Zahiril kekasih baru Liyana Jasmay?

Pada: Isnin, 30 Ogos 2010
Cinta diantara dua pelakon muda yang berbakat besar dalam bidang industri lakonan, Liyana Jasmay dan Zahiril Adzim dikhabarkan kembali berputik. Berputik bunga-bunga cinta ke? atau yang bagaimana tue. Memang agak mengejutkan lah kalau berputik lebih daripada seorang kawan. Sebelum nie mereka pernah ditemukan/digandingkan dalam sebuah filem berjudul Kami The Movie tetapi itu cerita dahulu, kini dah tak menjadi perbualan lagi, apatahlagi Liyana masih bersikap positif terhadap kekasih lamanya, yang ehem2 tue.

Namun malangnya gosip kekasih baru kali ini adalah kerana mereka bercinta dalam filem Senjakala. Filem yang diarahkan oleh, aktor Ahmad Idham Ahmad. Menurut info filem berkenaan sedang menjalani pengambaran di sekitar Bukit Cerakah, Hulu Langat dan FRIM (Kepong), selama 30 hari bermula 8 Ogos lalu. Kiranya cerita mengenai seram lah, macan Saka gitu. Tunggu dan lihat jerk ler kepada sesiapa yang meminati filem Ahmad Idham

Tag : , , ,

22 Komen

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 1:12 PTG

hurm...tak best lgsg la si LJ ni berlakon...tp kan mase aizat gemuk dulu xde la pulak citer psl dorg bercinta...sejak aizat dah kurus dan lagu² die mendapat sambutan hangat,baru keluar citer psl dorg bercinta...

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 1:35 PTG

pompuan gedik...belagak ingat pelakon hollywood... dah lah x pandai berlakon...leh belah lah...

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 5:47 PTG

pompuan muka kampung....

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 8:45 PTG

hina sangat ke kampung??asal buruk jew mst sebut kampung...patut ke???pikir dlu sblm ckp...aku org kampung gak....tp xde r nk kutuk2 cm ni...

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 11:48 PTG

aah muke cam org kpg..
xbest pn die berlakon..

Tanpa Nama 31 Ogos 2010 1:08 PG

yela..org kmpung jer ker muka buruk??aishh..x baek taw..perlekehkn org kmpung..
korg yg kutuk2 nie..x duk kmpung ker??
duk taman2 kn..bulan pose jga la skit ayat tue..

Tanpa Nama 31 Ogos 2010 1:18 PG

hei...korg ni time bln posa ni pun nk kutuk2 org...biar la dia....skrg2nya dia dh bnyk brlakon....korang apa ada....asyik nk kutuk org jer keja...hmmm...

Arsenalisme 31 Ogos 2010 8:43 PG

ko pahal nak kutuk2 kampung plak..kutuk LJ sudah.. asal buruk je kampung..abeh budak bandar tonggang arak apa hal..ko nak tau majority layan yg blog budak kg bro!wat the F

Tanpa Nama 31 Ogos 2010 4:05 PTG

Lakonan LJ dalam filem x best sgt. Kaku...cepat boring tgk lakonan. Tgk muka pun cepat jemu...byk aksen..

Tanpa Nama 31 Ogos 2010 6:28 PTG

tah..asal buruk budak kg.tgk komen kat mana2 pun sama jek..budak bandar 2 high clas sgt ke?anwy..aku rasa cam ok je LJ blakon..hehe

ayucinta 31 Ogos 2010 11:02 PTG

Kadang2 suka..kadang2 tak..:)

~AYUCINTA~

Tanpa Nama 1 September 2010 1:27 PG

dhla kuruih keding..

Tanpa Nama 1 September 2010 7:33 PG

kalo muke kg tp perangai ok xpe...org xkan kutuk punye...ni perangai mengalahkan org hulu mmg la kena kutuk...

Tanpa Nama 2 September 2010 11:47 PG

hehe kg ke bandar sama je..mak bapak yg duk bandar aslnya dr kg gak..ko org yg bandar lupa lak asl usul dh mcm perangai LJ lak..

Tanpa Nama 2 September 2010 4:19 PTG

nyampah tgk liyana jasmay...bibir ala2 angelina lh kot..huh!

Tanpa Nama 3 September 2010 4:34 PG

ko ingat muka bandar lawo sangat

Tanpa Nama 4 September 2010 4:17 PTG

NTAHNYE..BAJET LAWA SGT AH MUKE YG DUK BNDR 2?BURUK NGALAHKAN MEMERANG..DAH AR MEKAP PELIK2 NAK TUTUP MUKE BURUK 2..HAHHAA...AQ DAK KG YG DUK KAT UPM NI LG MARKET DR AWEK BNDR YG PAKAI NTAH HAPE2 2...LG HOT K..POODAAA!!! MUKE CAM CICAK TERTELAN PANADOL NAK BERLAGAK KEW...kwn lelaki aq yg duk kl sendr pun ckp, awek KL kalo nak setara cantik dgn awek klntn n ganu kena wat plastic surgery dulu..wakakakkakaka

....mimie....

Tanpa Nama 4 September 2010 4:18 PTG

org bndr muke cam org asli...kai mekap cam alien..eeee geli haku nengok

Tanpa Nama 5 September 2010 2:54 PG

KUTUK LJ SUDAH! Pahal bodo sgt standardize kmpong n bnda2 buruk? cantek sikit... aku pon asal kmpong... kmpung yg ulu giler kt pahang.. adik bradik aku rilek je smua amek law.. pndai je..kaw? ada?

Tanpa Nama 5 September 2010 5:56 PG

LJ muka cam org x mandi jew..

Tanpa Nama 5 September 2010 2:30 PTG

aku xrasa muka cam kampung tapi muka xmandi sama cam bf dia...muka selekeh..

Tanpa Nama 6 September 2010 10:39 PTG

korng kutuk2 die pn,, die still dpt income gk,brlakon,,. huhu...

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..