Gambar Faizal Tahir jumpa warga Palestin

Pada: Sabtu, 28 Ogos 2010
Bersempena dengan Faizal Tahir sebagai Duta Kempen Bebaskan Bumi Palestin, maka tidak hairanlah jika artis yang popular ini memijakkan kaki ke negara Lubnan yang menjadi pelarian daripada negara para anbia, Palestin. Walaupun orang di sana mungkin tidak mengenali artis ini, namun kehadiran Faizal Tahir, cukup memberikan sinar dan suasana gembira. Faizal juga salah seorang artis yang cukup prihatin dan bersimpati dengan rakyat Palestin. Sampaikan Faizal sendiri terharu dan bersemangat dengan perjuangan saudaranya itu. Penulis enggan mengulas apa aktivti Faizal di sana, namun penulis cukup berbangga kerana Faizal merupakan salah seorang artis cukup patriotik terhadap negara Palestin. -mStar

Tag : , , ,

15 Komen

Tanpa Nama 28 Ogos 2010 3:13 PTG

salam.bkn kt tv3 utk slot bersamamu pegi palestin???

nusha 28 Ogos 2010 4:31 PTG

sy ade tgk rncgn ni kat bersamamu..
mybe sme la tu.

Tanpa Nama 28 Ogos 2010 7:54 PTG

utk bersamamu TV3 lah ni..

Mr. PM 29 Ogos 2010 3:21 PG

Faizal ni pegi bershopping ngan amik gambor jer kat Palestin...

Tanpa Nama 29 Ogos 2010 10:59 PG

barang yg dia shopping tu untuk warga palestin la

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 7:20 PG

tak best la die jd duta...nmpak mcm "sangat berlakon"...mgkin die x pandai baca skrip kot...

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 9:05 PG

komen #4 tu x tgk gambar abis2 ke.. ke rabun.. hahaha

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 12:55 PTG

yup.dia shopping utk warga palestin tu..ko hado nk pegi sn ker???mesti kecut gak 2..tau nmpak buruk je org...aku tabikk faizal tahir...

Tanpa Nama 30 Ogos 2010 1:14 PTG

die pegi palestin ke?bkn lubnan?

Tanpa Nama 31 Ogos 2010 12:00 PG

anon #9, kem pelarian warga palestin di lubnan

sebut byk kali kot perkataan 'warga' tu huhu

Tanpa Nama 31 Ogos 2010 2:24 PG

Masa kat Palestin , dia tak buka T shirt dia ke ? .....Tayang simbol Superman dia kat diaorang . Baru laaa power!

Tanpa Nama 1 September 2010 7:36 PG

ade tertengok gambar fauziah latif gi palestin tu x pakai tudung..apehal kejap pakai,kejap x pakai??

Tanpa Nama 1 September 2010 9:09 PTG

Kesian kan dgn nasib rakyat Palestin,kita sbg rakyat M'sia harus bersyukur dgn apa yg ada dan di nikmati skrg ni.Pd yg kurang bernasib baik n kita doa kan semoga ALLAH S.W.T lindungi mereka dari kekejaman manusia yg jahil-Israel..

jijah jajan 2 September 2010 9:28 PTG

aku rasa si faizal tahir ni ikhlas..
dia jarang ckp dolak dalih kalau wartawan tanya..
yelah dedulu kontrversi sket..
ok kut dia ni..tak baik wo sebarangan kata dia wayang je..lagipun dia tak bukak baju lagi kira baik dah la tu..

Tanpa Nama 13 September 2010 9:17 PG

kekwat2 dia pun nak juga dia menjejakkan kakai ke sana dan membantu mana yang termampu... teruskan faizal....

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..