Ziana Zain dalam majalah Glam

Pada: Selasa, 24 Ogos 2010
Memang padat pula kerjaya Kak Ziana kita ni. Rupa-rupanya sibuk dengan model cover untuk majalah-majalah hiburan tempatan. Majalah pun bukan calang-calang juga, sampai nak over ke Australia tue edisi Glam yang terbaru. Patutlah kureng jerk show atau album yang dibuat oleh kak Ziana ni. Apa-apa pun, kak Ziana tetap masih meletop lagi, maintain cun dan mengekalkan bentuk tubuh badan yang sedia ada.

Tag : , , ,

16 Komen

Tanpa Nama 24 Ogos 2010 10:02 PG

mcm anak dara lagi ni..hehe..
-aweks cun-

Tanpa Nama 24 Ogos 2010 10:11 PG

mmg la boleh maintain badan sebab ditaja slim world

Tanpa Nama 24 Ogos 2010 10:11 PG

Caya lah....

Tanpa Nama 24 Ogos 2010 10:34 PG

wow....shes so georgous....

Tanpa Nama 24 Ogos 2010 10:37 PG

Those are high fashion.

Tanpa Nama 24 Ogos 2010 11:30 PG

oi empangup.. (no 1)
-awek comel-

Tanpa Nama 24 Ogos 2010 11:31 PG

sesuai n kiut rambut pendek majalah EH...nmpk muda...

Tanpa Nama 24 Ogos 2010 11:47 PG

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Tanpa Nama 24 Ogos 2010 12:24 PTG

MMG cam jLO ;>

Tanpa Nama 24 Ogos 2010 12:32 PTG

klu ak pn jd cntik mcm nie jgk..make up n photoshop

Tanpa Nama 24 Ogos 2010 12:49 PTG

suke pic num 1... gorgeous!!!



~~~kacang cap ngan nyin

Tanpa Nama 24 Ogos 2010 1:31 PTG

1st photo mmg mcm JLO!

Tanpa Nama 24 Ogos 2010 5:07 PTG

GLAM memang pandai solek model. macam siti nurhaliza pun jadi muka orang perancis (majalah GLAM awal tahun ini)

Tanpa Nama 25 Ogos 2010 2:03 PTG

Muka orang perancis tu macam mana yerk? Macam roti perancis yang panjang tu ker?

Tanpa Nama 26 Ogos 2010 12:58 PTG

perancis tu ape?

Tanpa Nama 2 September 2010 9:42 PG

cantik.....

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..