Gambar Mawi dan Ekin terbaru

Pada: Rabu, 25 Ogos 2010
Raja SMS negara, Asmawi Ani siapa tak kenal nama ini yang suatu masa dahulu cukup gah dengan gelaran berkenaan. Namun begitulah asam garamnya, ada surut dan pasang. Tak tahulah kalau Mawi ni akan surut selalu, harap-harap tidaklah macam itu, sebab memang sukar untuk mempertahankan kerjaya sebagai anak seni yang cukup cabaran dan dugaan. Tak tahulah motif Mawi ni macamana selepas ikut AF tue, lebih baik kita berbaik sangka sahaja, mungkin Mawi sibuk dengan hal perniagaannya yang lain, sehinggakan bini beliau, Ekin pun tergelak besar mendengarkan Mawi kahwin dengan orang lain lagi. Kata Ekin, dia selalu yakni disamping Mawi selama 24jam. Jadi anak sulungnya bila pulak? hehe.

Tag : , , ,

23 Komen

Tanpa Nama 25 Ogos 2010 3:39 PTG

nyampah!

Tanpa Nama 25 Ogos 2010 4:38 PTG

Aii...bulan puasa ni sempat juga #1 menyampah. Dosa tau...pahala awak tu bagi kat dia...awak puasa tak dapat ape-ape...hish geram kat #1 ni!Kalau tak suka tak payah baca gossip artist.Bongok je korg...

Tanpa Nama 25 Ogos 2010 5:06 PTG

Harap Ekin kekalkan penampilan bjubah 2 yer.. jgn la asyik pkai bju sendat n seluar ketat jer... Mawi 2 pun, sering2 la mnegur bini..jgn smpai d QC lak..

~cendol hijau~

Tanpa Nama 25 Ogos 2010 5:09 PTG

buwekkk..!!!

Tanpa Nama 25 Ogos 2010 5:22 PTG

wannabe ...berangan muka cam indon bini dia pulak muka cam pompuan bela hantu waaakakakaaa....laki bini gila glamour,otak kosong!!!!!

Tanpa Nama 25 Ogos 2010 7:31 PTG

kenape perempuan sekarang susah sgt nak tutp dada????haih!!!! dari style berkemban ke fesyen bertudung, nak tayang jugak!!! kan dlm quran menyuruh perempuan memakai tudung dan melabyhkan dibahagian dada????? xtakut ke malaikat nt tarik tektek tu ngn penyepit panas????? nauzubillah minzallik

Tanpa Nama 25 Ogos 2010 10:57 PTG

apalah manusia ni..org dah elok betudung pun bising juga..tapi org yg sblm ni berjanji hendak bertudung then tukar selendang sekarang dah pakai tutup kepala je..tak pula org bising tambah lagi cara berpakaian pun dah berubah...hmmm...

Tanpa Nama 26 Ogos 2010 12:18 PG

xsalah nk ikut suami ke mana2,sbb da mmg tggjwb isteri tu kne sentiasa di samping suami.
tp jgn la melampau sgt smpi 24jam nk berkepit je.
kne la fhm bahawa promoter n sponsor tu pun akn menyampah sekiranya si suami atau isteri tu nk berkepit 24jam.
jgn la smpi nk menutup periuk nasi suami/isteri tu...

melayu, sila ubah perangai 26 Ogos 2010 4:08 PG

melayu2..dah la melayu islam plak..
haish..ak malu jadi melayu..

mengutuk je lebih..
dorang tak buat salah pon dkt korang..takyah la nk mengeji sekalian kerabat diorang..

korang bukak blog hiburan..lepas tu nk berceramah agama plak..hipokrit..

Tanpa Nama 26 Ogos 2010 7:20 PG

betul ke berkepit 24 jam?..nanti rasa terkongkong plak..
-aweks cun-

Tanpa Nama 26 Ogos 2010 7:53 PG

#2 nak kutuk #1 tp die sdiri 2x5...bongokkan org...pahala die dpt kat mawi,pahala ko dpt kat die...sian...

Tanpa Nama 26 Ogos 2010 9:33 PG

hmm ikut mawi 24 jam ya..
jaga mawi ke jaga duit mawi?..
ahaks gurau jak

Tanpa Nama 26 Ogos 2010 9:34 PG

apa? perempuan bela hantu? let papaya?

chi 26 Ogos 2010 12:27 PTG

last nmpk ekin di bazaar PKNS, bangi hr isnin lepas..cun! =)

Tanpa Nama 26 Ogos 2010 12:56 PTG

zaman moden mcm ni pon ade yg bela hantu lg ke??bkn org dok sibuk bela bayi gula ke??

Tanpa Nama 26 Ogos 2010 4:59 PTG

bayi gula tu apa? species toyol kah?

Tanpa Nama 27 Ogos 2010 10:48 PG

bkn nk ckp ape kan...mcm ikin ni brtudung litup tp klu spe2 prasan kuku die slalu pnjng..brmkna klu die smayang pn smayang die x sah kot..xtau lah tu antara dia ngn Allah jelah...

Tanpa Nama 27 Ogos 2010 4:36 PTG

wah..silap salah org nmpk j ek..bagus pe wife iringi suami..lgpn org yg snap2 pic dorunk pn xecluz,sj nk provok kemesraan suami istri..bab2 ibadat seseorang xyah la nk ngata2..allah lg maha mengetahui..baik jg amalan msg2..go ekin,go mawi,moga allah rahmati kalian.lagi org kutuk u olls lg murah rzki yg i nmpk even dr segi populariti da kurang.xpe,allah nk uji kesabaran..

Tanpa Nama 27 Ogos 2010 5:32 PTG

apa? kuku dia panjang?

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 4:43 PTG

ekin tu pkai tudung,tp mcm nak tunjuk buah dada dia jer....

ain 31 Ogos 2010 5:05 PTG

comelnya..........

Tanpa Nama 13 September 2010 9:30 PG

pakai cermin mate dah mcm makcik ekin ngn pakcik mawi dah... wakakakakaaaa.. burrruuuk sensangat...

Tanpa Nama 26 Disember 2010 4:36 PTG

Harap2 cepat dpt cahayamata.

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..