama 28 September 2010 2:24 PTG

tak sangka ye...ekin yg dulu nye berimej seksi kini dah berubah...alhamdullilah....tu nama nya bla kita dapat suami yg soleh...maka dia akan memimpin kita ke jalan yg di redhai.....untung ekin...ada sapa2 tahu pasal ekin ni?dengar2 ligat gak time zaman dara nye....betul ke?????

shussh 28 September 2010 2:34 PTG

this is not even SUPERimpose it's a really BADimpose. better luck next time

Tanpa Nama 28 September 2010 3:43 PTG

hahaha...gila ar ekin...btl ke ni ekin?? ke kembar die tu....edit edit..x kn la mawi nk pakai bnde bulu2 tu... yerkk! hahaha...klaka .

Tanpa Nama 28 September 2010 5:45 PTG

x abis2 org nak jatuh kan mawi..
hairan pa dosa sangat ker mamat ni..??
stakat putus tunang n lupa diri..
semua ceta basi..
sbar ja la mawi..
pasti ada hikmah..
kita doakan agar anda terus bkarya..
wpun kita bukan peminat anda..
kita hargai bkat anda..

Tanpa Nama 28 September 2010 7:48 PTG

a'ah. Ekin lh ni.act yg sorg lagi tu gbr kembar die.i ada simpan pic ori ni.

Tanpa Nama 28 September 2010 7:55 PTG

pergh.. ini barulah maju

Tanpa Nama 28 September 2010 7:58 PTG

bravo.. berjayanya sekeping fitnah..

Tanpa Nama 28 September 2010 8:05 PTG

mak' aih berlaga buah mcm less!! mana p rasa malu ekin oiii...!! tiba2 sbb reta ada pulak kemalu-maluannya

-mulotmerah-

WYNA NUBIES 28 September 2010 8:25 PTG

xpayah la nak dengki2 kat mawi&ekin ni...
dorang da cukup bahagia da....

Tanpa Nama 28 September 2010 9:11 PTG

Pleaselah jangan kacau lagi pesangan yang dah jadi suami isteri yang sah ini. Tak takut dosa kah ko orang ni?

Tanpa Nama 28 September 2010 10:48 PTG

nih ain la...
yg badan kat kpale mawi tuh baru ar ekin..

Tanpa Nama 29 September 2010 9:17 PG

ha'ah ni bkn ekin...ni ain...tukang impose ni pon banggang 2x gak ek...sian

@zReENy 29 September 2010 10:05 PG

kowang ni..yg dah jadi laki bini pom nak kutuk2...yg dok kapel pegang2..peluk2..cium2 tu tak plak ye....dosa tau mengata org...

Tanpa Nama 29 September 2010 10:47 PG

ni gambar dia buat superimpose tu sebelum depa kawin,
sekarang ni mana ada org minat lagi kat depa ni walau pun nak buat superimpose, org dah tak kisah dah...apa yg penting mawi dah ilang aura nya

Tanpa Nama 29 September 2010 11:10 PG

Betul...ini Ain...senyuman Ekin lain sikit...

Tanpa Nama 29 September 2010 11:55 PG

suka betul izyan.com mbuka aib org....kan dah sah2 ekin tu btudung skrg...gmbar2 swaktu dia x ttup aurat tu x payah lah dmasukkan utk btujuan menaikan blog awak..

Tanpa Nama 29 September 2010 1:58 PTG

setuju ngn #18. respek la sket org yg dh berubah ke arah kbaikan

Tanpa Nama 29 September 2010 4:13 PTG

Kenapa la pic lama ni di kua kn lg?apa dosa mawi ekin kt u olls?da la superimpose pastu kaya ngn fitnah..sgt xelok..org da berubah jd baik patutny doakn agr jd lebey baik..dok kutuk2 org u olls nih baik n mulia sgt ke?

Tanpa Nama 30 September 2010 12:53 PG

mendedahkan aib org... dulu lain.. mudah2 mereka kembali pd jln yg benar.

Tanpa Nama 1 Oktober 2010 7:33 PTG

knapelah x habes fitnah org...
ekin 2 dah pakai tdung..
x baik sebarkan gambar die tgah free hair..
dosa besar..
just nk bg nasihat je kat org yang wat gambar ni..
hope dpt hidayah..

Tanpa Nama 1 Oktober 2010 7:34 PTG

tak takot ngan dosa ke memfitnah orang?

Tanpa Nama 7 Oktober 2010 11:12 PTG

Tak silap aku ni gambar cover majalah. tapi tak ingat majalah apa. Samada Hai, URTV atau Media Hiburan. Gambar yg sebenar ialah Ekin dgn Aien. So, gambar Aien tu lah yg ditukar impose kan ke gambar Mawi tu....

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..