Artis lelaki di Media Prima Open House

Pada: Khamis, 30 September 2010
Baru-baru ni, media prima ada membuat rumah terbuka untuk warganya, artis-artis, selebriti dan orang kenamaan lain. Nak dijadikan cerita, bukan main ragam lagi artis-artis kita ni oi. Semuanya dok semangat habis, sampai ada yang tak karuan nak pakai baju apa. Datuk Siti jangan kata tak datang, dia lah paling mendapat tumpuan kat sana. Tapi kali ni nak buka thread pasal artis lelaki pula sebab jarang thread artis lelaki keluar, sekali sekala almaklumlah sihat daripada gosip, jadi pengubat rindu gitue juga. -thanks Budiey

Open House Media Prima 2010

Open House Media Prima 2010

Open House Media Prima 2010

Open House Media Prima 2010

Zafroul

Open House Media Prima 2010

Open House Media Prima 2010

Open House Media Prima 2010

Open House Media Prima 2010

Open House Media Prima 2010

Ashraf Muslim

Open House Media Prima 2010

Tag : , , ,

24 Komen

Tanpa Nama 30 September 2010 11:35 PG

faizal tahir serabai mcm org gila...

Tanpa Nama 30 September 2010 11:59 PG

knape artis lelaki je..mana yg artis perempuan?

Tanpa Nama 30 September 2010 12:46 PTG

setuju sangat gn komen #1 tu

Zon Melayu Bebas 30 September 2010 1:37 PTG

Pak lawak bodoh pun ada..kihkihkih

Tanpa Nama 30 September 2010 1:39 PTG

apasal la msia ni artis leleki kbnyakkan muka hodoh......lol

Tanpa Nama 30 September 2010 2:05 PTG

selekeh jer,,,,,,,,,,,,,,,,,hans isaac smart,,,,,,,,,

Tanpa Nama 30 September 2010 3:12 PTG

apsal roslan shah tu nak gak nmpak cam pompuan??dah la pesen baju nak jd mcm baju kurung kedah je...

Tanpa Nama 30 September 2010 3:24 PTG

faisal tu ingat dia hensem sgt la tu..hihi..

Tanpa Nama 30 September 2010 4:13 PTG

asyraf muslim hensem...apesal la rupa paras jadi ukuran yg penting bakat yg ada...

WYNA NUBIES 30 September 2010 4:20 PTG

amboi!agak keterlaluan komen no 5 tu....biar ada bakat....xde rupa pun bleh jalan...hu3...
janji peminat pandai menilai :)

Tanpa Nama 30 September 2010 7:35 PTG

i still love faizal tahir

Tanpa Nama 30 September 2010 8:17 PTG

faizal tahir dressing kemas, cume berambut pjg je

Tanpa Nama 30 September 2010 8:54 PTG

x ske syed ali..poyo gilew

K I E R A 30 September 2010 9:40 PTG

Gambar terbaek :D

Tanpa Nama 30 September 2010 9:48 PTG

Roslan Shah, WTF???????? (bukan what the f**k k... what the fish... HEHEHEEEE) seriously, amende yg dia pakai tuh???

Tanpa Nama 30 September 2010 10:06 PTG

sape artis yg pic dier bwh pic hans tuh?


~~~ kacang cap ngan nyin

Tanpa Nama 1 Oktober 2010 11:53 PG

rupa memang penting,sapa nak tegok kalu muka hodoh,pminat tak kan ingat,trak kan minat 100%...setuju dgn komen no 5,dah lah muke burok prangai pon burok,si faizal tu contohnye sombong dan perasan baguih!boleh belah la woi

Tanpa Nama 1 Oktober 2010 11:55 PG

Bakat? Sedap ker Faizal Tahir tu nyanyi. Ker syok sendiri? Aku tak minat pun....

Tanpa Nama 1 Oktober 2010 4:17 PTG

malu nya aku klu jd isteri dia..tak terurus..selekeh..kool hbs la tu..suka dia masa mula2 dlu je..

Tanpa Nama 1 Oktober 2010 10:56 PTG

setuju2 artis m,sia hodoh prangai burok,especially artis 'mi segera'aku menyampah artis yg berlagak!!!!

-anti artis perasan-

Tanpa Nama 2 Oktober 2010 6:54 PG

black jgn buat lambang syaitan (tangan tu) , rock n syaitan is different

Tanpa Nama 2 Oktober 2010 12:36 PTG

tu bkn lambang setan la....blk ngaji dulu la simbol tu

Tanpa Nama 2 Oktober 2010 5:45 PTG

skema la ashraf muslim nie pk cermin mata..

Tanpa Nama 3 Oktober 2010 2:36 PTG

Aizat tak habis-habis dengan gitar bodoh dia tu.

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..