Nurul Sebagai Duta Pertama Glow & Glamour

Pada: Isnin, 30 Ogos 2010
Tidak disangka tuah Nurul (bekas isteri kepada Ajai) ni. Dibulan Ramadhan ini mungkin penuh kejutan kepada janda Nurul ini. Rezeki melimpah ruah tak daya nak ditadah. Baru-baru ini Glow & Glamour membuat telah memilih Nurul sebagai Duta rasmi syarikatnya. Syarikat ini yang menekankan Slimming and Beauty ini semamngnya tidak sah lagi mencari individu yang sesuai untuk dijadikan duta. Tapi kenapa dalam banyak-banyak artis kat Malaysia ni, Nurul juga dijadikan pilihan mereka? yang tue penulis tak pasti pula. Hehe.

Tapi Nurul kulit hitam cikit berbanding artis lain kalau bentuk badan, rasanya tiada masalah Nurul ni. Rasa macam tak sesuai, tapi apa boleh buat, rezeki Nurul, tahniah lah.

Tag : , , ,

28 Komen

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 2:22 PTG

sbb die mmg glow pon...haha

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 2:25 PTG

mak oii..
seksinya..

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 2:28 PTG

cantik pe nurul ni.. maniis

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 2:39 PTG

apa yang tak sesuai nyer? warna kulit bukan ukuran yang penting kulit cantik..tu naomi campbell,iman abdul malik,tyra banks tuu sumer putih ker? apa daa singkatnyer pikiran..

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 2:39 PTG

hitam/putih adlah kurniaan Allah swt..hanya mnusia yg suka membezakannya..

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 2:53 PTG

ape maksud mu wahai admin? adakah kerana nurul tak cantek? cantik itu subjektif. ok ape daripada amik org yg sama je jadi model

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 2:53 PTG

muka nk senyum pn keras je..cm seksa jer nk snyum

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 3:11 PTG

ape kesah dgn kaler kulit? naomi campbell tu lg gelap. supermodel lagi

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 3:13 PTG

dkt eropah kulit tan cmni idaman wanita you

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 3:15 PTG

maybe dieorg nk kan satu kelainan...tp xsalah kot pilih nurul ni...tgk pada gambar, cantik je..dh mcm beyonce..

*** akak Belang **

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 3:20 PTG

memang x sesuai....xlakulah produk ni nmpk nya.....

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 3:42 PTG

cuba la carik yg kulit gebu puteh melepak sket ke.. ni si hitam manis ni plak heheh.. xpe la dah rejeki dia nak wat camner kan.. tahniah la ye nurul...

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 4:05 PTG

Ziana Zian lagi okey.... pehhhhh

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 4:50 PTG

ziana dah jadi duta produk slim benda lain ah babe..aku tgk dia ni ok what..manis jer..jgn la nak mgutuk2..rezeki masing2 kan..

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 5:02 PTG

nurul ni manis orangnye. hitam itu menawan.....

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 7:49 PTG

ape masalahnye kulit hitam jd duta produk slimming n beauty?? klw putih je yg bolehke? singkat nye la pemikiran...sbb tu nabi da kata, org kulit hitam akan di"pulau"kan sbb ade manusia yg otak sempit cmni..ish3

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 9:18 PTG

nmpk kedut muke...

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 9:43 PTG

bagi aku tetap berdosa coz tayang body.....nasib aku xjd artis

Tanpa Nama 31 Ogos 2010 12:39 PTG

hitam itu mutu, hitam itu keunggulan, hitam itu Perilly's

Tanpa Nama 31 Ogos 2010 5:38 PTG

nape izyan cakap mcm tue mcm izyan jeles plak dengan pencapaian izyan..nurul tu kan beyonce Malaysia...Izyan tak cantik mcm Nurul sebab tue izyan jeles...hi3

Tanpa Nama 1 September 2010 8:37 PG

sy suke akak nurul ni..dia memilikik keayuan yg asli..sayangg akak...muahhhh 3x...

-awang kairel izzudin BBB-

Tanpa Nama 1 September 2010 10:50 PG

nurul ni cantik la..she's sweet ok

Tanpa Nama 2 September 2010 3:39 PG

okla tu hitam ke putih ke janji still hot nurul nie.cam milf la plak

Tanpa Nama 2 September 2010 12:06 PTG

lawa la nurul nie..hitam manis..
-aweks cun-

Tanpa Nama 2 September 2010 3:01 PTG

terok nya pemikiran org2 kat sini..
gelap ke cerah ke x kesah lah,dkat overseas,beyonce,halle berry,tyra,noami boleh je jadi model utk beauty..apeda korg ni..
org yg kulit gelap x boleh jd model ke? kolot nya pemikiran..ciptaan Allah pun korg kutok,semua benda dlm dunia ni Allah yang cipta,termasok lah warna kulit,kaum,etnik,bangsa..
terok btol korg ni!!
_think positive_

Tanpa Nama 2 September 2010 4:23 PTG

anonymous #7:tu kn 'pose' dia..ko tgklah gmbar yg lain,syman merekah dari nurul.
cntklah nurul ni.muka asia tulen.Rugi ajai ceraikan dia dulu..
(TT)

Tanpa Nama 10 Disember 2010 10:33 PG

wei..ak pon hitam gak..tp cun jer,berator gak mamat nk kat ak..hitam putih tu ade kelebihan masing-masing..btol tak?

Tanpa Nama 22 Januari 2011 10:00 PTG

korg la conth2 diskriminasi kulit.... :P narrow brain! bangang!

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..